همين مهمه ديگه. اين Pipeline و مموري اينترفيس و ... براي مقايسه چيپها بكار ميره نه مقايسه دو كارت گرافيك.
همين مهمه ديگه. اين Pipeline و مموري اينترفيس و ... براي مقايسه چيپها بكار ميره نه مقايسه دو كارت گرافيك.
با این حال به نظر من یه 8600GTS با یه برد نا معروف از یه 8600GT با یه برد کاملا معروف بهتره(البته اگه مموری کلاک و کور کلاک رو پیش فرض nvidia باشن)
موافق نيستم.
مثلا يك 8600GTS با يك برد گمنام احتمال داره از قطعات مناسبي براي ساخت كارت گرافيك استفاده نكرده باشه. يا اينكه خنك كننده خوبي نداشته باشه يا ... .
ولي حداقل يك 8600GT از يك برد معتبر، خيالمون راحته كه اين مشكلات رو نداره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كاملا تاييد مي شود
من يك 6200 ديدم از يك گرافيك Onboard 945G كمتر بود يعني امتيازش 480 بود گرافيك آنبورد 550 بود
درسته اما توی کارخونه هزار و یک بلا سر چیپ میارن به نظر من یه برند همیشه بردهای خوبی نمی زنه مثلا چرا راه دور بریم گیگابایت-به نظر من 7300GT گیگابایت جز بهترین کارت هایی که گیگابایت داده ولی 7600GS 512 هاش خیلی بد بوده یا EVGA ویا XFX به نظر من یه برند حداقل کاری که می تونه بکنه اینه که یک کارت گرافیک رو Default بده بیرون-بعدش میاد روش کار می کنه و قطعاتش رو بهتر می کنه به نظر من همه عوامل مهم هستن![]()
شما درست میگید ولی منظور من مثلا کارت Asus 8600GT و Inno3d 8600GTS هستش
Inno3D مارك معتبري هست.
واقعا؟ پس چرا این قدر ارزونه؟Inno3d 8600GT 256MB 135 تومنه! در حالی که XFX 170 تومنه!
بعد منظور اصلی من از لحاظ performance و قدرت کارت گرافیکی بود نه از لحاظ دوام و اطمینان
بعضي چيزها الكي گرونش مي كنند مخصوصا توي ايران تا يك چيزي معروف بشه گرون مي شود
مثلا اين بردهاي گيگابايت كه اصلا ارزش اينهمه پول را ندارند معمولا هم گرونترين برد را مي زند
خوب آدم Asus يا xfx يا leadtek مي گيرد و چيزهاي ديگر هم زياد هست
innod 3d زیاد هم بد نیست به نظر من آدم innod3d بخره بهتره که Forsa یا xpert vision یا pixel view یا palit بخره.
Last edited by becareful; 29-09-2007 at 13:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)