تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: کدوم زبون برنامه نویسی!

آخر فروم باز Hoom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بسیار متشکر و ممنون . تنها یک مسئله موند که اگر ممکنه اون رو هم به من بگید و دیگه مشکل من کاملا حل می شه.
    من وقتی تو داس و تو پاسکال برنامه می نوشتم گاهی به دلایلی تو برنامه ای که نوشته بودم مقداری هم کد اسمبلی می نوشتم . ولی راستش تو ویندوز هنوز برام پیش نیومده که بخوام جایی کد اسمبلی بنویسم . اما خواستم بدونم که منظور شما این هست که نمی شه تو سی # کد اسمبلی نوشت؟ و اصولا جایی تو ویندوز هم لازم می شه که مثل داس کد اسمبلی نوشت؟

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    من در مورد پاسکال اطلاعاتم بسیار ناقص است و نمیدانم چگونه میشود در پاسکال دستورات اسمبلی نوشت و ساز و کارش چگونه است.

ولی در کل همانطور که گفتم نیاز نمیشود! اما ++VC همچنان امکان آن را دارد که در هرجایی که خواستید کدهای اسمبلی مورد نظر را وارد نمایید.

من خودم به طور جدی یکبار از این امکان چند سال قبل استفاده کردم! در آن پروژه که با VB7 بود میخواستم یک بلاک بزرگ از حافظه به حالتی خاص اسکن بشه و دیدم شاید امکان دارد باعث کندی برنامه نمونه شود، در نتیجه یک DLL در ++VC درست کردم و برای اسکن به آن حالت خاص کدهای ++C با Asm مخلوط کردم، در اصل هسته اصلی اسکن با Asm کار میکرد و ++C وظیفه بسته بندی نتاسب اطلاعات و ارتباط بین VB7 با Asm را بر اهده داشت. دیگر هم نیازی پیدا نکردم و در آن مورد هم میتوانستم همه را با VB7 انجام دهم ولی چون هنوز لذت ++C را داشتم و از سرعت نهایی هم کمی نگران بودم این کار را کردم. البته اگر توجه کنید در مورد فوق هم در اصل من با VB7 کار انجام میدادم و بعد از سالی و قرنی که نیاز پیدا کرده بودم خیلی راحت با کمک DLL برنامه VB7 را به ++C و Asm وصل کردم.

آخر فروم باز Hoom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بسیار متشکر و ممنون بابت کمک های زیادی که به من کردید و وقت زیادی که صرف کردید.من هم تقریبا به این نتیجه رسیدم که c# رو انتخاب کنم . با تشکر و خدا نگهدار.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض سوال من هم در مورد اجرای برنامه Vc++ است

با سلام
    برنامه ای نوشته ام با ویژوال سی پلاس پلاس دات نت 2005 (ویندوز فرمز اپلیکیشن)و حالا می خواهم آن را روی کامپیوتر دیگری که دانت رویش نصب نیست اجرا کنم اما نمی شود .حتی برایش ست آپ هم ساخته ام که قبل از نصب برنامه ام فریم ورک 2 را نصب می کند اما باز برنامه ام اجرا نمی شود . برای تست ،یک برنامه با ویژوال بیسیک و یکی هم با سی شارپ نوشتم و دیدم که فقط با نصب فریم ورک 2 براحتی اجرا می شوند مشکل چیست که در مورد برنامه ویژوال سی پلاس پلاس این اتفاق نمی افتد ؟ لطفا مرا راهنمایی کنید خیلی ضروری و حیاتی است .

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    بهتر بود تاپیک جدا میزدید ولی...
    VC++2005 تنها زبان در مجوعه VS.Net2005 است که نگارش دات نتی و غیر دات نتی دارد و کاربران حق انتخاب دارند.
    اگر از نگارش دات نتی اش (پروژه های CLR) استفاده کنید طبیعتاً امکانات و کلاسس های فریم وروک را در اختیار دارید ولی در نهایت نیاز به نصب فریم ورک هم بدیهی است. (پروژه های VB.Net و C#.Net صرفاً و مطلقاً فقط از همین نوع هستند.)
    و باید Setup بسازید و فریم وروک را نصب کنید و اگر کار نمیکند بدون شک جایی را خودتان اشتباه کرده اید.

اگر از نگارش غیر دات نتی (پروژه MFC و ATL) طبیعتاً خبری از کلاسس های فریم وروک نیست و در مقصد هم اگر خودتان از ActiveX خاصی استفاده نکرده باشید به راحتی و بدون نصب هیچ چیز خاصی اجرا میشود.

وضعیت کاملاً مشخص است، اگر مشکلتان حل نشد پیغام خطا را اینجا بگذارید.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •