حرف شما درست ولي من آن موقع وقت كافي براي جواب نداشتم براي همين مختصرا نوشتم زبانهاي برنامه نويسي به هر جهت اگر اشتباهي از ما سر زد ما را ببخش.نوشته شده توسط SHARK_Chevanton
حرف شما درست ولي من آن موقع وقت كافي براي جواب نداشتم براي همين مختصرا نوشتم زبانهاي برنامه نويسي به هر جهت اگر اشتباهي از ما سر زد ما را ببخش.نوشته شده توسط SHARK_Chevanton
هاتف جان هك سرور اين نيست كه ديتابيس رو در دست بگيري. من خودم برات ديتا بيس دانلود ميكنم اونم فقط با استفاده از گوگل.
nbsfucker جان برنامه هايي كه در دسترس عموم قرار گرفتن خيلي كم پيش مياد كه كار كنند. چون قبل از هر كس ديگه اي مديرهاي شبكه ها ميان و سايتشون رو با اونها چك ميكنن و ايراد ها رو ميگيرن :arrow: :arrow: .
هك كردن سرور با هك كرد سايت فرق ميكنه. مثلن اگر شما بيايد و انجمن هاي p30world رو خداي نكرده هك كنيد ميشه web application hacking ولي اگر بياد يه كامپيوتر كه سرور هستش و روش سايت وجود داره رو هك كنيد ميشه server hacking. هك كردن سرور نيازي به دانستن html يا asp نداره. ولي c و c++ و اسمبلي و perl و ... لازم هستن. مثلن براي يك حمله سر ريزي بافر مثلن C خوبه. بعضي از حمله ها هم مثله DoS نياز به داشتن آگاهي زيادي از شبكه و TCP و IP و ... اينجور چيزها داره.
يه چيزه خيلي مهمه ديگه داشتن تجربه هست. انتظار نداشته باش يه هكر بياد به تو چيزي ياد بده. بايدخودت بري دنبالش. همون طور كه nbsfucker هم گفته exploit نويسي يكي از راه هاي كارآمد و موثره كه اگر بتوني خوب ياد بگيري خيلي خوبه. من كتاب Art of exploition رو بهت معرفي ميكنم. كتاب معروفيه توي گوگل بگرد. گيرت مياد.
براي اينكه به پيچيدگي موضوع پي بري اينو بخون:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اي دي رو بده علي سعيمو مي كنم
راستي اولين تجربه هك وب سايت نيمه موفقيت آميز بود.
يعني هك شد ولي نه اونجوري كه بايد. خيلي دلم ميخواست آدرس وب رو بدم برين يه نگاه بندازين ولي شرمنده سايت دولتي بود. واسه همين ترسيدم :|
ممنون از نظرات بچه ها
سلام دوست عزيز !منم كه نگفتم ديتابيس زدن هك سرور هست !هر ديتا بيسي هم با گوگل نميشه زد ! شما مثلا ميتوني ديتابيس سايت هاي مجتمع فني تهران رو با گوگل بزني؟ من با اون روش كه گفتم الان كل DB در اختيارم هست ! موضوع تاپيك هم هك وب سايت بود نه سرور ! در هر صورت اگه من حرف غلطي زدم شما ببخشيد!نوشته شده توسط locked account
البته من همون اول اعلام كردم چيزي حاليم نيست !هكر هم نيستم خدا رو شكر !![]()
من اشتباه كردم. بله با گوگل نميسه هر كاري كرد. اونم كه شما ميگي من ميدونم چه چوريه. البته نمدونم دقيق اونه يانه ها؟نوشته شده توسط hatef_4541
من خودم هم چ
يزي حاليم نيست. فكر كردي من چيزي بلدم :lol: :lol: :lol:
يگانه, جان يه آي دي تو پيغام خصوصي دادم ببينم ميتوني پسشو بدي
ممنون ميشم
خوب ببین همین جا بده ما هم پسش رو ببینیم :mrgreen: :mrgreen:
:shock: :shock: مردم آزاری :shock: :shock: :!: :!:
نداشتیم دیگه :mrgreen: :mrgreen:
موفق و سربلند باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)