به نظر من غیر قابل شکست نمی تونه باشه چون در هرصورت ساخته دست انسان هستشو مغز انسان واقعا پیچیدست
به نظر من غیر قابل شکست نمی تونه باشه چون در هرصورت ساخته دست انسان هستشو مغز انسان واقعا پیچیدست
روش خوبیه![]()
از دوستان كسي شطرنج را به صورت حرفه اي بلد هست
به مسابقه دعوت ميكنم
با كمال ميل yashar8000
سلام ...
مرسی از yashar8000 عزیز
من فقط یه نکته رو به صحبت های یاشار جان اضافه کنم
کاسپارف میگه : درسته که قدرت پیش بینی کامپیوتر از انسان بالاتره ، ولی انسان چیزی داره که کامپیوتر نداره و اون خلاقیت در بازی ه که باعث میشه انسان بتونه قوی ترین کامپیوتر ها رو هم شکست بده!
ممـنــون
مـیـثــم
سلام
کاری به سیستم مورد نظر ندارم و کلی صحبت می کنم.
به هر حال تعداد حالات شطرنج و حرکات محدوده (بسیار زیاد اما محدود) و وقتی توانای پردازش به حدی برسه که تمام حرکات محاسبه بشن, مشخصه چی میشه. با سیستمی روبرو میشیم که کاملا بر بازی احاطه داره و دیگه نمیشه جلوش حرف از خلاقیت زد.
البته هنوز همچین سیستمی نداریم که همه حرکات و یا لااقل همه حرکات مفید رو محاسبه کنه, ولی وقتی قدرت پردازش به اون حد برسه, دیگه جایی برای خلاقیت انسان و صحبت از اینکه انسان میتونه شکستش بده نمیمونه.
پس خواهشا بدون فکر نگید "هر چی باشه انسان شکستش میده".
کاسپاروف و یا هر استاد دیگری الان هم میتونه این ادعا رو در عمل نشون بده؟
سلام
اگه کامپیوتری ساخته بشه که بتونه خلاقیت رو هم پردازش کنه ، اون موقع هست که میشه در این مورد نظر قطعی داد
با این اوصاف هیچ کامپیوتری در مقابل انسان (نه هر انسانی) شکست ناپذیر نیست
چون هیچ کامپیوتری نیست که بتونه خانه 64 ام رو ببینه !
ممـنــون
مـیـثــم
اين جمله كاسپارف كاملا ريشه فلسفي داره و اصلا احساسي نيست.بنابراين براي هميشه صدق ميكنه.اين بازي هرچقدر هم كه كامل باشه ولي باز هم شكست پذيره ولي بهتر اينه كه گفته بشه كار هركسي نيست.
عزیزم... ظاهرا شما از روی احساس صحبت می کنید.
بهتر بود پستهای قبل رو بدقت می خوندی.
شاید بازی فوق شکست پذیر باشه ولی وقتی توانایی پردازش به حدی برسه که همه حرکات و حالتهای صفحه محاسبه بشن و بعد سیستم تصمیم بگیره, در هر حرکت سیستم بازی رو به سمت خودش می بره.
یعنی فقط یک سیستم کامل دیگر با همون قدرت می تونه برابر اون قرار بگیره و تازه مساوی کنه (بسته به شروع بازی یکی می بره و دیگری می بازه و چون در هر دفعه یکی از سیستمها شروع می کنه, هر دفعه یکی می بره و در نهایت مساوی می شن).
برای همچین سیستمهایی با توجه به اینکه در هر حالت, بهترین حرکت بعدی مشخص است و بازی همیشه روند یکنواختی خواهد داشت. حتی سیستم هنگام شروع بازی تا آخرین سطح بازی را محاسبه می کنه و مثلا می فهمد بهترین حرکت هنگام شروع, جلو بردن یک خانه سرباز سوم است. و این حرکت همواره بهترین هست, چون سیستم کل بازی رو حساب کرده و دیگه بیشتر از کل بازی چیزی نیست.
پس اون موقع یک روش بازی پیدا میشه که همواره منجر به پیروزی میشه مثلا برای شروع کننده (تازه وقتی که حریف بهینه بازی کنه, یعنی حریف یک سیستم کامل عین این یکی باشه, اگر بهینه بازی نکنه که خیلی زودتر کارش تمومه).
وقتی توانایی های سیستمهای کامپیوتری به حد فوق برسه دیگه کاری از دست خلاقیت و ذهن انسان برنمیاد. مگر رودر رو کردن دو سیستم مشابه فوق با هم, بدون بازی انسان.
(هر چند همین الان هم دیگه انسان قدرت رویایی با سیستم کامپیوتری رو در شطرنج نداره و به همین علت مسابقه بزرگی ترتیب داده نمیشه. اگر ترتیب داده بشه فقط منجر به شکست سنگین انسان خواهد شد).
Last edited by nw_nk; 05-08-2007 at 08:36.
انگار بعضی ها توانایی مغزی انسانهارو دست کم گرفتن
شاید یک یا دونفر نتونن ولی یک گروه اگه مغزاشونو بزاره رو هم از 100 تا ابر کامپیوتر هم قوی تر میشه
حتی اگه سیستمی باشه که همه ی حرکات مفید رو پیش بینی کنه بازم یک حرکت جا میمونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)