بله کیفیتش در حد 810 یا بیشتر.
در کل 5700 صداش خیلی خوبه.هم بلندی هم کیفیت.
بله کیفیتش در حد 810 یا بیشتر.
در کل 5700 صداش خیلی خوبه.هم بلندی هم کیفیت.
دوست من به نظر من دبلیو 950 عالیه برای شما....
صداش خداست....
اما دوربین نداره...
آره کیفیت اسپیکر وضبط صدا خیلی برام مهمه. یه سوال، نوشته اید 5700 صداش بلندتر از دبلیو 850 است، صداش بلندتره یعنی کیفیت پخشش هم بالاتره یا حداقل در حد دبلیو 850 هست؟ باطری 5700 چطوره؟
با حرف دوستمون موافقم در کل به نظرم و نسبت به قیمت برو 5700 رو بخر
اره برو همین رو بخر .
دوست من
من خودم اینو مقایسه کردم و دیدم که صدای 5700 هم از لحاظ کیفیت و هم بلندی از دبلیو 850 بهتره....
در مورد باطری هم بگم که توی خود سایت نوکیا در مورد 5700 نوشته تا 10 ساعت پخش مداوم موزیک....
دبلیو 850 هم تا 22 ساعت پخش مداوم موزیک....
ممنون از راهنمایی ات
به ترتیب اولویت اینها برام خیلی مهمه:
کیفیت اسپیکر استریو با صدای بلند-ضبط صدای خوب-باطری خوب-استحکام-قیمت-چراغ قوه مثل دبلیو 810
خیلی شد نه؟! حالا با توجه به موارد فوق نظرتون چیه که به اولویتهای من نزدیکتر باشه؟
5700 صدای استریو داره ( دو عدد بلندگو ) - ظبط خبر نگاری عالی - باطری تا 10 ساعت پخش مداوم - استحکام هم تا اوجایی که من باهاش کار کردم گوشی تو پری هست - چراغ قوه نداره و باید برنامه نصب کنید -
اینجا یکی از دوستام نوکیا 5700 داره. این عیب ها رو داره ...
1. باطری زود خالی میکنه به دلیل 16 میلیون رنگشه که در صفحه نمایش این گوشی استفاده کرده.
2. تا جایی که خبر دارم چراغ قوه هم نداره.
اگر موارد بالا رو نادیده میگیره 5700 بگیری گوشی خوبیه اما عکس هاش واقعا افتضاحه.
اما اگر هم باطری خوب میخوای و هم چراغ قوه مناسب اونوقت برو سراغ w850i پشیمون نمیشی.
اون چیزایی که گفتی رو N73 نمی تونه کامل برات تامین کنه.
یا باید به زور برنامه کارات رو راه بندازی ... یا نظرت رو ببری رو یه گوشی دیگه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)