تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 32

نام تاپيک: ویندوز اصل چیه؟ با این ویندوزهای توی بازار چه تفاوتی داره؟ و .....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با سلام خدمت شما دوست عزيز
    اگر اجازه بدهيد و با اجازه از تمام دوستان بگذار جوابهايت را به بهترين نحو بدهم
    اول پرسيدي ويندوز اصل چيست و ايا اينهايي كه در ايران است اصل هست يا نه
    اصلا ويندوز اصل چيست ؟
    تمام ويندوزهايي كه در ايران هست تا حدودي اصل است و همان كارايي را دارد كه ويندوز اصل دارد . اصلا ويندوز اصل وفرع ندارد . ويندوز يكي است و همگي يك كارايي را دارد تنها تفاوت اصلي انها در رجيستر شدن ويندوز است . بگذار برايت كاملتر توضيح بدهم .
    در كشورهاي اروپايي و امريكايي چون قانون كپي وجود دارد قيمت اكس پي سرويس پك 2 حدود 249 دلار است و اين دقيقا همان ويندوزي است كه در بازار ايران وجود دارد و چون در ايران قانون كپي رايت وجود ندارد شما ميتوانيد انها را به مبلغ بسيار كم 2 يا 3 هزار تومان بخري
    اما مسئله مهم اين است كه حتي شما پس از خريد يك ويندوز بايد ان را در مايكروسافت رجيستر كني به مبلغ 15 دلار و انها شما را در مقابل خرابي و از دست رفتن ويندوز و غيره ساپورت ميكنند . پس متوجه شدي كه شما حتي اگر يك ويندوز اصل هم بخري با همين ويندوزها تفاوتي نميكند و ضمنا كرك ان هم به هيچ وجه بر روي ان تاثير نميگذارد و ان را خراب نميكند .
    پس ويندوزي كه شما در ايران به اين قيمت كم تهيه ميكنيد هيچ فرقي با يك ويندوز اصل در ردموند امريكا ندارد و همان تعداد فايل را داراست و همان قدر عمر ميكند ولي ساپورت از سايت ماكروسافت ندارد.
    راه تشخيص ويندوز اصل و قلابي هم در ريجيستر شدن ان است و ان هم بسيار سخت است كه از عهده مايكروسافت هم خارج شده و به نقل از استيو بالمر معاون مايكروسافت حدود 37 درصد ويندوزهاي جهان رجيستر معتبر ندارد و اكثر انها هم مربوط به كشورهاي اسيايي است . مايكروسافت هم براي مقابله با ان برنامه جديد خود يعني مزيت ويندوز اصلي را در سايت خود قرار داده تا در هنگام اپديت كردن برنامه ها يا هات فيكس هاي امنيتي رجيستر ويندوز شما را چك ميكند و در صورت تقلبي بودن برنامه اجازه ورود به شما نميدهد و شما بايد يا يك ويندوز جديد بخريد يا ان را رجيستر كنيد
    البته ناگفته نماند كه در پك ويندوز اصل به قيمت 249 دلار يعني حدودا 225 هزار توماني نه يك ميليون توماني به غير سي دي يك دفترچه راهنما و نصب و فلاپي بوت نيز وجود دارد

پس در حالت كلي متوجه شديد كه اين ويندوزها با ويندوز اصل تفاوتي از لحاظ برنامه ندارد و همگي در ابتدا يك كد ميگيرند كه با وارد شدن ان ويندوز درست كار ميكند ولي در كشورهايي ديگر بايد ان را ريجيستر نيز كرد . پس صلاح در اين است كه از همان ويندوزهاي بازار استفاده كنيد مانند
    Emperor & Ebay
    اما جديدا مطلع شدم كه شركت دمسان رايانه در ايران ويندوز اصل با پك اصلي مانند خارج به فروش ميرساند ولي قيمت ان را نميدانم چون در مشهد هستم . در هر حال ادرس ان را ميگذارم كه اگر يك وقت پولت زيادي كرد بري يك پك بگيري
    شركت دمسان رايانه
    خ افريقا - ساختمان آناهيتا - شماره 184 - واحد 801 - تلفن : 8782476

پروفشنال shasha_ara2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

من ميتونم ويندوز رو اوريجينال كنم . اگر كسي خواست برام ميل بزنه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای MOHAMMAD_SAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب همين جا بگو

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

اگه منظور شما از اوجينال كردن ويندوز خلاص شدن از شر تست شماره سريال ويندوز توسط مايكروسافت هست كه تو اين انجمن راه حلاش هست و خيلي راحت بگم با عوض كردن سريال ويندوز و دادن يه سريال معتبر كار حل مثل خود من كه همين كار رو كردم و الا نو ماهه كه از مايكروسافت هر چي بخوام ميتونم دانلود كنم اما shasha_ara2001 اقا اگه منظورشما از اورجينال كردن تبديل يه ويندوز كپي شده به اصل هست كه تموم برنامه هاي ويندوز اصلي رو داره خوب همين جا بگو چون همه لازمش دارن هرچند كه فكرنميكنم منظور شماين باشه :arrow:

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

AA نوشته:
    اما جديدا مطلع شدم كه شركت دمسان رايانه در ايران ويندوز اصل با پك اصلي مانند خارج به فروش ميرساند ولي قيمت ان را نميدانم چون در مشهد هستم . در هر حال ادرس ان را ميگذارم كه اگر يك وقت پولت زيادي كرد بري يك پك بگيري
    شركت دمسان رايانه

كاملا درسته
    اين شركت قبلا محصولات سيمانتك رو با لاينسس معتبر وارد ميكرد .ولي جديدا ويندوز رو هم داره اين جوري ميفروشه

البته فكر كنم از طريق نمايندگي هاي واسطه خليج فارس داره اين كار ور انجام ميده

چون شركت هاي ايراني نمي تونن به صورت مستقيم با شركت هاي آمريكايي رابطه تجاري داشته باشن

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من همين الان با اون شماره اي كه دوستمون از شركت دمسان داده اند تماس گرفتم. من فكر مي كنم كاملا منطقي باشه كه از همين ويندوزهاي 500 توماني خودمان كه همه جا هست استفاده كنيم. (البته 250 تومان هم ديدم كه مي فروشند)!!!
    مي دونيد چرا مي گم بهتره از همينها استفاده كنيد؟
    به خاطر اينكه قيمت يك سي دي ويندوز ايكس پي رو كه پرسيدم گفتند 906 هزار تومان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

به نظر من ديوانگي محض است كه وقتي از تمام مزاياي ويندوز و استفاده از آپديتهاش با همين روش هايي كه بچه ها گفتند براي معتبر كردن ويندوز مي شه استفاده كرد! 906000 تومان پول بديم كه يك ويندوز اورژينال بخريم!!!

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

من شنيدم كه ويندوزهاي اصلي هنگ نمي كند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

مهدی بست جان قیمت ویندوز رو من خودم دیدم که
    هم 199 دلار و پرو 299 دلار هست
    هر کی هم چنین حرفی گفته از بی اطلاعیش بوده من با چشم خودم دیدم می تونی بری تو e-bayو سایر سایتهای خرید و فروش و ... قیمت کنی

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سينا جان سلام
    من كه دروغ نمي گم داداش.
    اگه باور نداري به شما تلفني كه صفحه قبل نوشته شده زنگ بزن و قيمتش رو بپرس. من خودم هم تعجب كردم. چون فكر مي كردم همين حدود باشه كه شما نوشتي.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

میتی جون من شما رو قبول دارم ولی اونی که شما داده نوشته ویندوز های تو ایران تا حدی اصل هست...
    این یعنی چی؟
    تا حدی؟؟؟
    معنی داره به نظر تو؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •