سلام دوست عزیز
برای خرید باید پول رو به حساب واریز کنید یه سری به راهنمای خرید سایت بزن.
سلام دوست عزیز
برای خرید باید پول رو به حساب واریز کنید یه سری به راهنمای خرید سایت بزن.
برای خرید بهتره بیخیال سفارش اینترنتی بشید و مستقیما بهشون تلفن بزنید
سلام دوست عزیز
با این شماره می تونید با مدیریت سایت آسمان شب تماس بگیرید
09166122822 آقای خسرو جعفری زاده
به نظر من می تونید به راهنمایی های ایشون در رابطه با انواع اپتیک اعتماد کنید
از رصد گر های با تجربه هستند
سئوالی هم اگر داشتین در حد اطلاعاتم در خدمتتون هستم
سایت آسمان شب
با نایت اسکای فرق داره
قاطی شد اساسی
آسمان شب متعلق به بهرنگ تفرشی تهرانه
نایت اسکای متعلق به خسرو جعفر زاده اهواز
بله بابک خان کاملا حق با شماست
اصلا یادم به سایت بهرنگ نبود
موفق باشید
فرشاد جان
میرسیم به بحث نرم افزاری
فقط یه موضوع است و اون اینه که اگر تو دی وی دی رام داشته باشی میتونی فیلم space رو اگر آسمان شب داشته باشه بخری چون واقعا یه فیلم کامله البته درسته که 5 موضوع نداره ولی واقعا فیلم توپیه
در مورد نرم افزار اگه انگلیسیت خوب باشه میتونی starry night رو بخری که جدید ترینش رو 2 تا دی وی دی است
ولی اگه خوب نیست فکر کنم یه فارسیش هم هست که ایرانیا ساختن باهاش کار نکردم ولی فکر کنم خوب باشه
بعدش یک پیشنهاد اساسی سعی نکن زیاد مغزت رو با اعداد و ارقام پر کنی و فکر نکن که یه شبه میتونی تمامه مطالب کتابا رو بکنی تو ذهنی . اصلا اینجا حرف حفظ کردن رو بزار کنار ولی شاید چنتا چیز رو باید حفظ کنی
ایول . ما هم برگزار کردیم تا ساعت 11 و 12 داشتیم جواب مردم رو می دادیم مگه اینقدر مردم شیراز به نجوم علاقه دارند .یه سر به تایپیک ما هم بزن همئن معرفی گروه نجوم پروکسیما . راستی برای روز نجوم خیابونی چی کار کردین؟
البته فرشاد جان با اجازه شما
سلام
فکر می کنم خیلی از صحبت ها رو دوستان گفتند. برای شروع اول سعی کنید از کتاب هایی که معرفی شد استفاده کنید (مثل نجوم به زبان ساده و...) بعد هر چی سوال داشتید یا اگر جایی رومتوجه نشدید در فروم های نجومی مطرح کنید که جواب بگیرید. من خودم بیشتر به سایت پارس اسکای سر می زنم.
در مورد ساخت تلسکوپ هم پیشنهاد می کنم که فعلا این کار رو نکنی چون نیاز به اطلاعات کامل و تجربه داره و به همین سادگی ها هم نمیشه تلسکوپ ساخت.
اگر دوست داشته باشی می تونی مجله ی نجوم رومشترک بشی، چون فکر نمی کنم همین طوری تو خرم آباد پیدا کنی. پس بهتر اشتراک بگیری.
آسمانی باشی
خوشحال می شم، حتماً یه سری به تاپیکتون می زنم.
روز نجوم خیابونی از بد شانسیمون هوای اهواز حسابی خراب بود. 2 روز قبلش به خاطر گرد وخاک شدید امتحانات لغو شدند دیگه فکر کنم به عمق فاجعه پی رده باشین. به هرحال نشد برنامه ای بذاریم و جداً حالمون گرفته شد.
اره درسته خودم هم بیخیال ساخت شدم.و میخوام صبر کنم تا پول بیاد دستم و یه تلسکوپ بگیرم.چون یه تلسکوپ مثلا 300 هزار تومنی هم موتور داره هم راحتر تره هم قشنگتره از همه مهمتر استاندارده و با کیفیت.
در مورد مجله هم راستش الان اینقدر مجله در مورد ماشین میخرم که وقت و پول اونا رو ندارم.ولی سعی میکنم هم یه اشتراک بگیرم.تو خرم اباد نپرسیدم ببینم هست یا نه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)