دوست عزیز. اگرچه سوال شما چیز دیگه ای هست، اما باید چند نکته رو بگم.
اول اینکه دینامهایی که روی چرخها می گذارید، در حقیقت انرژی مکانیکی خود برای تولید برق رو از موتور مورد نظرتون می گیرن. یعنی اگر مثلا قراره دینامها 8 وات انرژی تولید کنند، موتور مورد نظر باید 10 وات انرژی الکتریکی مصرف کنه.
دوم اینکه توان تولیدی ژنراتور شما باید حداقل برابر با توان مصرفی موتور باشه. وگرنه انرژیی باقی نخواهد موند تا صرف شارژ باطریها بشه. قطعا یک ژنراتو 50 سی سی نمی تونه 50 اسب قدرت تولید کنه.
سومین مساله اینه که شما ابتدا انرژی سوخت رو تبدیل به انرژی مکانیکی می کنید و سپس انرژی مکانیکی رو تبدیل به انرژی الکتریکی می کنید. سپس دوباره انرژی الکتریکی رو تبدیل به انژی مکانیکی می کنید. با تبدیل انرژی مکانیکی به الکتریکی و سپس الکتریکی به مکانیکی مقداری افت توان خواهید داشت. بنابراین بنظر می رسه که این کار باعث افزایش مصرف سوخت بشه.
تنها دو نکته مثبت بنظر من میاد. یکی اینکه موتور می تونه در دور ایده آل (از نظر راندمان) کار کنه که فکر نمی کنم به افزایش وزن و افت ناشی از تبدیلها و پیچیدگی سیستم بیرزه.
دوم اینکه توی ترافیک موتور درجا کار نخواهد کرد. بشرط اینکه موتور الکتریکی جوری طراحی شده باشه که قطع و وصل مکرر آن باعث خرابی نشه.
البته با توجه به رتبه ای که این طرح کسب کرده شاید من درست متوجه نشدم.