تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: تصاوير ويديويي از يو اس بي

کاربر فعال انجمن نرم افزار tohave's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام

شما يه كم خودتون رو سردرگم كردي. منهم ميدونم وب كم با يو اس بي وصل ميشه ! ولي همون هم اگه موقع نصب شدن درايورش اينستال نشده باشه ٫ توسط سيستم يه پيامي ميده كه يك سخت افزار جديد وصل شده ! مطمينم كه اين پيام رو ديده ايد.
    حالا دوربين مداربسته شما وقتي با يو اس بي وصل ميكنين به كامپيوتر چه پيامي مياد رو صفحه؟؟؟
    اگه مدل و مارك دوربين رو بدين شايد بشه يه درايوري براش پيدا كرد. در غير اينصورت جريان نره و بدوش تكرار ميشه ٫
    كپچير كارت و كارت ويديو و يو اس بي و و و و

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

بله tohave عزيز.پيغام مي ده كه كارت كپچر نداري.....اين دوربين مدار بسته بي سيم هست و اسمش radio av receiver هستش...يك دوربين كوچك نقره اي با لنز صورتي....ممنون از جواب هاتون و منتظر جوابتون هستم...بازم ممنون

تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام

با توضيح مختصري كه داديد من متوجه شدم كه شما يك سيستم مخصوص براي دريافت تصاوير از دوربين توسط يك دريافت كننده () داريد. اگر تغييراتي هم داده ايد كه اين ارتباط با يو اس بي ممكن شود بازهم بدون داشتن دريافت كننده مخصوص دوربينتان ٫ نميتوانيد سيگنالهاي دريافتي را براي كامپيوتر تعريف كنيد. شما اسم سيستم را نوشته ايد ولي شركت سازنده اش و مدلش را ننوشته ايد

در خاتمه اگه بتونين مشخصات فني دوربين و كل سيستم رو بنويسيد شايد بشه راهي پيدا كرد. اينبار مارك و مدلش يادتون نره لطفا :roll:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

اولا ممنون از توجهتون
    ثانيا مدل:manual of RC100A Wireless Supervision Receiver
    در زير هم عكس دستگاه رسيور اون رو ميندازم و به همراه دفترچه در يك فايل اپلود مي كنم.شما ببينيد و بعد بگيد كه من چيكار بايد بكنم :( :( :( :( :( :( :( :(
    [/http://www.friendlyshare.com/files/2webcam.rar
    ]

تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام

خواهش ميكنم

اين كار كمي غير قابل انجام بنظر ميرسه . آخه اين سيستم رو بدون رسيورش شايد نتوني با كامپيوتر سازگارش بكني. يه وب كم بذار خودتو خلاص كن (البته نميدونم منظورت از استفاده از اين دوربين بخصوص چيه‌) آخه بيسيمه و بعد نميشه بدون رسيورش چيزي دريافت كرد (گفتي يو اس بي رو به دوربين زدي يا به رسيور ؟ )
    به هر حال به كارخانه سازنده اش يك ايميل فرستادم و شرايط رو بهشون گفتم. اگه جواب دادند خبر ميدم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

آقا tohave عزيز ممنون.....پافشاري من براي اين كار اينه كه اين دوربين بيسيم هست و تقريبا تا فاصله اي حدود 50 متر (با مانع)جواب مي ده و براي همين هست كه من مي خوام اين كار رو بكنم.البته منظور شما رو از((بدون رسيور شايد نتوني....)) رو نفهميدم چون من نمي خوام بدون رسيورش اين كار رو انجام بدم و در واقع من تبديل خروجي رسيور رو به يو اس بي تهيه كردم و فقط مشكل دريافت تصاوير از طريق يو اس بي وجود داره....باز هم از توجهتون ممنونم

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •