217 قیمت زده تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مقدار بالائه![]()
217 قیمت زده تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مقدار بالائه![]()
آقا موتورولا v3x & v3i از همه بهتره . ولی شما که میخوای کم خرج کنی v3 معمولی بگیر . خوبه دیگه . چون امکانات نمیخوای خوبه.
شیک و خوشکل هم هست . ( موتورولا هست دیگه ... )
دوستان اگه اشتباه نكرده باشم بهترين Lcdدنيا سامسونگ بايد باشه! اينطور نيست!؟
منظورت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا نه
میشه گوشی رو باز کرد و از رو مانیتور داخلی (که بزرگتره) شماره تماس گیرنده رو دید؟
من تازه قیمت LG KG300 رو دیدم ...از رو ظاهرش اصلا فکر نمیکردم اینقدر ارزون باشه (اونم با صفحه 240x320 )
حالا سوالم اینکه که چرا اینقدر کم طرفداره ...و اصلا ارزش خریدن داره ...؟ چون من همیشه از گوشی های با صفحه بزرگ خوشم میومد...
مشخصات جالبی داره ..![]()
چند هست قیمتش؟
به نظر من مشخصاتش روی کاغذ خوبه و از نظر عملکرد هم نباید مشکلی داشته باشه، فقط ممکنه یه سری مواردی باشه که البته نمیشه اسمشو مشکل گذاشت؛ مثلا برای یه اسم تو دفتر تلفن نمیشه دو تا شماره ذخیره کرد و دو تا اسم پشت سر هم با دو شماره متفاوت نمایش داده میشن (مثل موتورولا) یا مثلا فقط 70 تا sms میتونه ذخیره کنه و از این جور چیزا. یعنی برنامه نویسیش اینطور بوده. در مقایسه با سونی اریکسون یا نوکیا مسلما در سطح پایینتری قرار داره. مثل مقایسه هیوندای سوناتا و ب ام و سری 5.
خیلی ممنون...به نظر من مشخصاتش روی کاغذ خوبه و از نظر عملکرد هم نباید مشکلی داشته باشه، فقط ممکنه یه سری مواردی باشه که البته نمیشه اسمشو مشکل گذاشت؛ مثلا برای یه اسم تو دفتر تلفن نمیشه دو تا شماره ذخیره کرد و دو تا اسم پشت سر هم با دو شماره متفاوت نمایش داده میشن (مثل موتورولا) یا مثلا فقط 70 تا sms میتونه ذخیره کنه و از این جور چیزا. یعنی برنامه نویسیش اینطور بوده. در مقایسه با سونی اریکسون یا نوکیا مسلما در سطح پایینتری قرار داره. مثل مقایسه هیوندای سوناتا و ب ام و سری 5.
یه چیزی که همین الان دیدم اینکه مدت مکالمش حداکثر 3 ساعت هست که واقعا نسبت به K750 که9 ساعته خیلی پایینه...
ولی من از ظاهرش خیلی خوشم اومد ...
...موفق باشی....
چرا عزیزم. اگه کسی چیز دیگه ای میگه، مشخصه که تا حالا ال سی دی های سامسونگ رو مقایسه نکرده.
تا حالا یه گوشی سامسونگ رو کنار یه موتورولا گرفتی؟
اتفاقاً یکی از دوستای من همین V3i داره که بدون هیچ گونه شک و شبهه، ال سی دی سامسونگ کاملاً سر تره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)