تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 33

نام تاپيک: @@@ بلاخره ما هم اره !!! خوب ببینید این قیمتی که بهم دادن درسته یا نه ؟ وچند نکته مبهم !!! ..@@@

پروفشنال salar2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    نا كجا اباد

پيش فرض

سلام به دوست عزیزم

ممنون که پاسخ دادی و منو از شک و تردید دراوردی

خوب شما اسمشو نوشتید ولی قیمتش رو ننوشتید !

راستی من اینجوری نتیجه گرفتم که :

من این لوازم رو احتیاج دارم

یک عدد مودم با قابلیت روتر ! قیمت : ؟ ترجیحا : ASUS AM602

یک عداد کارت شبکه : قیمت ؟

50 متر کابل cat 5 : قیمت ؟

فکر کنم همینا باشه ؟

البته بجز خود اشتراک adsl و بغییه مسایل مروبط به اشتراک

خوب اگه چیز دیگه ای جا انداختم شما لطف کنید با قیمتش بگیدکه تاشب حل بشه که صبح میرم کارو یکسره کنم و هم پولو تو حسابش بریزم و هم بغییه وسایل مورد نیاز برای شبکه کردن دو سیستم !

راستی این ASUS AM602 به راحتی گیر میاد ؟ یا نه ! باید دنبالش باشم ! فکر کنم قیمتشم باید خیلی بیشتر از بغییه باشه درسته ؟ اخه همونطور که میدونید من بچه شهرستانم و مشکله که چنین چیزی رو به راحتی بتونم گیر بیارم !!!!

به هرحال از شما ممنونم و امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مي بخشيد چون جايي بودم و امكان دسترسي به سايت فراهم نبود در مورد قيمت پرسيديد بايد خدمت شما عرض كنم من مدتي است قيمت بازار رو ندارم ولي مودم AM602 بايد حدود 50 باشه البته شايد كمي سخت گير بياد و بايد بگم مودم هاي ADSL براي سرويس هاي خانگي تفاوت آنچناني در كيفيت سرويس ندارند پس شما بيشتر رو امكانات مودم تمركز كن ،يك كارت شبكه معمولي هم حدود 7 تومن در نظر بگير اگر تعداد كامپيوتر ها بيشتر از دو تا است بايد يك عدد سوئيچ هم بخري (و اگر تعداد كامپيوتر هاي ما دو عدد است ،ما اين جور فرض كرديم كه شما يك كامپيوتر رو با پورت USB و ديگري رو با پورت Ethernet كه روي مودم ماست به شبكه متصل كرديم)

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    نا كجا اباد

پيش فرض

سلام اقا مجید گل

بخدا من که خیلی خیلی گیج شدم !

اخه میدونید چرا ؟ چون نمیدونم چرا باید کارت شبکه بخرم و یا سویچ !

اخه من میخوام مودمی بخررم که همون امکانی رو که شما گفتید داشته باشه خوب بعد یارو میگه باید یه سویچ هم بخرم ! خوب اگه سورچ بخرم بعد باید کارت شبکه هم بخرم یا نه ؟ اخه سیستم من خودش کارت شبکه نداره ! ولی ماله رفیقم چون از ماله من بهتره خوش سرخور کارت شبکه داره ایا در این صورت هم باید سویچ یا کارت شبکه بخرم یا نه ؟ ! بخدا من خودمم خیلی گیج شدم

درضمن این نماینده پارس انلاین ما هم که میگه باید مودم رو باید از خودشون بخریم !!!!!
    میگه ما خودمون موددم داریک که پورت اترنت داره

اسم مودمشون هم sy-800 هست !

ببینم اون asus که گفتید مگه هم پورت یو اس بی و هم اترنت داره ؟ اخه فکر کنم این فقط پورت اترنت داشته باشه !!

درضمن من میخوام دو یا احیانا سه تا [pc رو شبکه کنم ! ایا با این شرایط چی کار کنم ؟ چه لوزامی نیاز دارم ؟

درضمن قیمت سویچ چنده ؟ اخه این میگه 30 تومن !

ولی الان مشکل اصلی من همین مودم هست sy800 به نظر شما مودم خوبیه ؟ یا نه چیز اشغالیه ؟

و نمیشه کاری کرد که خودمون مودم رو انتخاب کنیم ؟ و نمایندگیش کاری به کارمون نداشته باشه و چیز اشغالی بهمون نبنده !

درضمن قیمتش رو هم 50 تومن گفت

میشه یه کمی بهم توضیح بدید که چی به چیه ؟ بخدا مجید جان شرمنده بابت این سوالم ولی بخدا من خیلی اماتور هستم تو این ضمینه !

به هرحال موفق باشید مجید جان گل

درضمن شرمنده که وقت شریفتون رو با سوالهای خودم میگیرم

پایدار باشید

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوست عزيز شما كه مي خواي از سوييچ استفاده كني حتما بايد كارت شبكه داشته باشي. آخه بدون كارت شبكه كه نميشه! در غير اينصورت هم بايد يا فقط يكيتون استفاده كنه.(با مودمي كه اتصالي USB داره) و يا اينكه يه كارت شبكه بگيري و يه سوييچ هم سر راهش بذاري! بعد دردسر ميشه دوتا! فاصله شما و خونه همسايه. اونوقت نوع سوييچ هم مطرح ميشه كه اگر فاصله زياد باشه اونوقت ممكنه هيچ ديتايي به خونه همسايه نرسه!
    من خودم اينترنت 128 رو براي دوتا كامپيوترم Share كردم البته كامپيوتر من دوتا كارت شبكه داره. ولي اين روش براي فاصله هاي تا 10 متر خوب جواب ميده.
    در ضمن خدمتتون عرض كنم كه وقتي ميگن اينترنت 128 منظورشون سرعت 128kilobit هست و هر يك كيلوبايت مساوي 8KiloBit هست كه شما نبايد انتظار داشته باشي با اين سرعت بتوني فايلهار و با سرعت بالا دريافت كني! به نظر مناين اي دي اس ال در اصل زغالي هست! (آخه 14 كيلوبايت هم شد سرعت؟) نمي دون بعضيا چجوري با DialUp كار مي كنن!!!
    بگذريم نوع مودم زياد فرقي نداره.. چون اين اينترنت زغالي رو در هر صورت خوب ميگيره!
    خوب پرچونگي كردم سوال ديگه اي بود من در خدمتم....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام اقا مجید گل

بخدا من که خیلی خیلی گیج شدم !

اخه میدونید چرا ؟ چون نمیدونم چرا باید کارت شبکه بخرم و یا سویچ !

اخه من میخوام مودمی بخررم که همون امکانی رو که شما گفتید داشته باشه خوب بعد یارو میگه باید یه سویچ هم بخرم ! خوب اگه سورچ بخرم بعد باید کارت شبکه هم بخرم یا نه ؟ اخه سیستم من خودش کارت شبکه نداره ! ولی ماله رفیقم چون از ماله من بهتره خوش سرخور کارت شبکه داره ایا در این صورت هم باید سویچ یا کارت شبکه بخرم یا نه ؟ ! بخدا من خودمم خیلی گیج شدم

درضمن این نماینده پارس انلاین ما هم که میگه باید مودم رو باید از خودشون بخریم !!!!!
    میگه ما خودمون موددم داریک که پورت اترنت داره

اسم مودمشون هم sy-800 هست !

ببینم اون asus که گفتید مگه هم پورت یو اس بی و هم اترنت داره ؟ اخه فکر کنم این فقط پورت اترنت داشته باشه !!

درضمن من میخوام دو یا احیانا سه تا [pc رو شبکه کنم ! ایا با این شرایط چی کار کنم ؟ چه لوزامی نیاز دارم ؟

درضمن قیمت سویچ چنده ؟ اخه این میگه 30 تومن !

ولی الان مشکل اصلی من همین مودم هست sy800 به نظر شما مودم خوبیه ؟ یا نه چیز اشغالیه ؟

و نمیشه کاری کرد که خودمون مودم رو انتخاب کنیم ؟ و نمایندگیش کاری به کارمون نداشته باشه و چیز اشغالی بهمون نبنده !

درضمن قیمتش رو هم 50 تومن گفت

میشه یه کمی بهم توضیح بدید که چی به چیه ؟ بخدا مجید جان شرمنده بابت این سوالم ولی بخدا من خیلی اماتور هستم تو این ضمینه !

به هرحال موفق باشید مجید جان گل

درضمن شرمنده که وقت شریفتون رو با سوالهای خودم میگیرم

پایدار باشید
    سلام دوست عزيز
    ببينيد من در مورد مودم Sy800 اطلاعات چنداني ندارم روي اينترنت هم چيزي پيدا نكردم اگر به گفته شما فقط داراي يك پورت اترنت فقط باشد و فاقد پورت USB باشه و شما مي خواهيد بيشتر از يك كامپيوتر رو به شبكه وصل كنيد بايد يك سوئيچ هم تهيه كنيد و به طبع كارت شبكه را هم بايد بخريد شما از ايشان بپرسيد امكانات نرم افزاري اين مودم به چه صورت است و چه سرويس هايي رو مي شود روش فعال كرد
    در مورد آن مودم ايسوز هم بله هم داراي پورت USB است و هم Ethernet
    در مورد خريد مودم خارج از شركت هم بايد بگم باز بهتره از خودشان بخري البته با ديد باز نسبت به امكانات مودم ،به نظر من در مورد كاري كه مي خواهي بكني با آنها مشورت كن به شما راه حل مي دهند و هر چي باشه 20 تومن پول نصب از شما مي گيرند!! و بعدا خودشان بايد پاسخگو باشند
    در مورد قيمت هم بهتر است از بازار شهرتان كمك بگيريد ولي قيمت سوئيچ هاي 8 پورت تقريبا تو همين رنج است البته يكم پايين تر
    يك چيز ديگر اگر 128 مي خواهي بگيري و آنرا بين چند كامپيوتر به اشتراك بزاري، سرعت در مجموع پايين مي آيد يعني شما آن 14 K دانلود رو به تعداد كامپيوتر هات تقسيم كن شايد به هر كدام اندازه Dial Up هم نرسه!!!
    ولي در كل در خريد ADSL شك نكن و سريعا اقدام كن بقيه كارها وقتي در جريان افتاد جور مي شود
    اگر باز مشكلي بود در خدمتيم

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    نا كجا اباد

پيش فرض

بابا ايول اقا مجيد و اقا حامد گل

خدايي من يکي که از دست اين ديال اپ کلافه شدم ! جونم به لبم رسيده !! البته شما گفتيد که اگه اين اينترنت رو رو سيستم هاي ديگه هم به اشتراک بزارم سرعتش کم ميشه ! خوب اخه راستيتش رفيقم روزا خونه نيست و من استفاده ميکنم ولي رفيقم يه عادتي داره شبا تا ساعت 3-4 بيداره وبا کامپيوتر کار ميکنه ! ولي من نه بيشتر روزا کار ميکنم
    ! خوب بگذريم منم خيلي شک دارم تو خريد اين مودم اس واي 800 ! اخه خيلي بد جور تابلو بازر بود !!! ببينم درکل اندازه ي اين مودم ها چقدر هست ؟ اخه اين 800 خيلي کوچيک بود !

راستي يه چيزي ؟ ببينم اگه خود مودم هم پورت اترنت و هم يو اس بي داشته باشه ديگه لازم نيست که سويچ بخرم ؟ اره ؟ چون اگه شرکت موافقت کنه که از جاي ديگه مودم بخريم خوب ميشه و کارمون راحتر ميشه هم خيالمون راحت ميشه درمورد مودم چون شما معرفي کرديد و حتما بايد مودم خيلي خيلي خوبي باشه و همچنين امکاناتش اين اي سوس خوبه ! ولي من خيلي شک دارم که اين 800 رو بخرم !!!

به نظر شما الان من به شرکت چي بگم !!! اخه بايد فردا برم شرکت و بهشون بگم

و درضمن باهاشون صحبت کردم که ماه اول 128 و براي دوماه بعد 256 رو اضافه کنن و يه مقدار پول بهشون بدم

به هرحال موفق باشيد دوستان گلم

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    نا كجا اباد

پيش فرض

سلام مجيد جان بخدا من کارم خيلي خيلي لنگه جواب تو هست بخدا من امروز کلي ضايع شدم فقط به خاطر ندونستن همين سوال اخري که ازت پرسيدم(اگه اون مودم اي سوس که گفتي رو داشته باشم ايا بازم به سويچ احتياج دارم يا نه ؟ و اگه لازم نيست سوچي پس چطوري ؟)

به هرحال من که خيلي خيلي داغونم ! باور کن که اصلا بهم ريختم ! اخه امروز با کلي اف گذاشتم اخرش جلو اون دختره ضايع شدم اخرشم روم نشد ازش بپرسم اين سوالو گفتم تا بيشتر تابلو نشدم از خودت بپرسم

به هرحال من بايد فردا صبح بايد به شرکت جواب بدم

ببين جون هرکي دوست داري يه کمکي به من بدبخت هم بکن

موفق باشيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست من شما اگر يك مودم كه داراي يك پورت USB و همچنين يك پورت Ethernet باشد و همچنين امكانات يك روتر رو هم داشته باشد تهيه كنيد مي توانيد همزمان دو كامپيوتر رو به شبكه وصل نماييد مثل مودم ASUS AM602
    به اين صورت كه شما خط رو از روي مودم Share مي كنيد و يك كامپيوتر رو با پورت USB و ديگري رو با پورت Ethernet به شبكه متصل مي كني پس با اين كار شما حداكثر دو كامپيوتر رو مي توانيد به شبكه وصل نماييد
    باز اگر سوالي بود در خدمتم

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    نا كجا اباد

پيش فرض

بازم سلام ببین نگفتی در این صورت ایا بازم من به سویچ احتیاچ دارم یا نه ! فقط سوال من همین بود فقط جون مادرت زودتر بهم جواب بده

اخه این رفیق لعنتی من میگه حتی اگه اون ای سوس رو هم داشته باشی بازم برای شیر کردن انترنت باید از سویچ استفاده کنی !!!

والا من دارم دیونه میشم ببین جون هرکی دوست داری زودتر فقط بگو بله یا خیر

موفق باشيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بازم سلام ببین نگفتی در این صورت ایا بازم من به سویچ احتیاچ دارم یا نه ! فقط سوال من همین بود فقط جون مادرت زودتر بهم جواب بده

اخه این رفیق لعنتی من میگه حتی اگه اون ای سوس رو هم داشته باشی بازم برای شیر کردن انترنت باید از سویچ استفاده کنی !!!

والا من دارم دیونه میشم ببین جون هرکی دوست داری زودتر فقط بگو بله یا خیر

موفق باشيد
    دوست من گفتم كه اگر آن مودم AM602 يا شبيه آنرا را بخري حداكثر دو تا كامپيوتر را مي تواني با آن شبكه كني و اگر تعداد كامپيوتر هات بيشتر از دو تا باشد بايد حتما سوئيچ بخري

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •