تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: بین a640 و a710 is canon کدوم رو پیشنهاد میکنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

seymour جان من بالاخره مدل s3 is رو خریدم.بدون گارانتی اما جاپنی 363 هزار تومان.البته برگه ی گارانتی افومار در داخل بسته بود ولی مغازه دار گفت اگر این برگه رو امضا کنم به خاطر بیمه و گارانتی افومار شما باید مبلغ 395 هزار تومن بپردازید ولی اگر امضاش نکنم شما همون 363 هزار تومن رو بپردازید . و ما هم بدون گارانتی دوربین رو خریدیم.البته همین مغازه دار گارانتیهای متفرقه ی دیگه ای داشت که البته چینی بودند و قیمتشون ارزونتر بود. به نظرت با قیمت خوبی خریدم؟؟؟؟؟ در ضمن اگر میشه لینک اموزش فارسی کار با s3 is رو اینجا قرار بده.چون کار کردن با این دوربین خیلی سخته!

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام

گارانتی افومار مطمئنا کانون جاپنی عرضه میکنه.حالا میخواستم بدونم که پارسه کانون چینی عرضه میکنه یا جاپنی؟چون من از مغازه دار سوال کردم گفت گارانتی افومار جاپنی ولی گارانتیهای دیگه چینی هستند.البته همین مغازه دار گارانتیهای مختلفی از محصولات کانون داشت و به من گارانتی افومار رو پیشنهاد داد.
    ببین عزیز بستگی داره تو ژاپنی رو چی بدونی ؟ ... اون چیزی که زیر دوربین نوشته ؟ ... Made In Japan ؟
    خوب اگه اینطوره که باید بهت بگم که دووربین من ( A610 ) گارانتی آفوماره ، ولی زیرش نوشته Made In China ...
    و به گفته ی فروشنده ، مثل اینکه سری A610 ، A620 رو ژاپن تمام قطعاتشو میداده به چین که براش سر هم کنه ،
    یه پولی هم از چینی ها میگرفته ، فقط برای اینکه اسمشونو بزنه اون زیر .
    این مطلب چقد حقیقت داره ، نمیدونم .
    ولی خوب من که خریدم و ازش راضیم . قیمشتشم اون موقع 10 ، 15 تومن از گارانتی های دیگه گرونتر بود .

پس نمیشه قاطعانه گفت که محصولات بقیه ی گارانتی ها ، چینی هستن .
    ولی اینکه محصولات آفومار همه اصل ( نه ژاپنی ) هستن رو میشه قبول کرد .

معمولا گارانتی های مختلف این حرف رو می زنن تا خریدار رو مجاب کنن ... تفاوت قیمت این مدل ، فقط بخاطر گارانتی شه ... یعنی آفومار چون گارانتی جوندارتری ارائه می کنه (تازه بیمه هم می کنه ) ، پول بیشتری می گیره ...
    با این دوستمون هم موافقم .
    فروشنده ها برای فروششون هر کاری میکنن ... البته نه همه شون .

ویرایش :

seymour جان من بالاخره مدل s3 is رو خریدم.بدون گارانتی اما جاپنی 363 هزار تومان.البته برگه ی گارانتی افومار در داخل بسته بود ولی مغازه دار گفت اگر این برگه رو امضا کنم به خاطر بیمه و گارانتی افومار شما باید مبلغ 395 هزار تومن بپردازید ولی اگر امضاش نکنم شما همون 363 هزار تومن رو بپردازید . و ما هم بدون گارانتی دوربین رو خریدیم.البته همین مغازه دار گارانتیهای متفرقه ی دیگه ای داشت که البته چینی بودند و قیمتشون ارزونتر بود. به نظرت با قیمت خوبی خریدم؟؟؟؟؟ در ضمن اگر میشه لینک اموزش فارسی کار با s3 is رو اینجا قرار بده.چون کار کردن با این دوربین خیلی سخته!
    خوب مبارکت باشه .
    دوربین خوبی خریدی

ولی شما اون لینکی رو که من صفحه ی قبل برای S3IS گذاشتم رو دیدی ؟
    قیمت اونجا 325 تومن بود + گارانتی .
    بعد شما بدون گارانتی رو گرفتی 363 ؟
    به نظرت عجیب نیست ؟

در مورد راهنمای فارسی هم فکر نمیکنم گیر بیاد .

موفق باشید

یا حق

Last edited by ElmO; 06-07-2007 at 13:01.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

elmo جان گارانتی پارسه 325 تومنه که من در سایت gheymat.com دیدم برای این گارانتی نوشته ساخت چین .به همین دلیل قیمتش 325 تومنه!این دوربین رو که خریدم حتی روی سی دیش نوشته ساخت جاپن.البته یک شماره ی کامپیوتری هم بر روی جعبه نوشته که با شماره ی کامپیوتری زیر دوربین مطابقت دادمدیدم مثل هم هستند.اگر نظری داری بگو.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

پس چرا نظر نمیدید(منظورم با seyhoun و emol جانه)

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

نام کاربری هر دوتونو اشتباه نوشتم:seymour و elmo جان

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اولا که مبارکه ...

ثانیا من فکر می کنم کل این قضیه ساخت چین یا ژاپن رو بهتره فراموش کنی ... چون شاید اون کمپانی ، بعضی مدل هاش رو توی چین ساخته و بعضی ها رو تو ژاپن ... منظورم اینه که اگه فرضا یه A640 چینی داشته باشم و بعدش بفهمم که دوست دیگه ای ، A640 ژاپنی داره (یعنی همون مدل / مال ژاپن)، اونوقته که نگران میشم ، اما اگه یکی بیاد و بگه که یه مدل دیگه رو ژاپنی دارم ، نگران نمیشم ...

سوما اینکه آخرین کسی که من به حرفش اعتماد می کنم فروشنده اس ... تجربه ام اینو میگه ..

چهارما اینکه این دوربین ، باید خیلی عالی باشه ... و ضمنا حرفه ای ... اگه من جای تو بودم ، یه دوستی آشنایی که به عکاسی وارده باشه رو پیدا می کردم ، دو سه جلسه ، دوربین رو می بردم پیشش ..

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

خیلی ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

elmo جان گارانتی پارسه 325 تومنه که من در سایت gheymat.com دیدم برای این گارانتی نوشته ساخت چین .به همین دلیل قیمتش 325 تومنه!این دوربین رو که خریدم حتی روی سی دیش نوشته ساخت جاپن.البته یک شماره ی کامپیوتری هم بر روی جعبه نوشته که با شماره ی کامپیوتری زیر دوربین مطابقت دادمدیدم مثل هم هستند.اگر نظری داری بگو.
    اولا که مبارکه ...

ثانیا من فکر می کنم کل این قضیه ساخت چین یا ژاپن رو بهتره فراموش کنی ... چون شاید اون کمپانی ، بعضی مدل هاش رو توی چین ساخته و بعضی ها رو تو ژاپن ... منظورم اینه که اگه فرضا یه A640 چینی داشته باشم و بعدش بفهمم که دوست دیگه ای ، A640 ژاپنی داره (یعنی همون مدل / مال ژاپن)، اونوقته که نگران میشم ، اما اگه یکی بیاد و بگه که یه مدل دیگه رو ژاپنی دارم ، نگران نمیشم ...

سوما اینکه آخرین کسی که من به حرفش اعتماد می کنم فروشنده اس ... تجربه ام اینو میگه ..

چهارما اینکه این دوربین ، باید خیلی عالی باشه ... و ضمنا حرفه ای ... اگه من جای تو بودم ، یه دوستی آشنایی که به عکاسی وارده باشه رو پیدا می کردم ، دو سه جلسه ، دوربین رو می بردم پیشش ..
    سلام دوست من

یا صحبتهای seymour عزیز کاملا موافقم .
    مطمئنا کانن بعضی دوربیناشو واسه کسب درآمد هم که شده میده چین بسازه .
    احتمالا پول زیادی از این راه عایدش میشه که همچنان این کار رو ادامه میده .
    پس همونطور که دوستمون گفتن نگران اون نباش و زیاد روی اون اصرار نکن .

بعد هم اینکه واقعا حیفه یه همچین دوربینی ، ازش استفاده ی معمولی و ابتدایی بشه .
    به نظر من هم یه کلاس عکاسی برو تا بتونی از پولی که بالای این دوربین دادی ، نهایت
    استفاده رو ببری . هرچند این دوربین و کلا دوربینهای این کلاس ، تو دسته ی دوربینهای
    آماتور حرفه ای ( Advanced Amatueur ) قرار میگیره .

در مورد اون شماره سریال هم ، خوب این نشون میده که اون جعبه مال همین دوربین بوده .
    چیز دیگه ای رو هم نشون میده ؟
    این شماره سریال روی همه ی دوربینها هست . مال من رو هم فروشنده با شماره ی روی
    کارت گارانتی مطابقت داد تا بعدا مشکلی برای گارانتیش پیش نیاد .

به هر حال بازم بهت تبریک میگم و امیدوارم بهترین عکسها رو با این دوربین بگیری .

موفق و موید باشی

یا حق

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

خیلی ممنون elmo جان!توی این انجمن شخصی رو میشناسید که این مدل دوربین رو داشته باشه؟؟؟!!

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

خیلی ممنون elmo جان!توی این انجمن شخصی رو میشناسید که این مدل دوربین رو داشته باشه؟؟؟!!
    سلام

اگه برای اینکه راهنماییت کنه میخوای ، که فکر نمیکنم یه همچین کسی
    رو پیدا کنی .
    بهترین راه رفتن کلاس هست .

ولی بازم میتونی تو همین انجمن دوربین دیجیتال ، یه تاپیک بزنی و بپرسی
    که کسی هست که این مدل دروبین رو داشته باشه و وارد باشه .

موفق باشی دوست من

یا حق

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •