تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: محسن نامجو ، تو پررو نیستی ! تو عجیبی !!

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

سلام دوباره:
    ببین دوست عزیز. این قضیه نو و کهنه در موسیقی ایرانی رشته خیلی درازی داره و کلی هم روش بحث شده و دست آخر هم هرکسی حرف خودشو میزنه. منتها من و شما باید ببینیم که چه اثری ماندگار شده و همون روش را سرمشق قرار بدیم. اینکه شما میگویید موسیقی ما دچار رکود شده قبول، ولی راه از این رکود درآمدن چیست؟
    اگر شجریان تو کارش موفق بوده بخاطر اینه که از قدیمیها 100 درصد تقلید نکرده. او هم با نوآوری باعث چنین رشدی شده. مشکل از بقیه هست که کار ایشونو پیش نمیبرند(پیش بردن با تقلید فرق میکنه) بقول خود ایشون اگه کسی بیاد شجریان بشه فایده نداره باید جلوتر بره تا فایده داشته باشه. یا بقول استاد "کسایی" گیرم که شوی سعدی، وجود مکرری!"
    پس میبینید که همه با نوآوری موافقند. چه شما و چه من و چه همه استادهای بزرگ موسیقی. پس اختلاف سر چیه واقعا؟
    اختلاف از اینجاست که این کار باید چگونه انجام شود. بنظر شما موسیقی ایرانی از نظر محتوایی کم آورده و برای نو کردنش باید چنتا سبک غربی بیاد قاطیش تا خوب شه؟ البته شاید در نگاه اول به نظر کار جالب از اب دربیاد ولی بعد از مدتی میبینیم که اثر ایجاد شده ماندگاری ندارد. به نظر من زمان مهمترین صافی برای شناخت ارزش هنری یک اثر است. صبر کنیم تا ببینیم این آثار چقدر میمانند.

پروفشنال Old Owl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    In The Wake Of Poseidon

پيش فرض

به جاي بحث كردن بهتر نيست اين تاپيك رو جلو ببريم كه يه سودي داشته باشه اين بحثا به هيچ حا نميرسه چون هر كي حرف خودش رو ميخاد به كرسي بشونه و...
    كساييم كه از ايشون(محسن نامجو)خوششون نمياد تو اين تاپيك نيان
    ممنون

حـــــرفـه ای divoonejoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Divoone khooneh

پيش فرض

دوستان این تذکر رو جدی تلقی کنن ...

هیچ کسی در انجمن موسیقی حق توهین به هیچ خواننده و گروه و هیچ سبکی رو نداره ...فقط انتقاد سازنده قابل قبوله . انتقادی خالی از حب وبغض های شخصی ...

آخر فروم باز mohammad99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    برگشتم اینچا

پيش فرض

این دوستون شدیدا اصرار داره مرغ یه پا داره
    اگه ایرادی هم بر موسیقی از طرف خارجی ها بر موسیقی ماست اون نداشتن تنظیم هست

حرف اخر من

كار پاكان را قياس از خود مگير
    گر چه در گفتن نمايد شير شير

Animation Deliberation Morteza4SN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

در زندگي تنوع پسند باشيد !

داره خودمونی میشه AlborzZz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Iran_Tehran

پيش فرض

من اصراری بر یک پا داشتن مرغ ندارم ! به هر حال تنوع تو موسیقی سنتی ایرانی چیزیه که امروز بیشتر از تنظیم خوب یا هر چیزه دیگه بهش احتیاج هست... امروز فکر می کنم همه به این نتیجه رسیدن که لازمه شناسوندن موسیقی سنتی ایرانی به جهان ، آوردن یه سبکه جدیده .

اگه نباشه جاش خالی می مونه farmanfarma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من از ايشون فقط تيتراژه ترش و شيرين شنيدم كه خو شم نبومد . البته يكي از دوستان قراره كاراشو برام بياره

كه اگه اجازه بديد بعد از گوش كردن وارد بحث مي شم

اميدوارم مثل ترش و شيرين نباشه

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Iran_Tehran

پيش فرض

ترش و شیرین که یه کار تو سبک پاپ بود ، کارای نامجو کلاً فرق داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با درود
    خوب بذارید من هم نظر مو بدم
    من خیلی وقته که موسیقیه نامجو رو گوش می دم. شاید ترنج رو بیشتر تو مایه های سنتی بدونم که با موسیقی راک تلفیق شده، ولی با اینکه آلبوم عدد بده رو سنتی بدونیم زیاد موافق نیستم. تو این آلبوم کمتر به موسیقی سنتی نزدیکه شاید فقط تو یک آهنگش به سراغ برخی گوشه ها بره ولی تو بیشتر آهنگ های ترنج چند جا وارد دستگاه ها می شه و به قولی ناله های خودش رو سر می ده.
    خوب موسیقی راک هم خودش یه موسیقی اعتراضه دیگه مگه ماجرای راک اند رول تو دهه ی 60 و 70 در آمریکا چه شکلی داشت؟؟؟
    به نظرم همونجوری که نیما یه جور عروش زدایی (البته بیشتر بحر زدایی) رو تو شعر ایران آورد، میشه تو دستگاه های موسیقی هم به یه ترکیب هایی دست زد.
    به نظرم تو امروزه ی مملکت ما به موسیقی راک خیلی احتیاج هست، مملکتی که فرمالیسم یه قاعده براشه می تونه تو موسیقی راک کمی به هوای تازه برسه، حداقل تو عالم خیال.
    در هر صورت من این رو که نامجو رو خیلی تو موسیقی سنتی ایران نگاه کنیم و ببینیم چقدر خارج می زنه خیلی موافق نیستم، اون توجه هب موسیقی راک رو داره زنده می کنه، و این کار رو از سنتی آغاز کرده که برعکس نظر دوستمون به نظرم تقدس زادیی یه امر واجبه برای ما...
    الان تو خیلی از حوزه های تقدس زادیی یه رسم شده، عقلانیت مدرن بعد از تلاطم های پست مدرنیستی، دنبال یه نظم در بستر بی نظمی هاست، در بستر نسبیت ها دنبال خط و نشون می گرده، تو اندیشه های دینی و اعتقادی همین تقدس زدایی یه نوری برای شناخت تلقی می شه، چرا ما که موسیقی تو راهی برای شناخت و معرفت می دونیم، و پایه ی آوازهای سنتی مون موارد معرفتی یا عرفانی هست، به این چیزا نمی خواهیم توجه کنیم که وقتی غبار تقدس از اندیشه ها و رویکردها ورداشته بشه، عقل و فاعل شناسا روشن تر می تونه بشناسه و انتخاب کنه؟؟
    نمی دونم این نظر منه

در کل 1) زیاد با خیلی تو فضای سنتی تحلیل کردن نامجو موافق نیستم،
    2) تقدس زادیی رو امری واجب می دونم، و به بحران هایی که تو مسیر آرامش بعد از طوفانش می بینم هم تاحدودی واقفم و می دونم یه دوره ی گذار خواهد داشت.
    بدرود

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Iran_Tehran

پيش فرض

با درود
    خوب بذارید من هم نظر مو بدم
    من خیلی وقته که موسیقیه نامجو رو گوش می دم. شاید ترنج رو بیشتر تو مایه های سنتی بدونم که با موسیقی راک تلفیق شده، ولی با اینکه آلبوم عدد بده رو سنتی بدونیم زیاد موافق نیستم. تو این آلبوم کمتر به موسیقی سنتی نزدیکه شاید فقط تو یک آهنگش به سراغ برخی گوشه ها بره ولی تو بیشتر آهنگ های ترنج چند جا وارد دستگاه ها می شه و به قولی ناله های خودش رو سر می ده.
    خوب موسیقی راک هم خودش یه موسیقی اعتراضه دیگه مگه ماجرای راک اند رول تو دهه ی 60 و 70 در آمریکا چه شکلی داشت؟؟؟
    به نظرم همونجوری که نیما یه جور عروش زدایی (البته بیشتر بحر زدایی) رو تو شعر ایران آورد، میشه تو دستگاه های موسیقی هم به یه ترکیب هایی دست زد.
    به نظرم تو امروزه ی مملکت ما به موسیقی راک خیلی احتیاج هست، مملکتی که فرمالیسم یه قاعده براشه می تونه تو موسیقی راک کمی به هوای تازه برسه، حداقل تو عالم خیال.
    در هر صورت من این رو که نامجو رو خیلی تو موسیقی سنتی ایران نگاه کنیم و ببینیم چقدر خارج می زنه خیلی موافق نیستم، اون توجه هب موسیقی راک رو داره زنده می کنه، و این کار رو از سنتی آغاز کرده که برعکس نظر دوستمون به نظرم تقدس زادیی یه امر واجبه برای ما...
    الان تو خیلی از حوزه های تقدس زادیی یه رسم شده، عقلانیت مدرن بعد از تلاطم های پست مدرنیستی، دنبال یه نظم در بستر بی نظمی هاست، در بستر نسبیت ها دنبال خط و نشون می گرده، تو اندیشه های دینی و اعتقادی همین تقدس زدایی یه نوری برای شناخت تلقی می شه، چرا ما که موسیقی تو راهی برای شناخت و معرفت می دونیم، و پایه ی آوازهای سنتی مون موارد معرفتی یا عرفانی هست، به این چیزا نمی خواهیم توجه کنیم که وقتی غبار تقدس از اندیشه ها و رویکردها ورداشته بشه، عقل و فاعل شناسا روشن تر می تونه بشناسه و انتخاب کنه؟؟
    نمی دونم این نظر منه

در کل 1) زیاد با خیلی تو فضای سنتی تحلیل کردن نامجو موافق نیستم،
    2) تقدس زادیی رو امری واجب می دونم، و به بحران هایی که تو مسیر آرامش بعد از طوفانش می بینم هم تاحدودی واقفم و می دونم یه دوره ی گذار خواهد داشت.
    بدرود
    تائید میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •