تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 34

نام تاپيک: چرا فایل های exe من این طور شدند؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ممنون از همه که منو کمک می کنید.
    جواب مهران جان:
    این فکر به ذهنم رسید که ممکن است در Registry تغییری به وجود آمده باشد. اول بگو ببینم برنامه Registry را می توانی اجرا کنی یا نه؟
    من برای اجرای رجیستری برنامه ی run را اجرا کردم(run اجرا شد) و توش نوشتم regedit و اینتر زدم.دوباره همون صفحه ای که عکسشو در پست اول گذاشتم اومد(البته مطالب اون صفحه برای هر نرم افزار فکر کنم فرق می کند) بنابراین نتونستم رجیستری را باز کنم و توش تغییر بدهم.
    (Notepad که دیگر اجرا می شود!)
    اتفاقا نوتپد اگر از طریق منوی استارت بریم باز هم همون صفحه میاد!ولی وقتی از این روشی که شما گفتید (کلیک راست و بعد یک txt جدید ) رفتم از اون روش باز می شود پس معلوم می شود نرم افزارها سالمند ولی آیکن های اجراییشون خراب شده!
    روی Desktop یک فایل Txt جدید بساز، آن را باز کن (Notepad که دیگر اجرا می شود!) و درون آن بنویس Regedit.exe و بعد Save as را بزن و فایل را با نام Regedit.bat ذخیره کن. حالا Regedit.bat را اجرا کن و ببین که رجیستری می آید یا نه؟ اگر آمد یعنی مشکلت ویروس نیست.
    آره اول یک صفحه سیاه مثل داس اومد که توش نوشته بود:
    C:\Documents and Settings\behrooz.FE63DD3C28934BC\Desktop\Regedit.e xe
    و بلافاصله رجیستری باز شد.(البته هنوز اون صفحه ساه زیر صفحه رجیستری باز بود و نرفته بود)خلاصه رجیستری اجرا شد.
    دو تا فایل reg برایت اتچ کردم، آنها را دانلود و اجرا کن و بعد کامپیوتر را ریستارت کن. حالا یک فایل exe اجرا کن و نتیجه را به من بگو.
    کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    1- من فقط روشون کلیک کنم تا اجرا شوند ؟کار دیگه ای نکنم؟نمی خواهد چیزی رو جایگزین چیز دیگه ای بکنم؟این دو تا رو دانلود کردم کجا بریزم؟اول هر دو تا رو اجرا کنم بعد 1 با ریستارت یا یکی اجرا کنم بعد ریستارت و بعد بعدی هم همینطور؟یه توضیح کامل بگو لطفا؟
    2- راستی یک سوال فنی!اتچ یعنی چه!؟
    3- ببخشید اینقدر سوال می کنم!چون رجیستری حساسه می خواهم عین دستورالعمل شما اجرا کنم که مشکلی پیش نیاید.
    پس منتظرم جواب که دادید بعد من این مورد را انجام می دهم و جوابش را می گویم.ممنون.
    جواب techno جان:
    برو این شاخه رجیستری: HKEY_CLASSES_ROOT\.exe، هرچی طرف راست میبینی باید مثل این باشه:

(default)=exefile
    CachedFilterIID={c3278e90-bea7-11cd-b579-08002b30bfeb}
    Content Type=application/x-msdownload
    ZAMailSafeExt=zl9

تو این شاخه HKEY_CLASSES_ROOT\.exe\PersistentHandler ،همه چی باید اینجوری باشه:

(Default)={098f2470-bae0-11cd-b579-08002b30bfeb}
    فکر کنم مثل کار مهران رو انجام بده.
    میشه بیشتر توضیح بدی ؟یعنی از سمت چپ HKEY_CLASSES_ROOT را انتخاب و زیر مجموعه هایش که باز شد exe. را انتخاب کنم؟حالا بین این همه چطور پیدا کنم؟من که exe. را ندیدم!میشه راهنمایی کنی؟
    Last edited by bahdar; 22-08-2007 at 11:18.

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

پس حالا مطمئن شدم که کامپیوترت ویروسی نیست، خیالت راحت باشه. شما احتمالاً اشتباهاً فرمت exe را از Folder Options پاک کردید یا از رجیستری... مهم نیست که چه طور این اتفاق افتاده، به هر حال مطمئن باش که ویروسی در کار نیست (حداقل در مورد فایلهای exe)

1- دو تا فایل رو دانلود کردی؟ حالا هر دو رو اجرا کن، بعد اگر ازت سئوالی کرد Yes رو بزن. بعد کامپیوتر رو ریست کن و یه فایل exe بیار ببین چی میشه...
    2- اتچ (attach) یعنی پیوست یا ضمیمه، معمولاً این اصطلاح را برای مواقعی به کار می برند که شما در ایمیل فایلی را همراه نامه تان بفرستید...

اگر مشکل حل نشد بد نیست روش techno را هم امتحان کنی:
    از همون روش که گفتم رجیستری رو بیار، نمی دونم تا حالا با رجیستری کار کردی یا نه، محیطش کاملاً مانند windows explorer است، در زیر My computer روی + فولدر HKEY_CLASSES_ROOT کلیک کن تا باز شود، بعد باید .exe را پیدا کنی و روی فولدرش کلیک کن، در طرف راست اون حتماً باید این دو مورد رو ببینی:

(default)=exefile
    Content Type=application/x-msdownload

دوباره روی فولدر زیریش یعنی PersistentHandler کلیک کن، باز باید اینها رو در طرف راست ببینی:

(Default)={098f2470-bae0-11cd-b579-08002b30bfeb}

هر کدوم از اینا که شبیه نبود بگو. البته اگر از روش اول بری فکر کنم درست بشه...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ممنون.
    نتیجه:درست نشد.
    توضیح:
    من اون فایل رجیستری که قبلا گفته بودید درست کنم روی دسکتاپ درست کردم.بنابر این این دو تا هم که مربوط به رجیستری می شوند را هم روی دسکتاپ ریختم.اول اولی را اجرا کردم یک پیغام آمد و من yes زدم و بعد پیغام آمد که فقط یک دانه ok داشت منم ok را زدم. بعد با دومی هم همین کار را کردم.بعد کامپیوتر را ریستارت کردم ولی تغییری نکرد.الان میرم راه techno جان را انجام بدم اید درست شود.
    بعد نتیجه را می نیسم.
    ================================================== =======
    ویرایش:
    راه techno جان را هم انجام دادم درست بود و همه چی سر جاش بود اینم دو تا عکس:
    کد:
    اینم دومی:
    کد:
    ================================================== ========
    ویرایش:
    راستی قبلا از راه task manager می خواستید یه کارایی بکنید اگه لازمه بگید ت اونو انجام بدم.
    ممنون.
    Last edited by bahdar; 23-08-2007 at 13:11.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

راهی که از task manager می خواستم برم در صورتی بود که ویروسی در کار باشه، اما الان چون برنامه هات به راحتی باز می شن معلومه که ویروسی در کار نیست.
    برای شما مسئله نداره که ویندوز رو دوباره نصب کنی؟ چون مطمئنم این طور صددرصد درست میشه.
    راستی این کار هم بکن:
    در Control Panel برو توی Folder Options و File Types رو انتخاب کن و ببین که exe وجود داره یا نه، اگر داشت انتخابش کن و delete رو بزن. بعد کامپیوتر رو ریست کن و ببین درست میشه یا نه.
    اگر این راه هم جواب نداد من دیگر غیر از نصب مجدد ویندوز راهی به فکرم نمی رسد!

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

در ضمن اگر exe رو توی Folder Options دیدی باید بری و دوباره دو تا فایل رجیستری که دانلود کرده بودی رو اجرا کنی و ریست...
    امیدوارم این دفعه جواب بده.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نه تو لیست نبود.راستی من چند روز پیش داشتم چند تا فایل دانلود می کردم و آنتی ویروسم بیت دفندر است هر فایل که می گرفتم اسکن می کردم هیچکدوم ویروس نداشت.حواسم نبود یکی رو اسکن نکردم همون ویروسی بود.(روش کلیک کرده بودم) هر کاری کردم پاک نشد و با نرم افزار unlocker که تو خود ویندوزه هم پاک نشد بعد یهو یه فایل عین همون نوتپد باز شد منم فکر کردم این کدهای ویروسه پاک کردم و سیو کردم تا ویروس از کار بیفته اما این نرم افزار unlocker بوده!از کار افتاد.از بعد همون ویروس بوده که این طور شد. بعد بیت دفندر رو انداختم به جونش اونم ویروسو پاک کرد.فکر کنم این از اثرات همون ویروس باشه چون بلافاصله بعد کلیک ویروس این طور شد.الان یادم اومد.این کمکی می کنه؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من زیاد در ویروس شناسی تخصص زیادی ندارم، اما آخرش نفهمیدم برای شما مقدور است دوباره ویندوز را نصب کنید یا نه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خودم نه ولی میتونم بدم کامپیوتری جای خونمون.اطلاعات درایوهای دیگه سالمه نه؟می ترسم مرده بزنه خرابش کنه!زیاد وارد نیست!همون که 3 تا ویندوز رو یک درایومه از اونه!
    اگه لازم نباشه ویندوز عوض کنم خیلیییییییی بهتره؟هیچ راهی نداره؟آخه یک مشکل دیگه هم هست؟(خصوصیه...)
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آخه من موندم که چه طور سه تا ویندوز ریخته توی یک درایو؟؟؟ این جوری که مشکلات بیشتری در آینده خواهی داشت (این به کنار که یک درایوت کلی از فضاش ضایع شده!)
    به هر حال اگر ویروس باشد دیگر کاری از بنده بر نمیاد! شاید بقیه دوستان بتوانند کمک کنند.
    اما پیشنهادم این است که خودت یک سی دی ویندوز بخر و شروع به نصبش کن (البته با فرمت درایو سی) و این طوری مطمئن باش که هیچ صدمه ای به اطلاعات بقیه درایوهات نمی رسه. اگر هم در درایو سی اطلاعات باارزش داری در درایو دیگه ای کپی کن.

و اینکه Repair ویندوز هم هست، با این کار دیگه اطلاعات از بین نمی ره، اما تضمینی برای حل شدن مشکل نیست (چون شما میگی ویروس بوده) اگر با توجه به چیزهایی که گفتی الان ویروس پاک شده، این راه را هم امتحان کن.

اما این مشکل رو به کنار بگذاریم، بخاطر اینکه در یک درایو سه تا ویندوز داری پیشنهاد نصبب مجدد ویندوز رو می دم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نمی دونم چطور این طور شده به منم همین روشو یاد داده و منم هردفعه همین کارو می کنم و دیگه درایو c برای ویندوز چهارم جا نداره!
    ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •