تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: error در c++.net

داره خودمونی میشه cherry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام ببخشید سوالمو اینجا مطرح میکنم ...
    چون جایی براش پیدا نکردم و اینکه همینطوری نمیخواستم یه تاپیک بزنم برای یه سوال پس معذرت میخوام ....

من میخوام++C رو بریزنم ولی وقتی روی دکمه ستاپ کلیک میکنم با خطا ی Do't sent مواجه میشم و نمیریزه و وقتی روی این ایکون کلیک میکنم از برنامه میاد بیرون ...
    میخواستم ببینم مشکل چیه !!!!!!!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه sara_she's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من منظور شما رو متوجه نشدم
    نصب كرديد يا قراره نصب كنيد

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوباره سلام.
    مشکلی که پیش میاد مربوط به EntryPoint نیست.
    وقتی با چنین مشکلی دچار میشین که پروژه رو دوباره Load میکنین. این معنیش اینه که شما در Resource ها
    مشکل دارین. اگه به آدرسی که براتون گذاشتم توجه کنین نکاتی رو درباره نحوه ذخیره شدن Resource ها
    گفته که بر اساس سری سازی XML هست. وقتی این resourcce ها Load میشن ، (فایل های resx)
    اگه Designer برنامه مشکلی داشته باشه نمیتونن درست اجرا بشن.
    شما Designer برنامه رو دستکاری کردین. باید تغییراتی که در اون دادین رو پیدا کنین و دوباره Designer رو
    به حالت اولش برگردونین. در غیر این صورت پروژه ی جدیدی بسازین و کدهاتون رو تو این پروژه کپی کنین.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من میخوام++C رو بریزنم ولی وقتی روی دکمه ستاپ کلیک میکنم با خطا ی Do't sent مواجه میشم و نمیریزه و وقتی روی این ایکون کلیک میکنم از برنامه میاد بیرون ...

سلام.
    همونطور که Sara_Sh گفتن ، بیشتر توضیح بدین.
    کدوم نسخه از ++C و روی چه Platform ی؟ Windows؟ اگه Windows هست کدوم نسخش؟

ضمنا سوالتون رو متناسب با topic انتخاب کنین. اگه چنین topic ی پیدا نکردین یه پست جدید ایجاد
    کنین.بنابراین خواهشا بحث رو با این عنوان دنبال نکنین و همونطور که گفتم پست جدیدی ایجاد
    کنین.

ممنون از توجه شما.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

منظورتون از designer قسمت InitializeComponent است؟

ولي اين اتفاق براي تمام فرم هام مي افته . يعني وقتي پروژه در حال لود شدن است وقتي نوبت به باز شدن فرم مي شه هر كدوم از فرم ها كه باشه فرقي نمي كنه اگه فايل هدر فرم باشه مشكلي پيش نمي ياد ولي اگه بخواد design فرم رو باز كنه گير مي كنه و پروژه كامل باز نمي شه ، اگه منظورتون از designer همين چيزيه كه من گفتم تا اونجايي كه يادم مي ياد براي هيچ كدوم از فرم هام دستكاري در اين قسمت انجام ندادم فقط براي يكي از اونها مي خواستم كد اتصال به بانك رو تو قسمت initial بذارم كه مشكل لود فرم پيش اومد و حذفش كردم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

درسته. منظورم متود InitializeComponent هست. چیزی نباید به این متود اضافه بشه.
    ولی باز با توجه به چیزهایی که گفتین ، من سر حدس خودم هستم. چون مشکل در هنگام Load یه برنامه
    از Resource ها یا Designer یه برنامه هست. بهتر کدتون رو ببینم ، البته اگه براتون امکان داره.
    ولی باز اگه مشکل قابل شناسایی نباشه ، تنها را همونیه که در موردش صحبت کردیم.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من چند تا فرم دار ولي چون مشكل در مورد همشون وجود داره initialcpmponnetيكي رو براتون مي گذارم البته يه چيز جالب كه بهش برخورد كردم اينه كه اگه designer فرم باز باشه و پروژه رو ببندم و دوباره باز كنم مشكلي پيش نمي ياد و فرم باز مي شه ولي اين در صورتي است كه بستن و باز كردن فاصله زيادي با هم نداشته باشند ولي اگه با وجود باز بودن تب desginer فرم پروژه رو ببندم و مثلا فردا پروژه رو باز كنم گير مي كنه و لود نمي شه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اين مشكل در مورد winform applicationها وجود نداره چون من براي اينكه مجبور نباشم هربار تغييراتي رو كه انجام مي دم براي ديدن نتيجه اتوكد رو لود كنم هر كاري رو اول تو winform application‌انجام مي دم و بعد به پروژه arx منتقل مي كنم
    Last edited by sara_she; 20-06-2007 at 09:36.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به نظر میاد که کد مشکلی نداره.
    اما جالبه! روش های عجیبی برای حل مشکل پیدا میکنین!!!
    چرا یه پروژه جدید از Arx ایجاد نمیکنین و کدها رو به اون منتقل نمیکنین؟
    مشکل وقت دارین یا دوباره کاری به دردسرش نمی ارزه؟
    باز تاکید می کنم که مشکل در Load پروژه از Resource ها برنامه هستن.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نمي تونم دوباره كاري كنم چون كلي تغييرات و اضافه كردن فرم و كد .... رو بايد از اول انجام بدم
    من هنوز در يه چيز شك دارم اينكه اين مشكل ربطي به warning كه تو پست هاي قبل گذاشتم داره يا نه ؛ اگه با هم مرتبط هستند شما كه در اين زمينه با تجربه تر هستيد با searchدر help موجود در vs مي تونيد اين errorرو ببينيد راهكارهايي هم براي حلش داده ولي همون طور كه قبلا گفتم پيگيري كردم ولي مشكل حل نشد شايد هم درست انجام ندادم

warning LNK4243: DLL containing objects compiled with /clr is not linked with /NOENTRY; image may not run correctly

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوباره سلام.
    فکر کنم خیلی وقته از آخرین پست شما گذشته.
    ای بابا! ببینین warning ها در زمان Compile پروژه ایجاد میشن نه زمان باز شدن پروژه.
    در مورد warning تو چند روز آینده ، یه نمونه براتون میذارم ، که ببینین چطور رفع میشه.
    چون مراحلش یه مقدار طولانی هست. بعد در موردش صحبت میکنیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •