یا با Msconfig هم میتونی دیزیبش کنی.
سلام........
عذر میخوام بهنازی جان، متوجه نشدم اون کلمه رو
اگه منظورتون دلیت هست، بله از msconfig هم میشه این کارو کرد، منتها راهی که خدمت دوستمون عرض کردم فایلا رو از لیست Start Up در Msconfig به کلی پاک میکنه......... به عبارت دیگه اصلا اسم فایل باقی نمیمونه که بخوان تیکشو بزنن یا بردارن
شاد باشید![]()
دوستان عزيز يكي بگه كدوم ويروسه.
توي TaskManager يه Process با نام SoundMix.exe وجود داره يا نه؟وقتي رو درايو فلش راست كليك ميكنه نوشته هاي بهم ريخته مياد يا نه؟وقتي ميخوايد برنامه اي رو باز كنيد و يا نصب كنيد بعضي اوقات Openwith ميده؟
ببین از این کارها برای من خیلی اتفاق افتاده و خیلی گفتن که از بین نمیره ولی میتونم به جرات بگم که من هر چی ویروس دارم دستی اونها رو ازبین میبرم ولی من سعی میکنم مرحله به مرحاه بگم که بچه استفاده کنن
1- اولا برو تو run بزن msconfig بعد توی برگه strat up هرچی تیکه وردار کامیوتر رو ریستارت کن
حالا برای اینکه لیست پروسه ویندوزت رو بیبینم برو توی run بزن cmd بعد اینو تایپ کن tasklist >c:\tasklist.txt
حالا بروی توی درایو cبعد مختوای فایل رو برام بفرست
فعلاااااااااااااا(بچه ها نکات مهمی دارم میگم تجربه خیلی خوبی تو ویروس کشی دارم استفاده کنید از مطالب)
با عرض معذرت از همه دوستان هیچکدام از روشهای بالا باعث دیده شدن فایلهای مخفی من نشده و با اینکه با انتی ویروس کاسپر این ویروس را از بین میبرم ولی نمیتوان فایلهای " هیدن " خود را " شو " کنم .لطفا" قضیه به هم خوردن منوی open رم را نیز بهتر توضیح دهید با تشکر" خسته از ویروس کشی"
سلام
دوست عزیز هیچ ویروسی وجود نداره که نشه پاکش کرد ...
برای پاک کردن ویروس ها همیشه از طریق Safe mode وارد ویندوز بشین تا بتونین تمامی ویروس ها رو بدون هیچ دردسری پاک کنین.
ضمن تشكر از شما برای این راهنمایی من با پاک کردن ویروس مشکلی ندارم اما تاثیرات این ویروس بر ویندوز را
نمتوانم بر طرف نمایم شو نشدن فایلهای مخفی به هم ریختن منوی اپن در فلش ها در بعضی مواقع ران نشدن
فایلهای سیستمی و ایکونهای دسکتاپ .............. اما از طریق پاک کردن فایلها در ریجستری و برداشتن تیکها در startup
نیز نتوانستم اين مشكلها را حل كنم در صورت امكان مرا راهنمايي نماييد.
دوست عزیز این 1000000000000 بار![]()
گفتم از طریق Safe mode و یوزر Admin وارد سیستم شو و خرابی ها رو برطرف کن.... گوش کن دیگه
یه بار دیگه هم میگم :
سیستم رو روشن کن و کلید F8 رو چند بار متوالی بزن و در منویی که باز میشه Safe mode رو انتخاب کن یه کم صبر کن تا لیست یوزر ها رو مشاهده کنی ، بین یوزر ها Administrator رو انتخاب کن و برو تو ویندوز. یه نکته رو بهت بگم که تو Safe mode میتونی علاوه بر اینکه تمامی فایل های غیر قابل حذف مثل ویروسی که خودشو تو System32 چسبونده پاک کنی ، مشکل مشاهده کردن Hidden ها رو هم اصلا نداری یعنی گزینه ی Folder Options همیشه فعاله. بعد از ویروس کشی میتونی یوزرت رو از کامپیوتر پاک کنی و یه یوزر جدید و تازه نفس درست کنی و با خوبی و خوشی باهاش زندگی کنی ! ! !
موفق باشی
Last edited by rocket; 30-07-2007 at 17:09.
؟ ؟ ؟ ؟ ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)