آقا چرا رو هوا حرف میزنی .... الان تنها شرکتی که دی وی دی رایتر با سرعت 20 ایکس داده بیرون همین Liteon
در ضمن من DVD-Rom رو دارم ازش راضیم....
آقا چرا رو هوا حرف میزنی .... الان تنها شرکتی که دی وی دی رایتر با سرعت 20 ایکس داده بیرون همین Liteon
در ضمن من DVD-Rom رو دارم ازش راضیم....
من که نگفتم Plextor سرعت 20X زده ، گفتم SATA موجود داره ؛در ضمن من برای خرید Liton اقدام کردم فوشنده گفت که 40٪ مرجوعی داشته ؛ در ضمن چون DVD-ROM خوبه حتما DVD-WRITER هم معلوم نیست خوب باشه
خوبه مدرک علمی بیار عزیز![]()
Last edited by nt; 07-05-2007 at 22:06.
بله پلكستور هم مدل ساتا داره . يه نكته اي دي وي دي رو با سرعت بيشتر از 4 ايكس مي زنيم دي وي دي رام ها زور مي زنن تا بخونن و خيلي از رام ها دچار مشكل مي شن بعد با 20 ايكس بزنيم چي مي شه ! البته فكر نكنم در حال حاضر دي وي دي خام 20 ايكس تو بازار موجود باشه !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
شما واسه اينكه مي گي ( دور Lite On خط بكش كه مزخرفه) يه دليل علمي بيار !
من حرفم خودش دلیل علمی هستو طبق نظر مردم و فروشندگان اول PLEXTOR ،چهارم LITON هست
باور نداری بخر تا باورت بشه![]()
بله درسته شكي نيست !
نظر مردم و فروشندگان تازگي ها شده دليل علمي ! ما نمي دونستيم ..
خدا بيامرزه بازار سخت افزار ايران و !!!
ایول خوشم میاد حالیته![]()
خوب دوست من liton داره که باهاش 12X رایت می کنه اما خود Liton دیگههمون DVD را نمی خونه و فقط 4X به پایین میخونه
شما که واردی بگو چرا؟![]()
نه ببين .. من تو اين موندم كه شما به يكي از بزرگترين توليد كنندگان درايو در دنيا داري ميگي مزخرف !
=====
در ضمن آدم خوبه بدونه چه مديايي بخره .. مدياي آشغالي زياده اصولا !!
آقايون ما اينجا بحث و كل كل نداريم . حرفي زديد دليلش رو هم بياريد .
پست هاي كل كل هم پاك شد /. ادامه نديد لطفا .
ولی حقیقت این است که نظر مردم بسیار مهم است
از پستهای بنده هم پاک شده ؟آقايون ما اينجا بحث و كل كل نداريم . حرفي زديد دليلش رو هم بياريد .
پست هاي كل كل هم پاك شد /. ادامه نديد لطفا .
البته تا اونجا که من یادم میاد من پست بدون دلیل نزدم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)