تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 48

نام تاپيک: بالاخره گوشیمو خراب کردم. کمکم کنید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز منم همچین مشکلی داشتم وقتی دفعه اول سعی کردم گوشیمو فلش کنم
    شما ویندوز رو کی عوض کردی ? pack 2 هست دیگه؟ در ضمن سرعت pc خیلی مهمه حتما pc باید از سطح متوسط به بالا باشه و فقط روی سیستم خودت امتحان نکن من با pc خودم نتونستم فلش کنم با pc پسر خالم فلش شد پس نگران نباش

پروفشنال Shadow of Destiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

ایول ضد-دختر عزیز. از بابت سرعت فک نکنم مشکلی باشه. CPU 2.8 Full Cache و GeForce 5500 FX 256 فک کنم کافی باشه. حالا یه سوال احمقانه ... از کجا می تونم بفهمم که ویندوزم سرویس پک 2 هستش.. باشه حرفتو گوش می کنم. ویندوزمو عوض می کنم ببینم چی می شه.

پروفشنال Corvette's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

راستی این لینکا رو از کجا میاری ؟ ? heaven above ما که هر چی گشتیم پیدا نشد.
    سلام عزیز.خوب بگردی پیدا میکنی.امان از این عجله!! راستی بت تبریک میگم.زبانت خیلی قویه رفیق.برای

ترجمه ی بعضی لغاتت دست به دامنه دیکشنری میشم.

CPU 2.8 Full Cache و GeForce 5500 FX 256 فک کنم کافی باشه
    به تجربه اعتقاد دارم.ولی سیستمه خودم PIII هستش.ولی باش فلش هم زدم.

از کجا می تونم بفهمم که ویندوزم سرویس پک 2 هستش..
    right click رویه my computer و گزینه ی properties از اونجا سربرگه General در قسمته system نوشته شده

ویندوزه شما service pack 2 هستش.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

سلام عزیز.خوب بگردی پیدا میکنی.امان از این عجله!!
    راستش من اول گوگل می کنم اگه پیدا نشد دست به دامن این و اون می شم. ولی واقعا این لینکا از بهشت برین میان. باور کن..

بچه ها شرمنده یخورده [خارج از بحث] [خارج از بحث] [خارج از بحث] [خارج از بحث]

راستی بت تبریک میگم.زبانت خیلی قویه رفیق.برای ترجمه ی بعضی لغاتت دست به دامنه دیکشنری میشم.
    اولش من کوچیکتم. ما کی باشیم داش.. خاک پاتیم...... راستش همه چیز از یه بازی معروف PS1 شروع شد... آره Resident Evil

یه جند تا مرحلشو نمی تونستم برم دست به دامن دیکشنری شدم تا مرحله رو رد کنم. بعدش یه جورایی شیرین نشست و ...
    >>>>>>>>>>>>دوست دارم اسم این بازی رو بذارم (بدی ابدی یا شرارت ماندگار). بعضی ها این بازی رو "اقامتگاه شیطانی" یا مثلا تو سینمای حرفه ای به نام "شیطان مقیم" می شناسن که هر دوش غلطه. البته "اقامتگاه شیطانی" بدک نیست ولی بازم معنی ش فرق می کنه.
    اکه بخوام توضیح بدم اینجوری می شه: بدی، زشتی، پلیدی که تو کل دهکده مقیم شده. (این کاملا درسته چون خیلی تحقیق کردم کاملا مطمئنم)
    بچه ها نظرتون چیه که تو قسمت بازی همین سایت یه نقد و بررسی در مورد ترجمه ی اسم بازی ها درست کنم. خودم خیلی چیزاست که توش موندم. شاید خیلی کسای دیگه بتونن کمک کنن.
    مثلا تازه فهمیدم که Splinter Cell به معنی "سلول انفرادیه" <<<<<<<<<<<<
    دیگه از بحث اصلی کاملا پرت شدیم.. دوبل شرمنده

بعد از اون ... شب تا صبح دنبال ترجمه ی بازی ها بودم (البته الان هم هستم بعد از گذشت چندین سال) >> بعدش دوبلشون>>> بعدش فیلم و هزار تا کوفت و زهرمار دیگه. من بیشتر عمرمو خونه صرف یادگیری زبان تلف کردم ولی حیف که بابام تو دنیای خودش بود و رو من هیچ سرمایه گذاری نکرد به جز خرج دانشگاه آزاد رو رشته ی مورد علاقه ی خودم.. آره "مترجمی زبان" و همچنین ندادن مجوز ماهواره از طرف نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی ایران. چون اینجایی که من زندگی می کنم، اینقدر ماشالا ماشالا espionage شون بالاست که فل فور جمت می کنن.. برا همین یه نمه تو Listening ضعیفم..

شرمنده که سرتونو درد آورم با این چرند و پرندیات. اینم یخورده از شرح و حال زندگی من.

[خارج از بحث] [خارج از بحث] [خارج از بحث] [خارج از بحث] [خارج از بحث]

right click رویه my computer و گزینه ی properties از اونجا سربرگه General در قسمته system نوشته شده ویندوزه شما service pack 2 هستش.
    یکم دیگه مونده بود بره تو حلقم.. فقط یکم دیگه...

راستی اون ورژن 3.2 RSD Lite گوشیمو نمی شناسه... این دیگه واقعا عجیبا و غریبا...
    Last edited by Shadow of Destiny; 26-09-2007 at 15:41.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یکم دیگه مونده بود بره تو حلقم.. فقط یکم دیگه...

راستی اون ورژن 3.2 RSD Lite گوشیمو نمی شناسه... این دیگه واقعا عجیبا و غریبا...
    جالبه.به هر حال بت تبریک میگم.

یعنی نگرفتی چی شد؟؟ پس اینو نگاه کن.

اما یعنی میخای بگی ورژنه قبلی.گوشیترو میشناخت اما این یکی نه. ببینم با چه درایوری گوشیتو به سیستم

شناسوندی عزیز؟؟!!

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

دمت گرم دیگه مسعود جان. یعنی اینقدر بوقیم ؟ گفتم از بس ساده بود داشت می رفت تو حلقم. یعنی اینو می خواستم بگه که در تمام مدت که که میرفتم تو device manager تمام این گزینه ها داشت می رفت تو چشم.. واقعا کور بودم که توجه نکردم... گرفتی چی شد ؟؟؟
    ولی واقعا خیلی باحالی همه چیزو با عکس نشون می دی. بابا تو دیگه کی هستی..

اما یعنی میخای بگی ورژنه قبلی.گوشیترو میشناخت اما این یکی نه. ببینم با چه درایوری گوشیتو به سیستم شناسوندی عزیز؟؟!!
    نگفتم عجیبا و غریبا ؟ مطمئنم همین الان که دارم اینا رو می نویسم، احساس می کنم که یه روح پلید تو اتاقمه که می خواد همه چیزو بهم بزنه... رفتم گوگل کردم به دنبال RSD Lite 4.1 ... دیدم همشون رو یا باید رجیستر کنی یا پولکیه.. گفتم همینطوری یه بار دیگه امتحان کنم شاید جواب داد. به... نمی دونم چی بهت بگم>>> مرهبا ؟؟؟ دمت گرم ؟؟؟؟ عالی بود ؟؟؟ نمی دونم خودت انتخاب کن. کار کرد. و من فرصت طلب از این فرصت استفاده کردم و 3 بار فلش کردم... یه بار با بک آپ اصلی دیدم جواب داد>> گفتم خب این CG15 بنده خدا که مشکلی نداشت. من فقط ویرایشش کردم. بار دوم با CG15 ادیت شده فلش کردم دیدم سرعت یه خورده بیشتر شد.. بار سوم سوء استفاده کردم و سرعتشو بیشتر کردم و الان دارم حالشو می برم ولی هنوز تو Navigate کردن یعنی چطوری بگم (گشت و گذار تو محیط مبایل) یکم سرعتش پایینه.. ولی بقیه ی موارد:

1. تایپ سریع (قبلا آدمو دق می آورد)
    2. خاموش شدن سریع
    3. بعد از روشن شدن عین میگ میره تو منو. (قبلا یه 5 ساعتی باید معطل می شدم)
    4. پوشه ها خیلی سریع باز می شه.
    5. می تونم به جرات بگم که انتخاب عکس ها تو حالت تمام صفحه خیلی سریع تر از حالت غیر تمام صفحه هستش.
    6. و خیلی چیزای دیگه.

مسعود جان واقعا ازت ممنونم. اگه ورژن جدیدو نمی دادی شاید هیچوقت دلیلشو پیدا نمی کردم. نمی خوام به طور نوشتاری ازت تشکر کنم. می خوام بهم بگی که چی تو گوشیت نداری که بخوای داشته باشی. می رم برات پیدا می کنم. می دونم گوشیت v3i هستش.

راستی مشکل زوم نداری ؟ می شه زوم 50% رو به 250 و زوم 75% رو به 350% تغییر داد. تو این فورام گشتم ولی کسی نمی دونست. این مشکل تو v3i هستش البه نه فعلا برای بوت لودرهای 0A.52. لعنتی اینم شانس ما بود دیگه..

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام عزیز. خیلی خوشحالم که کارت ردیف شد. بابته تشکرهاتم ممنون. شرمنده به خدا فکر کردم اون مورد

رو متوجه نشدی!!

راستی من گوشیم v3x عزیز.همین الان که دارم پست میدم در حاله فلش هست. یه مانستر پکه جدیده

تعریفش رو زیاد شنیدم تا ببینیم. پس راضی شدی دیگه.

مشکله زون رویه عکسم دارن .اما راه حله کارآمدی واسش نیومده. تا الان البته. راستی با موتو اسپید چه

کردی؟؟

یه توضیح بده ببینم از چه راهی مشکله سرعتت رو حل کردی؟؟ البته اگر حوصله داشتی.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

سلام.. لعنتی کلی مطلب نوشتم همش پاک شد. مشکل زوم v3i حل شده. الان 4 ماه هم می گذره.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    disclaimer: ندونسته دست به هیچ کاری نزنید. من دیگه حوصله ی ترجمشو ندارم. با شما نیستم مسعود جان...

مشکل سرعت هم گذاشتمش رو گزینه ی fast و یه سری راهنمایی از جناب Supshow :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

راستی اشتباهی تایپ کردم. منظورم این بود که من می دونستم گوشیت v3x هستش. شرمنده.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

.همین الان که دارم پست میدم در حاله فلش هست. یه مانستر پکه جدیده

تعریفش رو زیاد شنیدم تا ببینیم. پس راضی شدی دیگه.
    .
    منم از این مانستر پک ها میخوام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •