بازی مزخرف مثل کرایسیس ؟؟؟؟ چه صفت خوبی برای بازی ای که 90 درصد گیمرهای دنیا براش لحظه شماری میکنند.دوست عزیز زننده تاپیک برای یک بازی مزخرفی مثل کرایسیس میخوای 2.5 ملیون خرج کنی ایول بابا
بازی مزخرف مثل کرایسیس ؟؟؟؟ چه صفت خوبی برای بازی ای که 90 درصد گیمرهای دنیا براش لحظه شماری میکنند.دوست عزیز زننده تاپیک برای یک بازی مزخرفی مثل کرایسیس میخوای 2.5 ملیون خرج کنی ایول بابا
amirpsx من خودم سه ماه هست دارم برای Crysis ثانیه شماری میکنم!
تا دو سه ماه دیگه nforce 7 و x38 همراه با PCI Express 2.0 عرضه میشن. یعنی خرید مادربورد گرون الان اشتباه هست بهتره با همین سیستم کنار بیای تا وقتی یکی از این دو چیپست بیان.(حدود 1 ماه دیگه) تا اون موقع هم Crysis نمیاد چون قراره دوباره تاخیر بخوره. به فکر ddr3 و PCI Express 2.0 و 45 نانومتری ها باش! :d
نقل قول:
main board supermicro x7dae
و cpu xeon quad core5310
mrc جان شما انگار فقط سیستم سرور پیشنهاد میدی !
عزیز جان چون این افراد دنبال سیستم های خفن هستن مثلا کسی که دنبال qx6850 میگرده بهتر نیست xeon quad core بگیره که هر cpu 350000 تومان هست
من دموی ازین بازی دارم نمیدونم اصلا ازش خوشم نیومد
دموی که من دیدم تو جنگل داره هی دار و درخت رو با تیر میشکنه میندازه پایین
خوب هر کس نظری داره دیگه![]()
درسته ولی پردازنده های Xeon برای پردازش های ساده ولی طولانی طراحی شده اند. ولی پردازنده های Core 2 برای پردازش های پیچیده ولی کوتاه طراحی شده اند. که بازی جزو پردازشهای کوتاه و پیچیده به حساب میاد!عزیز جان چون این افراد دنبال سیستم های خفن هستن مثلا کسی که دنبال qx6850 میگرده بهتر نیست xeon quad core بگیره که هر cpu 350000 تومان هست
هر کسی یه نظری داره، پس بهتره اینقدر راحت به یه بازی نگیم مزخرف! من از BioShock خیلی خوشم نیومد ولی خیلیها عاشقش شدن پس من هم باید بگم بازی خیلی خوبیه!
Virgil جان يكم در مورد اين صحبتتون توضيح مي ديد ؟ ( البته همراه با مدرك - برام جالبه بدونم )
این نظر توئه که مزخرفه! ولی crysis تنها بازی ایه که قدرت directX 10 رو میتونه نشون بده. من خودم هم xbox360 premium دارم هم ps3 60gb که تازه خریدم.ولی برام دنیایه کامپیوتر یه چیز دیگس! .و خودم به شخصه میگم اگه حتی برا xbox هم بیاد به کیفیت کامپیوتر نمیتونه برسه! مثل همونطوری که epic game قول داده که گیرز اف وارو
(gears of war) برای پی سی با کیفیت بهتری نسبت به xbox360 ارائه بده! در ضمن من که فقط نمیخوام با این سیستم بازی کنم اونو برا کار با blender 3d که یکی از نرم افزار های پر قدرت گرافیکی اوپن سورس هست میخوام!
با این سیستمی که دارم برا رندر کردن یه example مجبور شده تا یه ساعت صبر کنم!
از مدیر این بخش جناب gabana به خاطر اینکه بحث هام از موضوع اصلیش منحرف شد عذر میخوام.
ببخشید میخاستم بدونم برای جمع کردن این سیستم های اینده چه قدر بودجه لازم دارم. یا اینکه از قیمت این قطعات دوستان خبری دارن ؟ خیلی ممنون![]()
اوه اوه باز یه چیز پیدا شد که Gabana به من گیر بده! محکوم به مرگ شدم! (شوخی!)
حالا کجاش رو توضیح بدم؟
قیمتش با این مقداری که الان مجبوری برای یه سیستم High-end بدی فرق نمیکنه. وقتی نسل جدید بیاد قیمتهای High-End های این نسل میشن برای نسل بعد و این نسل ارزون میشه.ببخشید میخاستم بدونم برای جمع کردن این سیستم های اینده چه قدر بودجه لازم دارم. یا اینکه از قیمت این قطعات دوستان خبری دارن ؟ خیلی ممنون
سلام به همه
virgil جان ببخشید البته ولی از کی تا حالا کارهای 3d شده پردازش ساده در ضمن من کسی رو سراغ دارم که کارش انیمیشن سازی و تیزر سازی هستش و سیستمش بعضی وقتها تا یک هفته خواموش نمیشه پس cpu DUAL CORE هم قابلیت کار در مدت زمان طولانی رو داره و این جواب شما هیچ ارتباطی با مطلب بالات نداره
بازم پوزش میخوام
mrc جان مثل اینکه منظور من رو درست متوجه نشدید شاید هم من بد منظورم رو رسوندم... پردازش طولانی مدت یعنی یک یا دو سال روشن موندن. از Xeon ها روی سرورهایی استفاده میکنند که اگه الان روشن میشن تا دو سال دیگه حتی Reset هم نمیشن چه برسه به خاموش شدن. یک هفته و یک ماه یعنی کوتاه مدت. سیستم من هم با Core 2 الان چند هفته هست که خاموش نشده. از پردازنده های Xeon روی سرورهایی استفاده میشه که نهایت کارشون Zip کردن و Extract کردن و کپی و بک آپ کردنه. نه خبری از محاسبه دات پروداکت ها هست نه از پردازش فیزیک و این چیزا. حالا ممکنه یه Zip کردن چند ماه طول بکشه. کارهای ساده ولی طولانی. اکثر این سرورها هم اصلا کارت گرافیک ندارند که کسی بخواد باهاشون کار گرافیکی انجام بده. برای رندر کردن و انیمیشن سازی همه از همین Core 2 ها استفاده میکنند همراه با کارتهای گرافیکی WorkStation نه پردازنده های Xeon !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)