دوستان سامان جان و آقا محمد به خاطر من كوتاه بياين.
بيچاره زحمت كشيده اين همه اطلاعات رو جمع كرده!
دوستان سامان جان و آقا محمد به خاطر من كوتاه بياين.
بيچاره زحمت كشيده اين همه اطلاعات رو جمع كرده!
آقا رضا ما که چیزی نگفتیم. آخه خودت نگاه کن. من وقتی بخوام مطلبی رو بزارم تا از 3 4 منبع معتبر استعلام نگیرم نمیزارم میگم شاید یه موقع اشتباه باشه ... حالا بعضی ها حدسیات و شکیات و ... خودشون رو به عنوان مطلب علمی در اختیار بقیه میزارن.
ولی بخاطر گل روی شما چشم ...
دوست عزیز بابت مطلبت ممنون.
ايول آقا محمد.خيلي مردي.
شما كارت درسته.![]()
سلام دوست عزيز "m.etallic.a "
اول از همه متشكرم كه انتقاد كردي ...
منبع اطلاعات من گوشي خودم بود و مقايسه اي كه با گوشي دوستم كردم (مال من orange هست و مال دوستم فنلاندي) در اين بين هم كلي پرس و جو از موبايل فروشي هاي معروف و متخصص مشهد كردم.
اينكه شما گفتيد orange uk يك اپراتور هست رو من نمي دونستم . ولي اگر راستشو بخواي گوشي هاي orange با گوشي هاي ديگر تفاوت دارند هم از نظر ظاهري و هم از نظر امكانات نرم افزاري و اين گوشي هاي شركت orange بيشتر شكل تبليغاتي دارند .(orange گوشي هاي ديگري هم مانند sony ericsson وخيلي مدل هاي ديگر هم مي زنه )
اگه شما به سايت زير مراجعه كني متوجه مي شوي ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد مارك گوشي TM : چرا همه ي گوشي ها اين مارك رو ندارن ؟...
در مورد گوشي هاي چيني: اول اينكه دوستان عزيز يك تايپيك در اين مورد گذاشتن و اينكه اسم چيني اصطلاحي هست كه در بازار وجود داره و علاوه بر اون مدلي هم كه در تايپيك دوستمون وجود داره من مدل ديگري هم ديده ام كه شكل دكمه هاي جلوي اون فرق مي كنه...
در مورد تلو يزيون: در اين مورد من اينو نمي دونم كه اين گوشي چيز هايي كه شما گفتيد رو داره يا و اصلا فرقي هم نمي كنه وقتي من تونستم با اون ( برنامه ي video center ) شبكه ي Reuters Video رو بگيرم حالا اين گوشي چي داره چي نداره وقتي كه من تونستم اين كار رو بكنم چه فرقي ميكنه كه چي داره يا نداره !!!...
در مورد اينترنت : مقايسه من با گوشي n73 فقط به خاطر اين بود كه اين يك گوسي پيشرفته با امكانات نسبتا جديد هست و از همه مهم تر اينكه من خودم با اون كار كردم و دست بيشتر مردم پيدا مي شه...
با اين حال كه به گفته ي شما از يك دهم امكانات اينترنت n73 در ايران استفاده نمي شه با اين حال تفاوت چشم گيري در سرعت اون مشاهده كردم...
GPS : من هم قبل از اينكه n95 بگيرم فكر مي كردم كه GPS به اينتر نت ربطي نداره همين طور هم هست ولي به دليل امكانات بالاي n95 در بعضي از بخش هاي آن نياز به اينترنت وايرلس هست و اين رو هم بگم كه زماني كه GPS را راه اندازي مي كني قبل از نشان دادن موقعيت روي كره ي زمين پيغام زير نمايش داده مي شه .
No Internet Connection. please check your network settings
در آخر هم بايد اضافه كنم كه شايد تازه عضو اين سايت شده ام اما با اين حال تا وقتي از چيزي مطمئن نباشم
تايپيك اضافه نمي كنم ....
همه ي اطلاعات فوق موثق بوده و تماما به طور تجربي كسب شده است .
Last edited by multiforc; 02-08-2007 at 19:00.
اگر ممکنه یه عکس از گوشی خودت و گوشی دوستت بزار . یه عکس که تفاوتهاشون رو کاملا نشون بده.منبع اطلاعات من گوشي خودم بود و مقايسه اي كه با گوشي دوستم كردم (مال من orange هست و مال دوستم فنلاندي) در اين بين هم كلي پرس و جو از موبايل فروشي هاي معروف و متخصص مشهد كردم.
در ضمن من خودم شخصا موبایل فروشی متخصص خیلی خیلی کم دیدم.
داداش من... orange گوشی نمیزنه. ببین اپراتورهای معروف و بزرگ مثل T-mobile و Vodafone و H3G و Orange و ... برای جذب مشتری مستقیما گوشی های موبایل هم عرضه میکنن. یعنی مثلا با شرکت نوکیا قرارداد میبندن و یه تعداد گوشی از نوکیا میخرن و با اسم Nokia N95 T-mobile عرضه میکنن. بابت این کار هم کلی پول به نوکیا میدن. با شرکتهای دیگه هم این قراردادها رو میبیندن. مثلا گوشی موتورولا V3X که اول وارد بازار ایران شده بودن Motorola V3X Vodafone بودن ولی تو سری های بعد با اسم Motorla V3X H3G اومدن تو بازار که روی گوشی هم آرم H3G حک شده بود. گوشی ساخت موتورولا بود ولی توسط H3G عرضه شده بود. قضیه N95 Orange شما هم همینه. نه اینکه یه شرکتی به اسم Orange هست که نوکیا N95 تولید میکنه.اينكه شما گفتيد orange uk يك اپراتور هست رو من نمي دونستم . ولي اگر راستشو بخواي گوشي هاي orange با گوشي هاي ديگر تفاوت دارند هم از نظر ظاهري و هم از نظر امكانات نرم افزاري و اين گوشي هاي شركت orange بيشتر شكل تبليغاتي دارند .(orange گوشي هاي ديگري هم مانند sony ericsson وخيلي مدل هاي ديگر هم مي زنه )
اگه شما به سايت زير مراجعه كني متوجه مي شوي ...
در ضمن سایتی که معرفی کردی وجود نداره. نمیدونم شاید مشکل از اینترنت من بوده اما هر چی سعی کردم نرفت.
این مارک فقط برای اسامی که خیلی فراگیر و بین المللی باشه و امکان سواستفاده ازش باشه بکار میره. مثل نوکیا N95 که تو تمام دنیا سروصدا کرد و نوکیا سریعا این اسم رو ثبت تجاری کرد. نه اینکه هر کسی هر چیزی تولید کرد سریعا trade mark کنه. چون خودش هزینه داره.در مورد مارك گوشي TM : چرا همه ي گوشي ها اين مارك رو ندارن ؟...
اتفاقا اصطلاح نیست چون دقیقا اشاره به کشور سازنده ش میکنه. اصلا این گوشی ها ریمارک هستن و از اسامی جعلی مثل nokla و ... استفاده میکنن.در مورد گوشي هاي چيني: اول اينكه دوستان عزيز يك تايپيك در اين مورد گذاشتن و اينكه اسم چيني اصطلاحي هست كه در بازار وجود داره و علاوه بر اون مدلي هم كه در تايپيك دوستمون وجود داره من مدل ديگري هم ديده ام كه شكل دكمه هاي جلوي اون فرق مي كنه...
میشه بگی چجوری اینکارو کردی ؟ برامون توضیح بدی .در مورد تلو يزيون: در اين مورد من اينو نمي دونم كه اين گوشي چيز هايي كه شما گفتيد رو داره يا و اصلا فرقي هم نمي كنه وقتي من تونستم با اون ( برنامه ي video center ) شبكه ي Reuters Video رو بگيرم حالا اين گوشي چي داره چي نداره وقتي كه من تونستم اين كار رو بكنم چه فرقي ميكنه كه چي داره يا نداره !!!...
مثل این میمونه که یه ماشین داشته باشیم با حداکثر سرعت 200 و یه ماشین دیگه 300 ولی هر دو فقط اجازه داشته باشن 50 تا برن. حالا شما نمیتونی بگی اونی که 300 تا میره سریعتر حرکت میکنه چون هر دو فقط اجازه دارن تا 50 تا برن. پس اینطوری نمیشه مقایسه کرد حالا شما چظوری فهمیدی n95 سریعتره واسه من یکی جالبه....( نه اینکه نیست ولی تو ایران این تفاوت حس نمیشه )در مورد اينترنت : مقايسه من با گوشي n73 فقط به خاطر اين بود كه اين يك گوسي پيشرفته با امكانات نسبتا جديد هست و از همه مهم تر اينكه من خودم با اون كار كردم و دست بيشتر مردم پيدا مي شه...
با اين حال كه به گفته ي شما از يك دهم امكانات اينترنت n73 در ايران استفاده نمي شه با اين حال تفاوت چشم گيري در سرعت اون مشاهده كردم...
میدونی چرا نیاز به اینترنت داره ؟ واسه دانلود نقشه های ایران. شما از مشهد میخوای از gps استفاده کنی. اما نقشه های مشهد تو گوشی نیست . گوشی میخواد به اینترنت وصل شه تا از سایت نوکیا نقشه مشهد رو دانلود کنه ( که البته وجود نداره . فقط تهران هست فعلا ) بدون نقشه GPS فقط طول و عرض جغرافیایی رو به شما میده برای موقعیت یابی نیاز به نقشه هست. پس GPS ربطی به اینترنت نداره . اینترنت رو برای دانلود نقشه میخواد و اگه یه بار اینکار رو بکنی دفعه بعد بدون نیاز به اینترنت موقعیتت رو بهت میده. در ضمن این ربطی به امکانات بالا نداره.GPS : من هم قبل از اينكه n95 بگيرم فكر مي كردم كه GPS به اينتر نت ربطي نداره همين طور هم هست ولي به دليل امكانات بالاي n95 در بعضي از بخش هاي آن نياز به اينترنت وايرلس هست و اين رو هم بگم كه زماني كه GPS را راه اندازي مي كني قبل از نشان دادن موقعيت روي كره ي زمين پيغام زير نمايش داده مي شه .
No Internet Connection. please check your network settings
انشالله که اینطور باشه. بهتره بحث رو ادامه ندیم .در آخر هم بايد اضافه كنم كه شايد تازه عضو اين سايت شده ام اما با اين حال تا وقتي از چيزي مطمئن نباشم
تايپيك اضافه نمي كنم ....
سلام دوست عزيز
اين هم يك عكس كه با اجازه از تايپيك يكي از دوستانمون ور داشتم (توي همين سايت)
اين عكس برنامه ي Video center رو نشون مي ده كه با مي شه تلويزيون رو گرفت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در قسمت Software
![]()
![]()
Last edited by multiforc; 02-08-2007 at 19:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)