ممنون از همه که منو کمک می کنید.
جواب مهران جان:
من برای اجرای رجیستری برنامه ی run را اجرا کردم(run اجرا شد) و توش نوشتم regedit و اینتر زدم.دوباره همون صفحه ای که عکسشو در پست اول گذاشتم اومد(البته مطالب اون صفحه برای هر نرم افزار فکر کنم فرق می کند) بنابراین نتونستم رجیستری را باز کنم و توش تغییر بدهم.این فکر به ذهنم رسید که ممکن است در Registry تغییری به وجود آمده باشد. اول بگو ببینم برنامه Registry را می توانی اجرا کنی یا نه؟
اتفاقا نوتپد اگر از طریق منوی استارت بریم باز هم همون صفحه میاد!ولی وقتی از این روشی که شما گفتید (کلیک راست و بعد یک txt جدید ) رفتم از اون روش باز می شود پس معلوم می شود نرم افزارها سالمند ولی آیکن های اجراییشون خراب شده!(Notepad که دیگر اجرا می شود!)
آره اول یک صفحه سیاه مثل داس اومد که توش نوشته بود:روی Desktop یک فایل Txt جدید بساز، آن را باز کن (Notepad که دیگر اجرا می شود!) و درون آن بنویس Regedit.exe و بعد Save as را بزن و فایل را با نام Regedit.bat ذخیره کن. حالا Regedit.bat را اجرا کن و ببین که رجیستری می آید یا نه؟ اگر آمد یعنی مشکلت ویروس نیست.
C:\Documents and Settings\behrooz.FE63DD3C28934BC\Desktop\Regedit.e xe
و بلافاصله رجیستری باز شد.(البته هنوز اون صفحه ساه زیر صفحه رجیستری باز بود و نرفته بود)خلاصه رجیستری اجرا شد.
1- من فقط روشون کلیک کنم تا اجرا شوند ؟کار دیگه ای نکنم؟نمی خواهد چیزی رو جایگزین چیز دیگه ای بکنم؟این دو تا رو دانلود کردم کجا بریزم؟اول هر دو تا رو اجرا کنم بعد 1 با ریستارت یا یکی اجرا کنم بعد ریستارت و بعد بعدی هم همینطور؟یه توضیح کامل بگو لطفا؟دو تا فایل reg برایت اتچ کردم، آنها را دانلود و اجرا کن و بعد کامپیوتر را ریستارت کن. حالا یک فایل exe اجرا کن و نتیجه را به من بگو.
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2- راستی یک سوال فنی!اتچ یعنی چه!؟
3- ببخشید اینقدر سوال می کنم!چون رجیستری حساسه می خواهم عین دستورالعمل شما اجرا کنم که مشکلی پیش نیاید.
پس منتظرم جواب که دادید بعد من این مورد را انجام می دهم و جوابش را می گویم.ممنون.
جواب techno جان:
میشه بیشتر توضیح بدی ؟یعنی از سمت چپ HKEY_CLASSES_ROOT را انتخاب و زیر مجموعه هایش که باز شد exe. را انتخاب کنم؟حالا بین این همه چطور پیدا کنم؟من که exe. را ندیدم!میشه راهنمایی کنی؟برو این شاخه رجیستری: HKEY_CLASSES_ROOT\.exe، هرچی طرف راست میبینی باید مثل این باشه:
(default)=exefile
CachedFilterIID={c3278e90-bea7-11cd-b579-08002b30bfeb}
Content Type=application/x-msdownload
ZAMailSafeExt=zl9
تو این شاخه HKEY_CLASSES_ROOT\.exe\PersistentHandler ،همه چی باید اینجوری باشه:
(Default)={098f2470-bae0-11cd-b579-08002b30bfeb}
فکر کنم مثل کار مهران رو انجام بده.