يه كم زياد نيست براي اين بازي؟؟؟1 Gb Ram
من فكر ميكردم براي بازي هاي استراتژي همچين رمي لازمه.........
يه كم زياد نيست براي اين بازي؟؟؟1 Gb Ram
من فكر ميكردم براي بازي هاي استراتژي همچين رمي لازمه.........
كسي كه اين بازي بازي كرده ميشه يه خلاصه اي از داستان بگه .
داستانش مزخرفه. یه چیزیه تو مایه های استاکر.
ممنون دوست عزیز . میخواستم برم بگیرم !داستانش مزخرفه. یه چیزیه تو مایه های استاکر.
راستی خود بازی چطوریه ؟
واسه خودت میتونی الکی بری یا فقط مرحله های پشت سر هم ؟
نه دوست عزیز فقط باید مراحل بازی رو طی کنی ربطی به استالکر هم نداره داستان بازی هم در مورد شوروی که بر اساس طرح یک نفر و با ساختن یه برج که امواجی رو ساطع میکنه که قراره باعث بشه افراد قدرت بدنی بالایی پیدا کنن و رشد زیادی بکنن تا بتونن به نژاد برتر تبدیل بشن ولی به جای اون باعث میشه تا روی مغز اثر معکوس بزاره وهمه مردم به نوعی تبدیل به موجودات وحشی میشن(همون داستان همیشگی)شما هم طبق معمول باید ناجی باشی!!!!!در کل به نظر من بازی خوبی نبود!!اگه قحطی FPSنبود نمیگرفتمش!
اه اه . باز هم داستان تکراری ! همیشه داستان بازی های مسخره همینطوری هستش !نه دوست عزیز فقط باید مراحل بازی رو طی کنی ربطی به استالکر هم نداره داستان بازی هم در مورد شوروی که بر اساس طرح یک نفر و با ساختن یه برج که امواجی رو ساطع میکنه که قراره باعث بشه افراد قدرت بدنی بالایی پیدا کنن و رشد زیادی بکنن تا بتونن به نژاد برتر تبدیل بشن ولی به جای اون باعث میشه تا روی مغز اثر معکوس بزاره وهمه مردم به نوعی تبدیل به موجودات وحشی میشن(همون داستان همیشگی)شما هم طبق معمول باید ناجی باشی!!!!!در کل به نظر من بازی خوبی نبود!!اگه قحطی Fpsنبود نمیگرفتمش!
گرافیک بازی چطوریه ؟ ( با اینکه نمیخوام بگیرم دارم می پرسم ! چون فروشنده خیلی تعریف گرافیکش رو میکرد ! )
من نمیگم نگیرش شاید ارزش یه بار تموم کردن رو داشته باشه البته شاید!!گرافیکش بد نیست اما همونطور که قبلا گفتم تو طراحی شخصیت ها خیلی ضعیف عمل شده یعنی همه مثل همن از نظر ظاهر!!!
هوش مصنوعی جالبی هم نداره مثلا تو یکی از مراحل ابتدایی بازی من بالایه پله وایساده بودم این زامبی نماها هم اون پایین پله هی میخوردن به هم به فاصله فقط یک پله!!!!!!!!
از توضیحاتی که دادی ممنون ! 1500 تومن من نزدیک بود از بین بره !من نمیگم نگیرش شاید ارزش یه بار تموم کردن رو داشته باشه البته شاید!!گرافیکش بد نیست اما همونطور که قبلا گفتم تو طراحی شخصیت ها خیلی ضعیف عمل شده یعنی همه مثل همن از نظر ظاهر!!!
هوش مصنوعی جالبی هم نداره مثلا تو یکی از مراحل ابتدایی بازی من بالایه پله وایساده بودم این زامبی نماها هم اون پایین پله هی میخوردن به هم به فاصله فقط یک پله!!!!!!!!
بازی زیادم بدک نیست ...اگه بیکارین ارزش یه بار بازی کردنو داره...
خوبه . اگه یه بار مفتی گیر آوردم نصب میکنم !!!!بازی زیادم بدک نیست ...اگه بیکارین ارزش یه بار بازی کردنو داره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)