این تایپیک ها جای کل کل دو طرفه نیست لطفا . اعضا میان که استفاده کنن نه اینکه کل کل دو نفرو بخونن تازه این که اشکالی نداره ایشون یه سوالی داشته خواسته مطرح کنه و جواب بگیره اصلا چیز عجیبی نیست
این تایپیک ها جای کل کل دو طرفه نیست لطفا . اعضا میان که استفاده کنن نه اینکه کل کل دو نفرو بخونن تازه این که اشکالی نداره ایشون یه سوالی داشته خواسته مطرح کنه و جواب بگیره اصلا چیز عجیبی نیست
سلام بچه هامن اين تاپيكوواسه k750زدم نه w800
درضمن اين سوال خيلي هم به جاست نميخوام ازخودم تعريف كرده باشم من خيلي سرم ميشه
من نميخوام باتري اصلشوازدست بدم نميخوام هي كه زدم به كامپيوترشارژبشه چون ازدوام باتريم كم ميشه
(با اجازه مديران و كلنگ ) تاييد ميشه اونم 100 درصد
عزیز من این جواب نه در جواب بلکه فقط به عنوان یه پیشنهاد ساده عرض کردم و اصلا قصد هیچ گونه توهین و سوءقصدی نداشتم. اینو واقعا از ته دل میگم که اصلا قصد توخین نداشتم.
کار خیلی خوبی میکنی و حتما مشورت بکن در هر کاری. ولی یه جاهایی لازم نمیشه مثل دو دوتا مساویه با 4
در مورد هر شرکتی با شرکتی مثل سونی اریکسون قضیه اش فرق میکنه. چون شرکت سونی اریکسون تازه جان گرفته و لبه ی تیغه و هر اشتباهی ممیکنه که همه چیزو به اول برگردونه. در ضمن در طول سابقه ی نوکیا فقط وفقط یه بار گوشی اشتباه زد که اون هم مدل 6680 بود که سریعا جبران کرد و اگر دقت کنید بسیار هم معدود است. مطمئنا اگر این هم اشتباه حتما الآن تعداد کمی کا 800 در اختیار مردم میدیدیم.
به هر حال اگر و اگر توهینی کردم معذرت میخوام و هدفم از نوشتن این مطلب این نبود که شما هم جواب بدید بهتره که همینجا بیخیال بشیم
قربانت: مصطفی عشقی
شرمنده این تایپیک رو نبش قبر کردم ... ولی یه راهی پیدا کردم واسه غیر فعال کردن شارژ باطری توسط یو اس بی !
حد اقل واسه گوشی من که k800 باشه این امکانو داره !
خوب حالا میریم سر اصل مطلب ... یعنی همون آموزش (مارو چه به این حرفا)
...
توضيحات:
> به معناي حرکت دادن جوي استيک گوشي به سمت چپ
< به معناي حرکت دادن جوي استيک گوشي به سمت راست
به ترتيب از سمت چپ به راست کدها را وارد کنيد:
*>*>>*<
وقتی صفحه service ظاهر شد وارد service settings شوید و روی charging on سلکت رو بزنید ! پیغامی نشون میده و میگه حالت شارژ usb غیر فعال شد !
به همین راحتی شارژ توسط usb قطع میشه ! در ضمن برای فعال کردن مجدد این قابلیت مراحل بالا رو دوباره انجام بدین !
ای کاش زودتر میفهمیدم و 13 تا پست بیخودی زده نمیشد (مزخرف تر از همشون همین پست پانزدهمی) و همینطور بعضی از اعضای نسبتا محترم به بقیه توهین نمیکردن !
لطفا بعد از تست این روش اگر گوشی شما هم این امکانو داره ... مدلشو بنویسید تا بقیه هم بدونن !
با تشکر ! ... استاد عقل کل ...![]()
Last edited by lover_pc_games; 30-05-2007 at 02:14.
منظورتون این کده.
راست
*
چپ
چپ
*
چپ
*
دقیقا !
همین کد رو میگم ...
درسته
همین الان میخاستم بنویسم که توی صفحه دوم دیدم شما گذاشتی
راستش من این آموزشون قبلآ گذاشته بودم
و فقط روی ک800 (وفکر کنم مدلهای بعدی بشه)![]()
اما من کاملا اتفاقی اینو پیدا کردم ! میخواستم یه مقدار توی قسمت سرویس فزولی کنم ... دیدم که اینو نوشته ... امتحان کردم جواب داد ...
ای کاش زودتر متوجه میشدم یا شما زود تر آموزششو میذاشتی . معلوم نیست تا حالا چه بلایی سر باطری اومده . و چقدر از عمر باطری کم شده ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)