سلام دوستان.
من دیشب مصاحبه ای رو که با یکی از سازندگان شرکت سونی اریکسون در سوئد بنام Niklas Sivander انجام شده بود
رو از طریق سایت Youtub دیدم.
در این مصاحبه Niklas تاکید میکرد که پی1 سری مشترک b/بین M600 و سری P سونی اریکسون مخصوصا P990است.
اما در جایی که رسید به بحث بر سر لنز گوشی تاکید کرد که لنز بکار رفته در P1i همان لنزی است که در K800 از آن
استفاده شده. اما حرفی راجب K810 نزد.
یعنی لنز بکار رفته شده در K800 و K810 با همدیگه فرق دارند؟
من خودم در هیچ کدام از سایت های تحقیقاتی موبایل مطلبی رو راجب اینکه این 2 گوشی از لحاظ سخت افزاری با
هم فرق داشته باشند رو ندیدم. پس اگر لنز ک800 با ک810 فرقی نداشته باشه نتیجه میگیریم که لنز P1 هم با لنز
K810 فرقی نداره. درسته؟
مصاحبه رو میتونید از لینک زیر ببینید. البته به زیان سوئدی است.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک مورد دیگه ای که در مصاحبه بالا بهش اشاره شده این است که وسائل جانبی که همراه این موبایل بهنگام خریدش
داده میشه بیشترین وسائلی بوده که تا کنون شرکت اریکسون در اختیار خریداران قرار داده.
از جمله وسائلی که بعنوان مثال میشه بهش اشاره کرد.
کابل شارژ شدن موبایل برای داخل ماشین.
هندزفری بلوتوٍث و هدفون مخصوص خودش.
فقط یک اشکالی که من در گوشی P1 پیدا کردم اینه که پی 1 از سرعت 802.11b برای اتصال به اینترنت از طریق
Wlan استفاده میکنه. اما گوشی N95 با سرعت 802.11b/g میتونه وصل بشه. یعنی سرعت اینترنتی بالا تر از اونچه
که P1 داره.
بهر حال پس اگر واقعا نظر اکثریت شما هم تا کنون P1 بوده پس منم میرم و پی 1 رو سفارش میدم میاد. اگر اومد و
براتون جالب بود که بدونید قسمت های مختلفش چطوری کار میکنه حتما براتون توضیح میدم.
چون اون چیزی که در سایت ها نوشته شده همیشه اون چیزی نیست که در واقعیت وجود داره.
از همه تون متشکرم که در این بحث شرکت کردید.
موفق و پیروز باشید.