تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: اساتید کمک کنید : کارت شبکه و کاپیوتر مجازی ؟

پروفشنال saeed666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تــــهــــران

پيش فرض

سلام ...

خب راستش فکر می کنم اینا باید Enable باشن چون به صورت پیشفرض وقتی Vmware نصب میشه Enable هستن .
    حالا ماجرا عوض شد : من اومدم یه کارت مجازی microsoft نصب کردم بعد دیگه کارت های مجازی VMware ناپدید شدن ! در نهایت تنظیمات را برای این کارت شبکه انجام دادم که در آن خیلی گزینه ها فرق کرده بود . مثلا اون تیک automaticly که شما در بالا بهش اشاره کردین قابل تغییر بود و هم چنین گزینه VMnet0 .

این نکته رو هم بگم که توی کامپیوتر مجازی از همون کارت VMware استفاده کردم چون با کارت مجازیش نمیشد .

راستی اینترنت رو با سرویس ICS بین سیستم هاتون Share کردین یا از طریق NAT ؟
    راستشو بخواین من هنوز فرق اینارو نمیدونم یا به عبارتی دقیقا کارشونو نمیدونم فقط میدونم که ICS یعنی Internet Connection Sharing که فکر کنم منم همین کارو کردم -------> یعنی برا هر کانکشنی که میخواستم share شه یه propertis می گرفتمو تو تب Advanced اونو فعال میکردم...

واقعا جالبه که چطوری فقط گوگل میاد در حالی که DNS های اینترنتی رو نمی تونید Ping کنید
    الان دیگه گوگلم نمیاد . نمیدونم مشکل چیه چون همه چیز Connetion کار میکنه یعنی هم آیکونش میاد هم اتفاقات دیگه که میوفته

میشه تو Command Promt یه ipconfig/all بزنید و نتیجه رو قرار بدید ؟
    بله بفرمایید :

راستی یه موضوع مهم ، Computer Name ها که شبیه هم نیستن ؟
    نه همون موقع که گفتید یکیشونو عوض کردم

-------------> حالا دیگه پیغام Conflict نمیده ولی از اینترنت share شده نمیشه استفاده کرد.

ه مشکل دیگم هست اونم اینه که یکی از کامپیوترها با سرعت 1 Gbps وصل میشه و دیگری با 100Mbps !

ممنون ...

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه اجازه بدید یه بار تنظیمات رو از اول میگم و با هم مرور می کنیم .

1 . نصب Microsoft Loopback Adapter که در صفحه ی قبل توضیح دادم . (اگر بعد از نصبش یه ریستارت هم بشه بهتره .)

*2* . بعد از نصب Loopback ، تمام کارت شبکه ها رو به جز Loopback ، غیر فعال و Disable کنید . حتی

کارت شبکه های Vmware رو که شامل VMware Network Adapter VMnet8 و VMware Network Adapter VMnet1 میشه .( چون از سرویس

ICS استفاده می کنید کارت شبکه های Vmware که از سرویس DHCP استفاده می کنند مانع از Share کردن اینترنت میشن ، طبق همون

Conflict ی که بین ICS و DHCP قبلا بهتون گفتم )

*3*. در Vmware قسمت Manage Virtual Networks ، طبق توضیحات صفحه ی قبل ، تیک Enable Automatic Bridge رو بردارید و در

قسمت Host Virtual Network Mapping ، مقابل VMnet0 ، کارت شبکه Microsoft LoopBack Adapter رو انتخاب کنید ( در مقابل VMnet1 و

VMnet8 نباید چیزی نوشته باشه چون Disable شدن و بقیه VMnet ها هم همگی Not Bridge ، فقط Vmnet0 باید به Loopback وصل باشه ) .

در همون جا وارد آخرین تب ها یعنی DHCP و NAT بشید و توی هر دو ،دکمه ی Stop Service رو بزنید . کمی صبر

کنید تا هر دو سرویس رو Stop کنه تا مشکلی برای ICS پیش نیاد
    و بعد Ok کنید .

4 . بعد از نصب یه Virtual Machine در حالت Bridge Connection ، وارد Edit Virtual Machine Settings بشید و در قسمت NIC ، گزینه آخر یعنی

Custome : Specific Virtual Network رو بزنید و مطمئن بشید که این گزینه بر روی VMnet0 قرار داره .

5 . روی کانکشن اینترنتتون که می خواید Share بکنیدش کلیک راست کنید ، Propertise بگیرید و در قسمت Advanced ، تیک های مربوط به S

hare کردن اینترنت توسط ICS رو که شامل :

Allow Other Network Users to Connect through This Computer's Internet Connection

Allow other network users to control or disable the shared internet connection

میشه برای کارت شبکه Loopback ، بزنید .

وقتی پیغامی رو که میده Yes بزنید ، کارت شبکه Loopback شما باید بعد از مدت کوتاهی ، آیپیش به 192.168.0.1 تغییر پیدا کرده باشه .

( اگر تغییر نکرده بود یکبار اونو در حالت Obtain قرار بدید و مجدد تنظیمات Share کردن اینترنت رو تکرار کنید )

6 . Virtual Machine رو استارت کنید و وقتی وارد ویندوز شد ، آیپی کارت شبکه ش رو در حالت Obtain قرار بدید . (کارت شبکه Virtual Machine

نباید از نوع Loopback باشه )

کارت شبکه Virtual Machine هم باید یه آیپی تو رنج 192.168.0.0 بگیره و اگر آیپی رو گرفت ، میتونید مطمئن باشید که اینترنت Share هست .

( اگر احیانا مشکلی داشت ، Firewall ها رو Off کنید و مجدد تست بگیرید و همین طور در ویندوز اصلی

از Control panel > Administratove Tools > Services چک کنید سرویس های Vmware DHCP Service و Vmware NAT Service حتما Stop باشن )

با این تنظیمات دیگه نباید مشکلی پیش بیاد ( در واقع فکر می کنم شما اگر بند شماره ی 2 و 3 رو کامل انجام بدید ، مشکلتون حل بشه .)

مشکل دیگم هست اونم اینه که یکی از کامپیوترها با سرعت 1 Gbps وصل میشه و دیگری با 100Mbps
    وقتی همه چیز در حالت مجازی هست این اختلاف سرعت اونقدر ها هم محسوس نیست و نمیشه بهش گفت مشکل ، به خاطر تنظیمات کارت

شبکه های مجازیه .

اگر باز هم مشکلی بود ، همین جا بفرمایید .

احتمالا چند روزی نیستم اما بر می گردم و در خدمتتون هستم تا جایی که بتونم .

تا بعد ....

3. این کاربر از nightmare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تــــهــــران

پيش فرض

سلام ...

خیلی ممنون از لطفی که کردید و از اول همه چیزو به طور کامل توضیح دادید.

منم با یه سری اتفاقات عجیب و غریب و فکر کنم غیر منطقی که افتاد بالاخره تونستم عین تنظیمات شمارو پیاده کنم .

فقط مشکلی که دارم اینه که درسته اینترنت Share میشه ولی هیچ سایتی رو نمیاره( کامپیوتر مجازی) . حتی دیگه گوگلو !

بازم تشکر می کنم از لطفتون و وقتی که برای بنده گزاشتید .

امیدوارم زود تر به انجمن بر گردید.

فعلا خداحافظ ...

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ...

خیلی ممنون از لطفی که کردید و از اول همه چیزو به طور کامل توضیح دادید.

منم با یه سری اتفاقات عجیب و غریب و فکر کنم غیر منطقی که افتاد بالاخره تونستم عین تنظیمات شمارو پیاده کنم .

فقط مشکلی که دارم اینه که درسته اینترنت Share میشه ولی هیچ سایتی رو نمیاره( کامپیوتر مجازی) . حتی دیگه گوگلو !

بازم تشکر می کنم از لطفتون و وقتی که برای بنده گزاشتید .
    وقتی میگی اینترنت Share میشه یعنی :

Loopback آیپیش به 192.168.0.1 تغییر کرده و آیپی Virtual Machine هم در رنج 192.168.0.0 قرار گرفته .

قبل از هر چیزی ، ببینید ویندوز اصلی و Virtual Machine هر دو می تونن هم دیگرو Ping کنن ؟

اگر اینطور هست ، تضمین می کنم اینترنت Share هست و مشکل باز نشدن سایت ها میتونه به خاطر سرعت پایین کانکشن ، فایروال ، ------ و ... باشه و راستش من ایراد دیگه یی ندیدم .

ضمن اینکه معمولا Internet Sharing با dial up یکم کند عمل می کنه و ممکنه به چندین بار Refresh نیاز داشته باشه .

تا بعد ...

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تــــهــــران

پيش فرض

سلام...

وقتی میگی اینترنت Share میشه یعنی :

Loopback آیپیش به 192.168.0.1 تغییر کرده و آیپی Virtual Machine هم در رنج 192.168.0.0 قرار گرفته .
    دقیقا به همین صورته ...

قبل از هر چیزی ، ببینید ویندوز اصلی و Virtual Machine هر دو می تونن هم دیگرو Ping کنن ؟
    بله . به راحتی . گفتم که حتی با کامپیوتر مجازی connect و Disconnect هم میکنم . کلا منظورم اینه که همه چیز درسته و لی صفحات حتی با ! 1000 بار Refresh هم لود نمیشن.

به نظر شما ایراد میتونه از مودم یا حتی Isp باشه ؟

ممنون ...

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر شما ایراد میتونه از مودم یا حتی Isp باشه ؟
    من این احتمال رو می دم ، چون قبل از اینکه چیزی رو مطرح کنم خودم تست می کنم .

برای اینکار دیشب VMware نصب کردم و عین تنظیماتی رو که به شما گفتم شخصا قبلش انجام دادم و نتیجه مثبت گرفتم ( تنها فرق اینه که من ADSL رو Share کردم )

کارت رو عوض کنید و با کانکشن های پر سرعت تر تست بگیرید . امیدوارم که جواب بده .

موفق باشید .

تا بعد ...

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تــــهــــران

پيش فرض

کارت رو عوض کنید و با کانکشن های پر سرعت تر تست بگیرید . امیدوارم که جواب بده .
    حیف که کارت دیگه و همین طور اشتراک پر سرعت ندارم . مگرنه تست میکرد . به نظرمم نمی ارزه که به خاطرش برم هزینه کنم .

اگه بفهمم که مشکل سرعته و من همه مشکلاتشو برسی کردم می فهمم که درسمو خوب یاد گرفتمو ! بی خیالش میشم تا جایی که یه اینترنت یا مودمه دیگه ای گیرم بیاد . ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه . شاید ...

موفق باشید .
    به همچنین شما

ممنون ...

پروفشنال srh124's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    ايران زیبا

پيش فرض

دستتون درد نكنه هم nightmare عزيز و هم سعيد
    چيزاي خوبي ياد گرفتم
    راستش منم قصد داشتم اين شبكه كردن رو انجام بدم چند ماه قبل با virtual pc هر كار كردم نشد فعلا دارم سعي مي كنم با VMWare انجام بدم
    (چون خودم دارم دوره MCSE رو ميرم براي تست لازم دارم)
    بازم ممنون

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •