بابا کجایید شما ؟
بابا کجایید شما ؟
در مورد دوربینش زیاد نگفتی مگه دو مگا نیست؟
واقعا از دبلیو 810 بهتر عکس میگیره؟
سلام به همه اساتید ارجمند:
می خوام w610 را براش منو و تم بزارم(از همینا که با فرمت swf هستن)آیا امکان داره؟
نمی خوام کاستومایزش کنم ویا آکوستیکش رو دستکاری کنم یا درایو دوربینش رو عوض کنم.فقط می خوام تم جدید(همین قشنگها که swf هستن که برا w810 هم اومده)روش بندازم.
البته دوست دارم ظرفیت اس ام اس رو زیاد کنم.تو رو خدا اگه ممکنه منو سراغ setool2lite نفرستید.یه راه ساده تر
خیلی از پستها رو خوندم اما خیلی حرفه ای بودن زیاد متوجه نشدم.
از همه دوستانی که تو این بی حوصلگی(ماه رمضان) حوصله به خرج میدن بینهایت سپاسگذارم.
من با دبلیو 810 کار نکردم ولی دوربینش 2 میگ قوی هستش و دبلیو 810 رو که همونطور میدونید از بهترین 2 ها هستش نباید فرق زیادی کرد نمیشه گفت این خوبه یا اون . تقریبا در یک سطح هستش. شاید در یک محیطی این بهتر باشه و در محیط دیگر یه گوشی دیگه.
اما صداش از 810 بیشتر ودر حد کا750 و با کیفیت تر هستش.
توی هندسفری با کیفیت هستش اما اگر اکولایزر رو تغییر بدهی تفاوت چندانی نخواهد کرد.
صدا رو اگه بالا ببری به هیچ وجه کیفیت پایین نمیاد.
پلیرش خیلی قنشگه از 810 خوشکلتر.
در مورد سوال دوستم که در مورد تم پرسید من از این کارها تا به حال نکردم اصلا متوجه نشدم که چی گفتید(بابا زیر دیپلم بگید)
zimka-14162 جون قرار بود یه جورایی کمکمون کنی ها.
من یه توضیحاتی برا زیر دیپلم می خوام
یه جوری جوابش رو پیدا کن
باور کن من تا به حال اصلا تو نخ هک و مک نبودم.گوشی رو همونجوری که گرفتم همونجوری هم فروختم .
باید از سایر دوستان بپرسی.
بله، دوربینش از810 بهتره
در مورد یه کوچولو لقیه پشتش باید بگم که بله این K550 منم در باتریش یکمی خیلی کوچولو مثل اینکه لق میزنه .
مثلا وقتی گوشی رو با دست راستم گرفتم و می خوام مثلا دکمه های 1 یا 4 یا 7 رو بزنم احساس می کنم که
گوشی پشتش یکمی خوب چفت نشده . البته اگه یدونه قاب کریستالی واسش پیدا کنم دیگه این مورد اعصابمو خورد نمی کنه .
تو ارومیه که نتونستم واسه K550 قاب کریستالی پیدا کنم ممنون میشم از دوستان اگه کسی جایی قاب واسش
دیده زحمتشو بکشه و واسم بفرسته .( لطفا )
اره اعصاب ادم رو خورد میکنه به نظر من به خاطر اینکه درپوش بزرگ و نازک هستش اینطوری میشه و گرنه خوب چفت شده. و محکمه. یه فضای خالی هستش. وقتی که باتری رو در بیارم و قابش رو بذارم بیشتر لقی داره .
ببخشید الان 610 قیمت چنده؟؟؟
راستی برا 610 خریدن یکم راهنمایمون کنید(چی داره؟چی نداره؟چینی؟مالزی؟مموری؟... )
ممنون از همتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)