تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: نرم افزاری برای سانسور کردن فیلمها (درخواست)

حـــــرفـه ای F A R H A D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام
    دوست عزیز یعنی میشود مثلا 2 دقیقه از یک وسط یک فیلم 60 دقیقه ای حذف کرد و در اخر هم فیلم را با اون سانسور 2 دقیقه ای که کردیم خروجی گرفت؟؟؟

هفته قبل بود فکر میکنم هفته نامه کلیک برنامه ای برای سانسور کردن معرفی کرده بود که من متاسفانه کلیکو گم کردم و اگه کسی بتونه اونو پیدا کنه ممنون میشم
    شما میتونی تمام فیلم رو به time line برنامه import کنی. فرض کن یه همچین شکلی:
    ======================
    حالا قسمت قرمز رنگ رو با ابزار برنامه میبری
    بعد قسمت دوم رو که بعد از قسمت بریده شده قرار داره با کلیلک موس میگیری و کنار قسمت اول رها میکنی. و در آخر هم فیلم رو export میکنی.
    video studio هم که دوستان گفتن کارت رو راه میندازه.
    موفق باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه ifu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما میتونی تمام فیلم رو به time line برنامه import کنی. فرض کن یه همچین شکلی:
    ======================
    حالا قسمت قرمز رنگ رو با ابزار برنامه میبری
    بعد قسمت دوم رو که بعد از قسمت بریده شده قرار داره با کلیلک موس میگیری و کنار قسمت اول رها میکنی. و در آخر هم فیلم رو export میکنی.
    video studio هم که دوستان گفتن کارت رو راه میندازه.
    موفق باشی
    با سلام
    دوست عزیز لطفا دقیقتر توضیح بده من با کدوم ابزار فایل را ببرم.در ضمن اگه با ویدیو استادیو هم میشه لطفا اونو توضیح بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اسلامیّه

پيش فرض

دوست عزيز با Nero Vision هم ميشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sharingan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بورو فيلم از ويدئو كلوپ بگير. اينقدر ساسورش كردن كه فيلم 2:15 شده 1:10....
    راه حل دوم: مي توني فيلماي درپيت تلوزيون رو ضبط كني....
    راه حل سوم: بابا اينقدر نرم افزارريخته كه نگو....windows movie maker تابلوترين و راحت ترينه....adobe primier و vcd cutter و ..... هم هستن كه براي سانسور نيستن. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بابا من با همه این نرم افزارایی که گفتید کار کردم ولی من میخوام فقط از وسط کلیپ سانسور کنم با این نرم افزارها اول باید این ورو ببری بعد اون ورو بعد در آخر به هم بچسبونی . ولی من اینجوری نمیخوام که.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    بابا من با همه این نرم افزارایی که گفتید کار کردم ولی من میخوام فقط از وسط کلیپ سانسور کنم با این نرم افزارها اول باید این ورو ببری بعد اون ورو بعد در آخر به هم بچسبونی . ولی من اینجوری نمیخوام که.
    بله دوست عزیز، با video studio هم میشه. نیازی نیست که اینورو ببری ، اونور هم ببری. شما وسط فیلم رو برش میدی و حذف میکنی بعد هم یه export ساده و کار تمومه. همه اینها در یک فرایند قابل انجام هست در صورتی که اگر بخوای دو طرف فیلم رو ببری و بعد به هم بچسبونی شما باید سه کار رو انجام بدی.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله دوست عزیز، با video studio هم میشه. نیازی نیست که اینورو ببری ، اونور هم ببری. شما وسط فیلم رو برش میدی و حذف میکنی بعد هم یه export ساده و کار تمومه. همه اینها در یک فرایند قابل انجام هست در صورتی که اگر بخوای دو طرف فیلم رو ببری و بعد به هم بچسبونی شما باید سه کار رو انجام بدی.
    سلام
    دوست عزیز خوب آموزششم بزار دیگه ما مبتدی هستیم

8. این کاربر از ifu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

1-بعد از باز کردن برنامه روی time line راست کلیک کن. از گزینه ای که نشون داده شده فایل تصویری رو import کن.

2-فایل رو تا قبل از محلی که میخوای پاک کنی play کن. به محل مورد نظر که رسیدی ابزار split رو همون طور که میبینی کلیلک کن.

3-فایل تصویری درون time line به دو قسمت تقسیم میشه. حالا روی قسمت دوم کلیک کن و دوباره play کن تا به پایان محل مورد نظر برای سانسور برسی. حالا مثل مرحله 2 ابزار split رو کلیک کن. فایل به سه قسمت تقسیم میشه.

4-روی قسمت دوم که میخواستی پاک شه کلیک کن و کلید delete رو از کیبورد بزن. قسمت اول و دوم به هم میچسبه.

در پایان کار هم از منوی share گزینه create video file رو بزن و فیلم رو export کن.
    موفق باشی

10. این کاربر از F A R H A D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

1

1-بعد از باز کردن برنامه روی time line راست کلیک کن. از گزینه ای که نشون داده شده فایل تصویری رو import کن.

2-فایل رو تا قبل از محلی که میخوای پاک کنی play کن. به محل مورد نظر که رسیدی ابزار split رو همون طور که میبینی کلیلک کن.

3-فایل تصویری درون time line به دو قسمت تقسیم میشه. حالا روی قسمت دوم کلیک کن و دوباره play کن تا به پایان محل مورد نظر برای سانسور برسی. حالا مثل مرحله 2 ابزار split رو کلیک کن. فایل به سه قسمت تقسیم میشه.

4-روی قسمت دوم که میخواستی پاک شه کلیک کن و کلید delete رو از کیبورد بزن. قسمت اول و دوم به هم میچسبه.

در پایان کار هم از منوی share گزینه create video file رو بزن و فیلم رو export کن.
    موفق باشی
    با سلام
    دستت دزد نکنه خیلی آقایی

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خواهش میکنم
    موفق باشی

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •