تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 48

نام تاپيک: گذاشتن پسورد روی فولدر Share شده ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

یوزر مشترکی که در سیستم سرور درست کردی رو پسورد بذار و در سیستم کلاینت با یوزری که مشترک درست کردی وارد شو و بعد امتحان کن...
    اولا من جمله فوق رو نفهمیدم ولی می تونم حدس بزنم منظورت اینه :

1- در کامپیوتر مبدا یک User با Pass درست کنم .
    2 - فولدر مورد نظرم رو Share کنم ولی بهش فقط Permission برای یوزری که درست کردم بدم.
    3 - توی کامپیوتر مقصد یک User به همون نام درست کنم
    4 - هنگام باز کردن فولدر مورد نظر وقتی پیغام داد User و pass مورد نظر رو وارد کنم.

اول بزار ببینم منظورت این بود ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

1-شما گزینه Simple File sharing رو از مسیر زیر غیر فعال کردید یا نه؟

My Computer ---> Tools --->Folder Option ---> View

2-این Error زمانی هم میتونه به وجود بیاد که User های Admin کامپیوترتون پسورد نداشته باشن.

3-زمانی هم که دو کامپیوتر User Name و Password های یکسانی داشته باشن به هنکام دسترسی به منابع share شده درخواست Credential یا User Name و Password نمیشه و شما دسترسی پیدا میکنید.

فکر کنم با این مطالبی که گفتم بتونید مشکلتونو حل کنید .

در ضمن استفاده از permission های مناسب هم ضرروریه .

نکته : User ها با سطح دسترسی Admin به تمامی فولدر ها بدون تنظیم Permisson دسترسی کامل دارند.و نیازی به تعریف Permission نیست.
    Last edited by secure; 29-05-2007 at 14:01.

3. این کاربر از secure بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ms7dj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    نیشابور

پيش فرض

اولا من جمله فوق رو نفهمیدم ولی می تونم حدس بزنم منظورت اینه :

1- در کامپیوتر مبدا یک User با Pass درست کنم .
    2 - فولدر مورد نظرم رو Share کنم ولی بهش فقط Permission برای یوزری که درست کردم بدم.
    3 - توی کامپیوتر مقصد یک User به همون نام درست کنم
    4 - هنگام باز کردن فولدر مورد نظر وقتی پیغام داد User و pass مورد نظر رو وارد کنم.

اول بزار ببینم منظورت این بود ؟
    سلام
    منظور من همین بود .
    یوزر ها هر دو در مد administartor باشند و اگر کار نکرد سیستم مقصد رو هم پسورد بذار.
    ببین چون این یک روش استاندارد نیست یک راه حل استاندارد هم نداره
    پس باید خودت اونقدر امتحان کنی تا راهشو پیدا کنی...
    مثلا یوزر administrator هر دو سیستم رو پسورد بذاری و یا فقط یک یوزر با خاصیت administrator داشته باشی
    و یا ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

1-شما گزینه Simple File sharing رو از مسیر زیر غیر فعال کردید یا نه؟

My Computer ---> Tools --->Folder Option ---> View

2-این Error زمانی هم میتونه به وجود بیاد که User های Admin کامپیوترتون پسورد نداشته باشن.

3-زمانی هم که دو کامپیوتر User Name و Password های یکسانی داشته باشن به هنکام دسترسی به منابع share شده درخواست Credential یا User Name و Password نمیشه و شما دسترسی پیدا میکنید.

فکر کنم با این مطالبی که گفتم بتونید مشکلتونو حل کنید .

در ضمن استفاده از permission های مناسب هم ضرروریه .

نکته : User ها با سطح دسترسی Admin به تمامی فولدر ها بدون تنظیم Permisson دسترسی کامل دارند.و نیازی به تعریف Permission نیست.
    حالا اگر من این کار رو بکنم فقط برای فولدرهایی که permission اونها evryone نیست درخواست Credential میشه یا برای تمام فولدرهایی که از این به بعد share کنم.

در ضمن Simple File sharing غیر فعاله.

با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    منظور من همین بود .
    یوزر ها هر دو در مد administartor باشند و اگر کار نکرد سیستم مقصد رو هم پسورد بذار.
    ببین چون این یک روش استاندارد نیست یک راه حل استاندارد هم نداره
    پس باید خودت اونقدر امتحان کنی تا راهشو پیدا کنی...
    مثلا یوزر administrator هر دو سیستم رو پسورد بذاری و یا فقط یک یوزر با خاصیت administrator داشته باشی
    و یا ...
    آقا یعنی این مهندسای غول مایکروسافت این مسئله ساده به ذهنشون نمیرسیده که یه راه حل اصولی و ساده مثل password گذاشتن ساده براش در نظر بگیرن.

شما علما بگید این کار سختی بوده براشون ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بذارید سوالم رو یه جور دیگه بگم :

من اگه بخوام یه فایل رو توی کامپیوترم Share کنم که بعدا از یه کامپیوتر دیگه ( معلوم نیست کدوم ) توی شبکه فقط خودم بتونم بهش دسترسی داشته باشم باید چیکار کنم .

فرض کنیم نخوایم توی کامپیوتر جدید User جدید درست کنیم ؟

خیلی سخت شد
    شما بجاي استفاده از My Network Places مي توانيد از
    computername\\ يا computer ip address\\ استفاده كنيد

داره خودمونی میشه ms7dj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    نیشابور

پيش فرض

سلام
    راهی که دوستمون مجید پیشنهاد کردن کاملا درسته امتحانش کن...
    در ضمن درایوهایی که در هر دو سیستم ویندوز روش نصبه ntfs هست دیگه(من فکر می کنم باید اینطور باشه تا کار کنه)!!؟؟؟و حتی اون درایوی که پوشه share شده توش هست...
    از این حتما مطمئن شو و بعد اون دستور دوستمون مجید رو اجرا کن اگر نشد...
    یک راه حل دیگه هم هست البته یکم مشکل تره:
    در نوار آدرس و یا منوی run مینویسی $computer name\c\\ (منظور از computername همون اسم کامپیوتره)در این صورت از شما یوزر پسورد administrator رو میخواد و حتما باید یوزر administrator پسورد داشته باشه وقتی که شما اونو صحیح وارد کردی اونوقت به همه اطلاعات درایو c دسترسی کامل داری و به همین شکل برای درایو های دیگرت که ntfs باشند: $dو $e و...

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ببینید در xp بحثی با عنوان NTFS Permisson و Share Prmisson مطرح هست که در نهایت Security یا Permisson اعمال شده ترکیبی از این دو هستش بنابراین سطح دسترسی Everyone که در Share Permisson هستش نمیتونه Access یا دسترسی به Dtata فراهم کنه چون به صورت پیش فرض کاربران Everyone در NTFS Permisson موجود نیستند .

بنا براین اگه کاربران Everyone در یکی از دو مورد ذکر شده (NTFS Per ..., ...) موجود نباشند و به اون مواردی که در پست قبلی گفتم دقت کنید (در مورد پسورد ها و یکسان نبودن اونا) همیشه از شما درخواست credential میشه.

به این دو عکسی که گذاشتم دقت کنید میبینید که در حالت defult سطح دسترسی به کاربران Everyone در NTFS Permission موجود نیست

Last edited by secure; 30-05-2007 at 20:22.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

شما بجاي استفاده از My Network Places مي توانيد از
    computername\\ يا computer ip address\\ استفاده كنيد

مشکل من دسترسی به کامپیوتر مورد نظر نیست من وقتی این کاری رو که تو گفتی امتحان کردم همون اتفاقی افتاد

که وقتی میرم توی منوی Workgroup و روی یه کامپیوتر خاص کلیک می کنم

ببینید من نمیخوام برای ورود به یه کامپیوتر محدودیت بذارم من فقط میخوام برای فولدر های Share شده تازه اونم

بعضی هاشون محدودیت دسترسی بذارم، حالا من هدفم این بود که این اتفاق بدون ایجاد تغییرات خاصی روی

کامپیوتر های شبکه انجام بگیره به عبارت دیگه رمز ورود خواستن برای فولدر share شدم بدون توجه به تنظیمات account manager سیستم مقصد اتفاق بیفته که ظاهرا این خیلی رویا پردازانه بوده

حدسمم این بود که حتما تا الان نرم افزار خاصی برای این کار تهیه شده و شاید من از اون بی خبرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اصلا بذارید من مشکلم رو روراست بگم شما اگه می دونید براش راه حل بدید

من میخوام توی یه شبکه workgroup برای چند تا کارمند یه حالتی مثل کارتابل درست کنم یعنی یه فولدر توی

کامپیوترم به اسم کارتابل داشته باشم زیر مجموعه این فولدر طبیعتا چند تا فولدر به نام های افراد وجود داره زیر

مجموعه کارتابل هر کارمند دو فولدر دیگر به نام های عمومی و اختصاصی داریم فولدر عمومی برای اینه که تمام

اعضای شبکه بتونن سند مورد نظرشون رو توی کارتابل طرف بذارن تا اون بعدا بررسی کنه ، اما فولدر اختصاصی فقط

باید قابل دسترسی برای من و کارمند مورد نظر و احیانا کسانی هست که اون تصمیم بگیره این مسئله نباید به

سیستم خاصی محدود باشه چون ممکنه اون کامند تحت یک شرایطی مجبور باشه از یه کامپیوتری غیر از کامپیوتر

خودش به فولدر اختصاصی دسترسی داشته باشه ، فرض هم بر اینه که کارمند مورد نظر اطلاعات شبکه ایش در حد

مایل به صفر باشه

قصه ما به سر رسید کارمند به خونش نرسید!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •