نه water cooling رو واسه اورکلاک خیلی سنگین میخرن . اصلآ به کار شما نمیاد .راستی قیمت این water cooling چنده؟
قیمت دقیق که ندارم ولی به درد بخورهاش بالای 150 تا 200 هزار تومان هستن .
نه water cooling رو واسه اورکلاک خیلی سنگین میخرن . اصلآ به کار شما نمیاد .راستی قیمت این water cooling چنده؟
قیمت دقیق که ندارم ولی به درد بخورهاش بالای 150 تا 200 هزار تومان هستن .
سلام
فکر کنم دمای کیسم با باز کردن درش و گذاشتن یه فن اضافه نرمال شده
ولی بازم وقتی وارد بازیهای گرافیک بالا میشم بعد از یه ربع بازی کردن کامپیوتر هنگ میکنه و باید ریستارت بشه
داشتم کربن رو با جزئیات بالا بازی میکردم که بعد از یه ربع هنگ کرد
با اینکه دمای گرافیک و cpu هم زیاد بالا نرفته بود
مشخصات سیستمم هم اینه:
cpu:amd x2 64bit 5600
vga:xfx 8800 gts 320m normal=500mhz
m.b:gigabyte ga-m57sli-s4
ram:patriot 1g(2*512
h.d.d:maxtor 250g 16m buffer
power:cooler master 600w real
نمیدونم چرا اینجوری میشه؟؟؟؟باید چیکارش کنم
من هم یه همچین مشکلی داشتم بهش فن وصل کردم
عکس میگیرم بهت میدم
دوست عزیز شما بعد از اینکه از سالم بودن ویندوز مطما شدی با قرار دادن 2 عدد فن کیس به صورتی که یکی از فنها از جلو هوا را داخل کیس و یکی از پشت هوا را به بیرون هدایت کنه می تونی دمای سیستم را بیاری پایین در کل سیستم کامل و بدون نقصی داری یه مقدار دور فنی که در مورد سی پی یو گفتی بالا هستش اگه می تونی دمای سی پی یو را با برنامه eazy tune که همرا درایور مین هستش نگاه کن و اینجا بزار اگه طبیعی بود به نظر من مشکل نرم افزاری داری.
دمای cpu در حالت نرمال 41 درجه و سرعت فنش روی 3000 هستش
دمای gpu روی 65درجه و سرعت فنش هم روی 1569 هستش
تو حالت بازی بعد از نیم ساعت بازی کردن کربن با رزولوشن 1280*1024 و بالاترین جزئیات
دمای cpu میشه 50 و سرعت فنش میشه 4891rpm
و دمای gpu میشه 79 و سرعت فن به 1690 میرسه
و بازی یه خورده گیر میکنه
به نظر شما ممکنه اشکال از mother board یا ram باشه؟
منظورتون از مشکل نرم افزاری چیه؟باید چیکارش کنم
Last edited by active_277; 11-08-2007 at 01:23.
اول سیستم خودم را بگم
vga : asus 8800 gts 640mg 320 bit که 460 تومان خریدم الانم 480 تومان است
cpu : intel core 2 dou 2.4 e6600 cache 4mg که 285 تومان خریدم الانم 300تومان است
motherboard : asus p5b که 145 تومان خریدم الان 140 تومان است
ram : ocz gold pc2-6400 dual chanel 2 gig (2 * 1gig ) z که 185 تومان خریدم الانم 185 تومان است
power : ac bel 550 w که 135 تومان خریدم الانم 135 تومان است
خوب منم اولش مشکل گرمایی داشتم البته در مادربورد این مشکل زیاد تر بود طوری که یه برنامه داره روی سی دی مادربورد که دمای cpu و motherboard را می گوید و زمانی که دمای مادر بورد به حدی رسید که خطر آفرین به سیستم و کاهش سرعت دارد صدای آلارم از speaker در می آید
برای رفع این مشکل 3تا فن وصل کردم به طوریکه تهویه هر 4 تا به سممت بیرون است و یک کاری کردم که فکر نکنم به فکر کسی در بیاید
بعد از بستن فن ها به صورت گفته شده یک طرف کیس را باز کردم ( طرفی که مادر برد به آن طرف وصل است )
حال تمامی جاهای باز را با مقوا گرفتم به جز 3 تا محفظه گرد که درست در زیر مادربورد است به طوریکه از این محفظه ها زیر مادربورد دیده می شود حال تمامی سوراخ های کوچک در پشت کیس و بقل کیس به جز سوراخ های تهویه هوای فن ها همه اش را با چسپ چسباندم به طوریکه در کل
3 تا فن هوای داخل را به بیرون داده و تنها محفظه باز فقط محفظه های پشت مادر بورد است
الان در حالت game اونم halo 2 در vista دمای مادربورد 40 درجه دمای کارت گرافیکی 68 درجه دمای سی پی یو 52 درجه خودشم فن های cpu و vga در حالت اتوماتیک است ( یعنی زمانیکه دما زیاد تر بشود سر عت فن را زیاد می کند اگر اتوماتیک نزارم و سرعت فن ها را high (بالا ) بزارم صد در صد پایین تر هم خواهد شد ) خودشم اگر کسی halo 2 بازی بکند می بیند دارای تصاویر بزرگی است که کارت گرافیکی و سی پی یو به زحمت می اندازد
قبل از این کار دمای مادربورد 48 درجه می شد که صدای آلارم در می آمد که در کل 8 درجه پایین آمده
و دمای کارت گرافیکی 71 درجه بود که باز 3 درجه پایین آمده
و سی پی یو 58 درجه که 6 درجه پایین آمده
این عکس داخل کیس هستش درش هم بازه و فن پایینی هوا رو بیرون میده دمای اتاق 30 درجه هستش
تو حالت بازی بعد از نیم ساعت بازی کردن کربن با رزولوشن 1280*1024 و بالاترین جزئیات
دمای cpu میشه 50 و سرعت فنش میشه 4891rpm
و دمای gpu میشه 79 و سرعت فن به 1690 میرسه
1-به نظر شما با این شرایط این دما برای کارت گرافیک طبیعی هستش
2-با چه نرم افزاری میشه سرعت فن کارت گرافیک رو اتوماتیک کرد
3-این کارت گرافیک دمای نرمالش تو چه محدوده ای هستش
مشخصات سیستمم هم اینه:
cpu:amd x2 64bit 5600
vga:xfx 8800 gts 320m normal=500mhz
m.b:gigabyte ga-m57sli-s4
ram:patriot 1g(2*512
h.d.d:maxtor 250g 16m buffer
power:cooler master 600w real
Last edited by active_277; 11-08-2007 at 11:00.
توضیحات من را خوندی ؟ active_277
خوندم
کارت شما دماش 71 درجه بوده که با گذاشتن فن 3 درجه پایین اومده
ولی کارت من دماش 79درجه هستش (تو حالت load)
به نظرت طبیعیه؟
از نظر من اشکال یا از Power و یا از MotherBoard ات هست.
این کاری که Active جان انجام داده هم خوبه ولی ... من زیاد تجربه ی اینگونه مسائل رو ندارم...
دوستم هم این مشکل رو داشت ... دمای سی پی یوش خیلی بالا می رفت که یه فن گنده گرفت انداخت و در کیس ش رو باز کرد تقریباً درست شد... دیگه از اون موقع مشکل جدی ای پیدا نکرد جز اینکه سیستمش کلّاً مچ نیست !!!
یه ایراد هایی داره که ...!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)