سلام ...
خیلی ببخشید ولی ظاهرا شما دارین برای کسی توضیح میدین که اصلا چیزی از کامپیوتر نمیدونه .....
دوست خوب من بعد از خوندن help هر برنامه ای خودم اونو شخصا reverse میکنم و کلیه پارامترهاشو مورد بررسی قرار میدم ...
شما هم ظاهرا تعصب زیادی به این برنامه دارین .... خوب این بحثش جداگانه هست .
من به شما تاکید کردم که این برنامه یک برنامه Process terminator هست ولی شما متاسفانه دقتی به حرفغ من نکردین .... اگه ساختار یک برنامه process terminator رو ببینید میبینید که یک قاعده کلی هست که باید به حافظه حمله کنه !!! از جمله یکی اینکه با خالی کردن فضا (Heap ( Dynamic allocation memory
اجازه فعالیت بیشتر به برنامه نمیده .....
ما زمانی یک برنامه رو میگیم حمله روی حافظه انجام میده که به صورت تخصصی برای کارهای تخریب نوشته شده و حتما کارش این هست که با انجام حملات مختلف برنامه رو مجبور به نشان دادن واکنش بکنه ....
در واقع این برنامه هم برای terminate کردن مجبور به انجام حمله هست ( اگه حمله ای صورت نگیره process چطوری terminate بشه !؟) ولی در واقع مسئله این هست که به صورت تخصصی برای کار حملات نوشته نشده .
همین چند وقت پیش یک برنامه با نام spyware process detector که کاملا جدید بود دیدم ... در واقع کارش monitor کردن process های مخفی بوده ...
یکی از کاراش هم terminate کردن process بوده ... ولی نمیتونه باز هم فیلد خوبی برای تست self protection آنتی ویروس باشه ...
در واقع این یک برنامه کاملا با کاکرد ساده هست که جنبه Public داره ولی در دنیای نفوذگران برنامه هایی با سطح دسترسی خاص یعنی private به صورت خصوصی در اختیار افراد قرار میده که در واقع قدرت فوق العاده ای دارن که از اونها برای تست بهتر نرم افزار میششه استففاده کرد ....
در مورد این جملتون : " شما هیچ برنامه دیگی با اینهمه متد برای غیر فعال کردنه یک پروسه پیدا نمکنین"
در جوابتون بگم : جدا برنامه هایی دارم که واقعا نمیتونم اینجا قرار بدم ! ولی باید بگم از متدهایی استفاده میکنن که بلاشک با یک روش از کلیه روشهایی که به کار میگیرن برنامه رو مجبود به termination میکنن البته اگر هم باور نکنین حق میدم چون " شنیدن کی بود مانند دیدن " و همچنین من اون برنامه ها رو نمیتونم در دسترس عموم قرار بدم و گرنه کاملا مشهود بود .
در واقع اگر پست قبلی من رو بخونین متوجه میشین که نظر بنده روی انتخاب نام مناسب برای برنامه بوده و همیشه بابت share کردن هرگونه اطلاعات و یا برنامه نهایت سپاسگذاری رو از فردی که برنامه یا اطلاعات فوق را در اختیار گذاشته دارم .....
امیدوارم این رو بر بی احترامی و یا عدم تشکر ندونین ... من چون خودم آدم بسیار حساسی توی انتخاب صحیح کلمات هستم و خیلی از دوستان هم تاکیدا دیدن که من برخی از کلمات رو بین کوتیشن میذارم ......
در کل share کردن هر گونه نرم افزار یا اطلاعات کار بسیار خوبی هست که کار شما هم از این قاعده مثتثنی نیست و جای تشکر فراوان داره ....
![]()
![]()
![]()