آخه بد سلیقه ها n93 بیشتر شبیه آجر هستش تا گوشی ! میخوای یا با کیفیت فیلم براداری کنی یه دی وی کم بگیر !
ضمنا این نکته رو هم جدا از شوخی بگم چون با جفت گوشی ها کار کردم که کیفیت عکس n73 از 93 هم بهتر هست !
آخه بد سلیقه ها n93 بیشتر شبیه آجر هستش تا گوشی ! میخوای یا با کیفیت فیلم براداری کنی یه دی وی کم بگیر !
ضمنا این نکته رو هم جدا از شوخی بگم چون با جفت گوشی ها کار کردم که کیفیت عکس n73 از 93 هم بهتر هست !
بر منكرش....!
دوست من احتمالا منظوره بحث رو درست متوجه نشدي n93نبود n93iبود من هم ميدونم كه كيفيت عكس n73بهتر از n93است ولي منظوره من نوع iبود.
فکر کنم این زووم اپتیکال ارزشش رو داشته باشه !
شما چی فکر می کنید ؟
به جر فیلبرداری
3 در جه زووم اپتیکال
16 میلیون رنگ صفحع نمایش
کلا میشه بگین دوربین کدوم بهتره ؟
و اینکه زوم سه برابر و فیلمبرداریش ارش این رو داره عوضش کنی ؟
توي عكاسي n73 و توي فيلمبرداري n93 واقعا يه اعجوبه است.
زوم اپتيكال علاوه بر افزايش قدرت بزرگنمايي يه وزنه تبليغاتي محسوب ميشه شك نكن!
البته همين زوم اپتيكال يه بدي هايي داره مثل ايجاد صدا موقع فيلمبرداري و افزايش مصرف باتري.
اینا همش حرفو حدیثه.
اگه یه چند نفر n93 داشته باشن وقشنگ باش حرفه ای بشن و تمام فوت و فنشم یاد بگیرن دیگه نمیگن n73 بهتر عکس می گیره شما خودتون نگاه کنین این افرادی که با k800 عکس می گیرن چقدر عکسهاشون با هم فرق داره چون بعضیهاشون بلدن چه جوری عکس حرفه ای بگیرن .
یکی از مشکلات بزرگ گوشی های نوکیا همینه که روی یه سری از گوشی های خیلی خوبش زیاد بحث و تبادل نظر نشده . اصلا ما توی این انجمن تاپیک n93 داریم یا نه ؟
به قول عکاس محلمون لنز اگه جلو عقب نشه که به درد جرز دیوار هم نمی خوره. راست هم میگه این otical zoom خیلی روی auto focus اثر داره.
من فکر کنم خیلی n93 در حقش ظلم شده.
البته برای شما که می خواین گوشی مناسبی داشته باشین مطمئنا با این تعویض به خرج می یوفتین ولی فکر نکنم پشیمون بشین.
تازه همگی یادتون رفته این گوشی wi- fi هم داره.
تایید میشه منم اینو یه جا خونده بودم . فکر کنم تو comment هی سایت gsmarena بود.یه مساله عجیب هم دیدم اونم اینکه باتری n93 ف 1100 میلی آمپر بود در صورتی که باتری n93i ، 950 میلی آمپر حالا نمیدونم چرا باتری ضعیفتر روش گذاشتن البته اونجا نوشته بود برا اینکه وزنش نسبت به n93 سبک تر بشه
خدایی ته خوشکلی . با وجود این گوشی کی جرات داره بگه k800 خوشگله.البته طرفدارهای خودشم داره چون هر کسی حاضر به خرید موبایل سه تیکه ای نیست مث من.من حدود يه ماه پيش اين گوشي رو از نزديك ديدم.
بيلچه جان حرف شما متين ولي همه بخصوص اونايي كه اين گوشي رو دارن ميدونن عكاسيه اين گوشي زياد تعريفي نيست ومن بدون دليل اين حرف رو نميزنم!
در ضمن زوم اپتيكال همونجوري كه خودت گفتي توي فوكوس بهتر خيلي نقش داره البته توي لنزي با ضريب يا ابعاد لنز خيلي خيلي درشتتر از n93كه لنزش 5 ميليمتره!
باتشكر
دست همه درد نكنه ولي مي خوام يك بحث انحرافي رو باز كنم:
حالا كيفيت عكاسي و فيلم برداري n95 از n93i و n73 بهتره ؟
(باتوجه به اين شايعات كه ميزان پيكسل دوربين هيچ ربطي به كيفيت عكس نداره)
راستي بازم از دوستاي خوبم كه جواب دادن تشكر مي كنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)