تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: قفل مموري كارت +سوال مهم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با تشكر از شما دوستان عزيز من گزينه هايي را كه فرموديد اجام داده بودم ولي منظورم اين نيست جريان اينطوري است كه من گوشي N70 دوستم را گرفتم وقتي كه برنامه برايش نصب كردم براي چك كردن حافظه مموري كارت گوشي به آدرس tools/memory رفتم وقتي option را زدم بجاي گزينه set password گزينه lock داشت خلاصه از منو در آمدم و گوشي را خاموش و روشن كردم وقبل از بالا آمدن مموري كارت پسورد خواست و چون دوستم هم نمي دانست ناچار به همان جايي رفت كه مموري را خريده بود و او گفته بود كه اگر مي خواي قفل را بردارم كلاً اطلاعاتت روي مموري پاك مي شود و همين كار هم شد دوباره من وقتي برنامه دوباره ريختم ديگه از گزينه lock روي مموري خبري نبود حالا اگر از دوستان كسي هست كه بداند چگونه مي شود مموري كارت را قفل كرد ممنون مي شوم كه راهنمايي كند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام...شما اگر رو مموری پسورد بزاری قفل می شود واگر از رو گوشی برداریش نمیتونی رو گوشی دیگراستفاده کنی جز با داشتن پسورد وپیغام lock بهت میده ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوست عزيز من مموري را روي گوشي ديگري نذاشتم فقط گوشي را خاموش روشن كردم و مموري پيغام كد مي خواست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام بچه ها :
    یکی از دوستان من که گوشی نوکیا 6230 داشت بر اثر حادثه ای مشکوک فوت کرد روی سیم کارتش قفل گذاشته بود ما هر کاری کردیم نتونستیم رمز کارتو پیدا کنیم هر چی به ذهنمون رسید زدیم نشد که نشد البته کارت حافظه سالمه ها ولی پسوردشو نمی دونیم می شه منو کمک کنید تا متوجه بشیم شاید توی گوشی سر نخی برای پیدا کردن قاتلین باشه

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •