تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 33

نام تاپيک: این ویروس به هیچ عنوان از بین نمیره مواظب باشید!!!

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

یا با Msconfig هم میتونی دیزیبش کنی.

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

یا با Msconfig هم میتونی دیزیبش کنی.
    سلام........

عذر میخوام بهنازی جان، متوجه نشدم اون کلمه رو

اگه منظورتون دلیت هست، بله از msconfig هم میشه این کارو کرد، منتها راهی که خدمت دوستمون عرض کردم فایلا رو از لیست Start Up در Msconfig به کلی پاک میکنه......... به عبارت دیگه اصلا اسم فایل باقی نمیمونه که بخوان تیکشو بزنن یا بردارن

شاد باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اسلامیّه

پيش فرض

دوستان عزيز يكي بگه كدوم ويروسه.
    توي TaskManager يه Process با نام SoundMix.exe وجود داره يا نه؟وقتي رو درايو فلش راست كليك ميكنه نوشته هاي بهم ريخته مياد يا نه؟وقتي ميخوايد برنامه اي رو باز كنيد و يا نصب كنيد بعضي اوقات Openwith ميده؟

داره خودمونی میشه nasser_pczone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ببین از این کارها برای من خیلی اتفاق افتاده و خیلی گفتن که از بین نمیره ولی میتونم به جرات بگم که من هر چی ویروس دارم دستی اونها رو ازبین میبرم ولی من سعی میکنم مرحله به مرحاه بگم که بچه استفاده کنن

1- اولا برو تو run بزن msconfig بعد توی برگه strat up هرچی تیکه وردار کامیوتر رو ریستارت کن

حالا برای اینکه لیست پروسه ویندوزت رو بیبینم برو توی run بزن cmd بعد اینو تایپ کن tasklist >c:\tasklist.txt
    حالا بروی توی درایو cبعد مختوای فایل رو برام بفرست
    فعلاااااااااااااا(بچه ها نکات مهمی دارم میگم تجربه خیلی خوبی تو ویروس کشی دارم استفاده کنید از مطالب)

داره خودمونی میشه Amir@net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با عرض معذرت از همه دوستان هیچکدام از روشهای بالا باعث دیده شدن فایلهای مخفی من نشده و با اینکه با انتی ویروس کاسپر این ویروس را از بین میبرم ولی نمیتوان فایلهای " هیدن " خود را " شو " کنم .لطفا" قضیه به هم خوردن منوی open رم را نیز بهتر توضیح دهید با تشکر" خسته از ویروس کشی"

آخر فروم باز rocket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Amol

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز هیچ ویروسی وجود نداره که نشه پاکش کرد ...
    برای پاک کردن ویروس ها همیشه از طریق Safe mode وارد ویندوز بشین تا بتونین تمامی ویروس ها رو بدون هیچ دردسری پاک کنین.

داره خودمونی میشه Amir@net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ضمن تشكر از شما برای این راهنمایی من با پاک کردن ویروس مشکلی ندارم اما تاثیرات این ویروس بر ویندوز را
    نمتوانم بر طرف نمایم شو نشدن فایلهای مخفی به هم ریختن منوی اپن در فلش ها در بعضی مواقع ران نشدن
    فایلهای سیستمی و ایکونهای دسکتاپ .............. اما از طریق پاک کردن فایلها در ریجستری و برداشتن تیکها در startup
    نیز نتوانستم اين مشكلها را حل كنم در صورت امكان مرا راهنمايي نماييد.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Amol

پيش فرض

ضمن تشكر از شما برای این راهنمایی من با پاک کردن ویروس مشکلی ندارم اما تاثیرات این ویروس بر ویندوز را
    نمتوانم بر طرف نمایم شو نشدن فایلهای مخفی به هم ریختن منوی اپن در فلش ها در بعضی مواقع ران نشدن
    فایلهای سیستمی و ایکونهای دسکتاپ .............. اما از طریق پاک کردن فایلها در ریجستری و برداشتن تیکها در startup
    نیز نتوانستم اين مشكلها را حل كنم در صورت امكان مرا راهنمايي نماييد.
    دوست عزیز این 1000000000000 بار
    گفتم از طریق Safe mode و یوزر Admin وارد سیستم شو و خرابی ها رو برطرف کن.... گوش کن دیگه
    یه بار دیگه هم میگم :
    سیستم رو روشن کن و کلید F8 رو چند بار متوالی بزن و در منویی که باز میشه Safe mode رو انتخاب کن یه کم صبر کن تا لیست یوزر ها رو مشاهده کنی ، بین یوزر ها Administrator رو انتخاب کن و برو تو ویندوز. یه نکته رو بهت بگم که تو Safe mode میتونی علاوه بر اینکه تمامی فایل های غیر قابل حذف مثل ویروسی که خودشو تو System32 چسبونده پاک کنی ، مشکل مشاهده کردن Hidden ها رو هم اصلا نداری یعنی گزینه ی Folder Options همیشه فعاله. بعد از ویروس کشی میتونی یوزرت رو از کامپیوتر پاک کنی و یه یوزر جدید و تازه نفس درست کنی و با خوبی و خوشی باهاش زندگی کنی ! ! !
    موفق باشی
    Last edited by rocket; 30-07-2007 at 17:09.

پروفشنال majid_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اين ويروس كه براي pc طراحي شده چطور رفته تو گوشيت؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Amol

14

اين ويروس كه براي pc طراحي شده چطور رفته تو گوشيت؟
    ؟ ؟ ؟ ؟ ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •