خوب معلومه دیگه همینم واست خوبه اگه اهل بازی نیستی![]()
خوب معلومه دیگه همینم واست خوبه اگه اهل بازی نیستی![]()
دمای بحرانی برای geforce 6 بین 100 تا 125 درجه هستش و در 135 درجه سانتی گراد سیستم restart میشه .
در بدترین حالت دمای هیتسینگ کارت شما به 90 درجه هم نمیرسهمی تونی با riva tuner نگاه کنی .
پس در حالت عادی مشکلی نداری . ولی اگه بخوای اورکلاک کنی کارتت رو بهتره دو تا از این فن های 3 هزار تومانی
ببندی پشت کیست که هوای داخل کیس رو بکشه بیرون .خلاصه باید تهویه کیس ردیف باشه .
![]()
در مورد فن هایی که میگی بعد از مدتی به سرو صدا میفته ، اونم راه داره:
باید فن رو باز کنی ، بعد وسط فن یه برچسب داره ، اون برچسب رو کنار میزنی . زیر برچسب بوش فن هستش که
به مرور زمان خشک میشه و سرعت و فن کم میشه و کم کم خراب میشه . شما داخلش یه قطره روغن چرخ
خیاطی میریزی و دوباره برچسب رو با دقت سر جاش می چسبونی .![]()
این روش رو من از کارت گرافیک TNT 2 گرفته تا 7600GT امتحان کردم و اساسی جواب گرفتم .![]()
شما هم میتونی امتحان کنی . البته دقت کن که فن رو نشکنی .![]()
موفق باشی .![]()
من وقتي TNT2 داشتم كارت گرافيك ها فن نداشتن.
این روش رو من از کارت گرافیک TNT 2 گرفته تا 7600GT امتحان کردم و اساسی جواب گرفتم .![]()
ويرايش : اوه شرمنده مدل فن دارش رو هم ديدم !![]()
با چه نرم افزاری میشه حرارت کارت گرافیک و سایر قطعات را چک کرد
سلام دوست من
میخواستم بگم اگه تو کار بازیخوری نیستی پس الکی ذهن خودتو مشغول نکن گرافیکی که داری برای سیستم خونه مناسبه ( البته نه برای بازی) سعی کن در حد کاری که از سیستم می کشی دنبال قطعات بالا بگردی چون حالا گیریم یه گرافیک درحد خوبم ( مثلا Gforce 8800 GT ) با همونقدر هزینه گرفتی و انداختی رو سیستم وقتی خودت داری میگی من اصلا با کامپیوتر بازی نمیکنم باید VGA رو سیستم خاک بخوره و این میشه فقط هزینه الکی !!!!!
موفق باشی
یاعلی
Last edited by ehsankalak; 22-09-2007 at 00:15.
خوب تا اینجای صحبت شما درست . آیا وقتی صحبت از بازی کردن میشه و طرف میگه من میخوام با سیستم بازی کنم فقط باید سراغ کارت گرافیک خوب رفت و در کارهای دیگه کارت گرافیک پایین هم جواب میده
آرمان صبح تا حالا هر وقت من اومدم اینجا بودی. چه خبره ؟؟ کشیک داری ؟؟
برو بخواب حالت خوب نیست.
نرم افزار تخصصی اورکلاکینگ و کنترل کارت گرافیک riva tuner خوبه :
لینک دانلود :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ما هميشه هستيم ولي شما Invisible ميايآرمان صبح تا حالا هر وقت من اومدم اینجا بودی. چه خبره ؟؟ کشیک داری ؟؟
برو بخواب حالت خوب نیست.
![]()
با nTune هم ميشه كه برنامه خود nVidia هست.با چه نرم افزاری میشه حرارت کارت گرافیک و سایر قطعات را چک کرد
اینم خوبه فقط مشکلش اینه که 42mb هستش .![]()
آره يكم زياده البته 42 مگ چيزي نيست به قول بچه هاي اينجا پاستيله![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)