تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 39

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید یه گوشی با صفحه نمایش بزرگ

آخر فروم باز c0rd3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آقا موتورولا v3x & v3i از همه بهتره . ولی شما که میخوای کم خرج کنی v3 معمولی بگیر . خوبه دیگه . چون امکانات نمیخوای خوبه.

شیک و خوشکل هم هست . ( موتورولا هست دیگه ... )

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

دوستان اگه اشتباه نكرده باشم بهترين Lcdدنيا سامسونگ بايد باشه! اينطور نيست!؟

آخر فروم باز Doyenfery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

آقا موتورولا v3x & v3i از همه بهتره . ولی شما که میخوای کم خرج کنی v3 معمولی بگیر . خوبه دیگه . چون امکانات نمیخوای خوبه.

شیک و خوشکل هم هست . ( موتورولا هست دیگه ... )
    منظورت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یا نه
    میشه گوشی رو باز کرد و از رو مانیتور داخلی (که بزرگتره) شماره تماس گیرنده رو دید؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من تازه قیمت LG KG300 رو دیدم ...از رو ظاهرش اصلا فکر نمیکردم اینقدر ارزون باشه (اونم با صفحه 240x320 )
    حالا سوالم اینکه که چرا اینقدر کم طرفداره ...و اصلا ارزش خریدن داره ...؟ چون من همیشه از گوشی های با صفحه بزرگ خوشم میومد...

آخر فروم باز Doyenfery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من تازه قیمت LG KG300 رو دیدم ...از رو ظاهرش اصلا فکر نمیکردم اینقدر ارزون باشه (اونم با صفحه 240x320 )
    حالا سوالم اینکه که چرا اینقدر کم طرفداره ...و اصلا ارزش خریدن داره ...؟ چون من همیشه از گوشی های با صفحه بزرگ خوشم میومد...

مشخصات جالبی داره ..
    چند هست قیمتش؟

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من مشخصاتش روی کاغذ خوبه و از نظر عملکرد هم نباید مشکلی داشته باشه، فقط ممکنه یه سری مواردی باشه که البته نمیشه اسمشو مشکل گذاشت؛ مثلا برای یه اسم تو دفتر تلفن نمیشه دو تا شماره ذخیره کرد و دو تا اسم پشت سر هم با دو شماره متفاوت نمایش داده میشن (مثل موتورولا) یا مثلا فقط 70 تا sms میتونه ذخیره کنه و از این جور چیزا. یعنی برنامه نویسیش اینطور بوده. در مقایسه با سونی اریکسون یا نوکیا مسلما در سطح پایینتری قرار داره. مثل مقایسه هیوندای سوناتا و ب ام و سری 5.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

به نظر من مشخصاتش روی کاغذ خوبه و از نظر عملکرد هم نباید مشکلی داشته باشه، فقط ممکنه یه سری مواردی باشه که البته نمیشه اسمشو مشکل گذاشت؛ مثلا برای یه اسم تو دفتر تلفن نمیشه دو تا شماره ذخیره کرد و دو تا اسم پشت سر هم با دو شماره متفاوت نمایش داده میشن (مثل موتورولا) یا مثلا فقط 70 تا sms میتونه ذخیره کنه و از این جور چیزا. یعنی برنامه نویسیش اینطور بوده. در مقایسه با سونی اریکسون یا نوکیا مسلما در سطح پایینتری قرار داره. مثل مقایسه هیوندای سوناتا و ب ام و سری 5.
    خیلی ممنون...
    یه چیزی که همین الان دیدم اینکه مدت مکالمش حداکثر 3 ساعت هست که واقعا نسبت به K750 که9 ساعته خیلی پایینه...
    ولی من از ظاهرش خیلی خوشم اومد ...

...موفق باشی....

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

دوستان اگه اشتباه نكرده باشم بهترين Lcdدنيا سامسونگ بايد باشه! اينطور نيست!؟
    چرا عزیزم. اگه کسی چیز دیگه ای میگه، مشخصه که تا حالا ال سی دی های سامسونگ رو مقایسه نکرده.

کلا بهترین ال سی دیا واسه موتورولاست ! V3i بهنرین گزینس واست ! ( V3x که فوق العادس ال سی دیش )
    تا حالا یه گوشی سامسونگ رو کنار یه موتورولا گرفتی؟

اتفاقاً یکی از دوستای من همین V3i داره که بدون هیچ گونه شک و شبهه، ال سی دی سامسونگ کاملاً سر تره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •