تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: P1i <<< یا >>> K810i

راي دهنده
380. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Sony Ericsson P1i

341 89.74%
  • Sony ericsson K810i

39 10.26%
صفحه 2 از 503 اولاول 1234561252102502 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 5022

نام تاپيک: کلوپ P1

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

اما مشکلی که ان 95 داره اینه که عمر باطریش خیلی کمه. و ماله سونی بیشتره. برای من هم چون روزی 7/8 ساعت

ممکنه با اینترنت و موبایل کار کنم این باطری نمیتونه دوام بیاره. من خودم با w810 که به اینترنت وصل میشدم 7/8

ساعته باطریش سوت میکشید. حالا بازم تا ببینم نظر شما چیه؟
    اگه استفادت از موبایل زیاده گوشی های سونی بهتر نیازت رو برطرف میکنن ! به خصوص N95 باطری ضعیفی داره...که نوکیا سعی کرده تو ورژن جدید ( 8 گیگا بایتش این مشکل رو تا حدودی با تغییر باطری رفع کنه ) ...!
    تو P990 ( و به طبعش P1 ) فکر نمیکنم دیکشنری انگلیسی به فارسی مشکلی داشته باشه باز دوستانی که P990 دارن بیان و نظر بدن بهتره !
    راستش به نظر من گذر از P1 اگه به قیمت مناسب ( زیر 500 تومن ) برسه ( که داره میرسه ) یه جورایی سخته !
    کیفیت صداشونم ( تو هندز فری ) باید تقریبا تو یه سطح باشه ... اصولا اکثر گوشی های سری K و P کیفیت صدای خوب و سری W عالی دارن !
    ازونطرفم اگه دوربین واست مهم باشه با توجه به عکسایی که از P1 و K800 دیدم بدون شک K810 ( که از لحاظ سخت افزاری شبیه K800 هست ) بیشتر راضیت میکنه !
    در کل P1 رو بهت پیشنهاد میکنم ! هرچند هنوز امتحانش رو پس نداده ( اگه 2-3 ماه دیگه میگرفتی اینو که امتحانشو تا حدودی پس میداد و ارونترم میشد بهتر بود ! ) ولی خوب اگه عجله داری و اهل ریسکی P1 امکانات کامل و خوبی داره ...!

آخر فروم باز seyyedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان سلام
    رو 990 چند تا فونت ریختم که فرااسی بخونه خطش هم قشنگه و خیلی راحت خونده میشه
    فکر نمی کنم اگه دیکشنری برزم روش هم خطش عوض بشه
    اینم بگم 990 به خاطر صفحه نمایشش باطری رو می خوره
    امیدوارم اینم تو p1 حل شده باشه
    ولی کلن p1 بهتره خیلی فکر عکس رو نکن من با 990 عکس می گیرم بعدش چاپشون می کنم کیفیتش هم طوریه که از صفحه نمایشم بزرگتر نشون میده حالا 3.2 که مطمئنا بهتره
    اینم بگم از عکسهای دوربین های دیجیتال 6 مگ برا چاپ بنر استفاده میشه شما که نمی خوای عکس برا بنر بگیری که
    لنز p1 با 800 تقریبا یکیه فقط فلاشش ضعیفتره اونم نه زیاد

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

همه ی این مشکلا قابل حل هست
    برای فارسی فونت میریزی
    برای صدا دی اس 970 میخری
    برای دوربین توی شب فلاش زنون Mx-60 میخری
    و......
    سونی لوازم جانبیش عالیه
    بدون شک برو سراغ پ1
    چون تو میخای توی اینترنت باشی باید یه گوشی با ال سی دی تاچ داشته باشی و رم بالا که پ1 هر دو رو داره
    باتریشم عالیه
    بدون شک پ1 بهترینه
    جالب اینجاست که تو 1 ماه از آغاز فروشش هفتمین گوشی پرفروش دنیا شده (توی ماه آگوست)

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان.

من دیشب مصاحبه ای رو که با یکی از سازندگان شرکت سونی اریکسون در سوئد بنام Niklas Sivander انجام شده بود

رو از طریق سایت Youtub دیدم.

در این مصاحبه Niklas تاکید میکرد که پی1 سری مشترک b/بین M600 و سری P سونی اریکسون مخصوصا P990است.

اما در جایی که رسید به بحث بر سر لنز گوشی تاکید کرد که لنز بکار رفته در P1i همان لنزی است که در K800 از آن

استفاده شده. اما حرفی راجب K810 نزد.

یعنی لنز بکار رفته شده در K800 و K810 با همدیگه فرق دارند؟

من خودم در هیچ کدام از سایت های تحقیقاتی موبایل مطلبی رو راجب اینکه این 2 گوشی از لحاظ سخت افزاری با

هم فرق داشته باشند رو ندیدم. پس اگر لنز ک800 با ک810 فرقی نداشته باشه نتیجه میگیریم که لنز P1 هم با لنز

K810 فرقی نداره. درسته؟

مصاحبه رو میتونید از لینک زیر ببینید. البته به زیان سوئدی است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یک مورد دیگه ای که در مصاحبه بالا بهش اشاره شده این است که وسائل جانبی که همراه این موبایل بهنگام خریدش

داده میشه بیشترین وسائلی بوده که تا کنون شرکت اریکسون در اختیار خریداران قرار داده.

از جمله وسائلی که بعنوان مثال میشه بهش اشاره کرد.

کابل شارژ شدن موبایل برای داخل ماشین.

هندزفری بلوتوٍث و هدفون مخصوص خودش.

فقط یک اشکالی که من در گوشی P1 پیدا کردم اینه که پی 1 از سرعت 802.11b برای اتصال به اینترنت از طریق

Wlan استفاده میکنه. اما گوشی N95 با سرعت 802.11b/g میتونه وصل بشه. یعنی سرعت اینترنتی بالا تر از اونچه

که P1 داره.

بهر حال پس اگر واقعا نظر اکثریت شما هم تا کنون P1 بوده پس منم میرم و پی 1 رو سفارش میدم میاد. اگر اومد و

براتون جالب بود که بدونید قسمت های مختلفش چطوری کار میکنه حتما براتون توضیح میدم.

چون اون چیزی که در سایت ها نوشته شده همیشه اون چیزی نیست که در واقعیت وجود داره.

از همه تون متشکرم که در این بحث شرکت کردید.

موفق و پیروز باشید.
    Last edited by Persian.Boy; 08-09-2007 at 16:18.

آخر فروم باز seyyedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان سلام
    دوست عزیز من که به شما گفتم لنزشون فرق نمی کنه 800 و 810 هم همینطوره منتها چون این دو تا یکی حساب میشن اسم اون یکی رو نیاورده
    وسائل جاانبی تو هر کشوری متفاوته این پکی که گفته حتما مال خود سوئده
    شما که سرعت هر دو رو یکی نوشتی پس چطوری سرعت اینترنت 95 بیشتره؟؟؟؟؟
    بهترین کار رو میکنی
    Last edited by seyyedi; 08-09-2007 at 16:34.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان سلام
    دوست عزیز من که به شما گفتم لنزشون فرق نمی کنه 800 و 810 هم همینطوره منتها چون این دو تا یکی حساب میشن اسم اون یکی رو نیاورده
    وسائل جاانبی تو هر کشوری متفاوته این پکی که گفته حتما مال خود سوئده
    شما که سرعت هر دو رو یکی نوشتی پس چطوری سرعت اینترنت 95 بیشتره؟؟؟؟؟
    بهترین کار رو میکنی
    سلام.

بله در مورد لنز های 800 و 810 درست میگید. چون فرقی ندارند اسمی ازشون نیاورده.

اما در مورد سرعت اینترنت Nokia N95 شما به آخرین حرفی که در عبارت سرعت نوشته شده دقت کنید.

N95 : 802.11b/g

P1i : 802.11b

N95 حرف G رو که دقیقا نمیدونم حرف اختصاری کدوم کلمه میتونه باشه رو داره. حالا میتونه Giga و یا هر چیز دیگری

باشه اما با کمی تحقیق کردن میشه فهمید. البته شاید امکان ارتباط اینترنت بی سیمی برای همه فراهم نباشه اما

این نباید دلیلی بشه برای اینکه این قابلیت رو برای گوشی ها نادیده بگیریم.

من هیچ گوشی از سونی اریکسون رو ندیدم که 802.11b/g سرعت داشته باشه و همه شون 802.11b هستند اما

گوشی های نوکیا مخصوصا این جدیداش و سری E از این سرعت بهرهمند هستند.

اما خوب راحت کار کردن با تاچ اسکرین رو هم که در بعضی گوشی های سونی اریکسون مانند پی 1 و 960 که بزودی

میاد رو نباید نادیده گرفت.

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

البته به نظر من وایستا و دبلیو 960 رو بگیر
    چون پ1 همچین آش دهن سوزی نیست ولی دبلیو 960 واقعآ میسوزونه

اگه نباشه جاش خالی می مونه absorb3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

صدرصد با چست بالا موافق

اگه نباشه جاش خالی می مونه zhina_gian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

به نظر منم صبر کن Nokia N81 رو بگیر.

واقعا تلفن عالیه. هر امکاناتی که بخوای داره. یه نگاه به امکاناتش بنداز ببین چی کم داره.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز.

من فعلا دست نگه داشتم چون میبینم که نظرات داره جالب تر میشه. منم عجله نمیکنم و صبر میکنم ببینم که جمع

نظرات به کجا میرسه.

طبق نظر شما 960 میتونه خیلی بهتر از پی1 باشه. اگر قیافه ظاهری شون رو نگاه بکنیم. در اون صورت منم نظر شما رو

دارم به نظر منم 960 شیک تر از پی1 است و کلاس بالاتری نسبت به پی1 داره. هر چند که تشخیص دادن شیک بودن هر

یک از این مبایل ها کاملا سلیقه ای است و بر میگرده به نظر شخصی اون فرد. پس من تا اینجاش با نظر شخصی شما

موافقم چون نظر شخصی منم همینه.

اما اگر از لحاظ امکانات بخواهیم این 2 گوشی رو مقایسه کنیم اونوقت سلیقه افراد نیست که تصمیم گیرنده است

بلکه امکانات و بدرد بخورتر بودن گوشیه که اون گوشی رو یک پله از اون یکی بالاتر نگه میداره.

زمانی که من این 2 تا گوشی رو باهم مقایسه کردم دیدم که از لحاظ امکانات واقعا w960 در مقابل P1i کم میاره. تنها

نقطه مثبت 960 اینه که حافظه 8 گیگابایتی داره . اما این نقطه مثبت 960 رو میشه با مموری کارت بر روی پی1 جبران

کرد. در ضمن صدای 960 چهل کاناله است اما پی1 72.

اما سرعت پردازش پی1 رو چطور میشه روی 960 جبران کرد؟

بقیه قسمت هاش رو هم در عکس زیر مشخص کردم. در ضمن اگر 960 به بازار بیاد فکر نکنم قیمتش از ان95 نوکیا

کمتر باشه تازه گرونتر هم میشه چون حافظه 8 گیگی رو روی این گوشی گذاشتند. پس تا اینجا 960 هم قیمت

خیلی گرونتری نسبت به پی1 داره و هم اینکه امکانات کمتری داره.

حالا تا نظر شما چی باشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •