اگه مشکل سرعت دارید. stream اش رو نگاه کنید از اینجا:
mms://media.iransima.ir/tv5/tv5_13860129_016.wmv
اگه مشکل سرعت دارید. stream اش رو نگاه کنید از اینجا:
mms://media.iransima.ir/tv5/tv5_13860129_016.wmv
از یه جایی هم اینا رو 2 در کردم:
نوشته شده توسط یک ناشناس
بیزحمت به DivX تبدیل کن.تا کیفیتش اصلا کم نشه.(در کنار اینکه حجمش خیلی کم میشه)
سلام![]()
ساسر جان از لطف و همکاریت ممنونم .![]()
چشم . اگه موفق شدم حتما به divx تبدیل میکنم دوست من .
راستی . چه حجمی باشه خوبه ؟![]()
یا حق
یه چند تا مطلب دیگه در همین مورد هست که الان میذارم . ولی به نظر من خوندن اینها ، با شنیدنشون از زبون بهروز و با لحن بهروز صفاریان زمین تا آسمون فرق میکنه .
پیشنهاد میکنم حتما ببینید یا بشنوید ...
===========
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر أعوانه و أنصاره و المستشهدین بین یدیه
بهروز صفاریان .
آهنگساز و خواننده نسل جوان امروز .
برنامه شب شیشه ای .
شروع : 21.05
پایان : 21.50
پس از مدت ها در صدا و سیما ، یک بحث چالشی بر سر موضوع موسیقی انجام شد .
بارها و بارها ، صفاریان ، برق شمشیرش را به سازمان نشان داد . لحنی تند و اعتراض آمیز همراه با کنایه های برّنده ای که شاید بتوان گفت رشیدپور (مجری برنامه) نتوانست یا نخواست یا نگذاشتند که به آن ها پاسخ دهد .
صفاریان که نماینده موسیقی پاپ و چیزهایی شبیه آن است ، از وزارت ارشاد و سازمان صدا و سیما شکایت داشت . او می گفت که بسیاری از کارهایش مجوز ندارند ، اما از رسانه پخش می شوند .
او گفت که چرا از طریق سیما که یک رسانه جمعی است ، فقط سلیقه ی عده خاصی در نظر گرفته می شود . او معتقد بود که بها دادن به یک عده خاص ، یعنی زیر پا گذاشتن بسیاری از استعدادهایی که مطرح نیستند ولی توانایی بسیاری دارند . می گفت این خواننده ها و نوازنده هایی که مورد بی مهری صدا و سیما قرار می گیرند ، کارهایشان را در ماهواره ارائه می دهند و موردی هم برایشان وجود ندارد . سوال او این بود که تکلیف چیست ؟ یا این نوع کارها مناسب نیستند ، یا هستند . پس چرا در سیما پخش نمی شوند ، اما با پخش آن ها در شبکه های ماهواره ای مخالفت نمی شود .
در این برنامه چند اتفاق مهم افتاد :
1- مسئولین برنامه شب شیشه ای ، نتوانستند آنطور که باید و شاید ، از سیما دفاع کنند . (البته اگر دفاعی وجود داشت)
2- صفاریان به عدم نشان دادن سازها اشاره مستقیم نموده و به آن اعتراض کرد . مجری نیز در عین ناتوانی و یا سیاست دیکته شده ، برای پاسخ ندادن به ایرادات صفاریان ، فقط می گفت که : بیاییم اعتراض گونه با هم صحبت نکنیم و به چارچوب های هم احترام بگذاریم .
3- صفاریان این ایده را به راحتی و بدون اثبات بیان کرد که تمام سلیقه ها باید بتوانند خواست های خود را از طریق رسانه ملی بدست آورند . این یعنی عین انسان محوری . مجری (شاید کم سواد و یا سیاستمدار) این برنامه ، به هیچ وجه پاسخی به او نداد .
4- صفاریان در انتها با جسارت از مجری پرسید که : الان ساعت چند است ؟ (21.50 بود) مجری نیز پاسخ او را داد . سپس صفاریان به تمام شدن ناگهانی برنامه اعتراض کرد و به جرأت می گویم که آخرین تیر خود را روانه مسئولین سیما کرد . مجری نیز فقط توانست بخندد !
صدا و سیما شاید یکی از بدترین شب های خود را گذراند . مدتی است که سیاست های سیما در مقابل نقدهای موجود تغییر کرده است . نمود آن را تا حدی در انتخابات ریاست جمهوری مشاهده کردیم . اما گویا هنوز آمادگی باز بودن فضا را نداریم . یعنی وقتی کسی مثل صفاریان می آید و آنطور صحبت می کند ، کسی خودش را برای پاسخ دادن به او آماده نکرده است . سوال من از مسئولین سیما این است که اگر نمی توانید حتی از سیاست های خودتان دفاع کنید ، اگر هنوز نمی دانید که قوانین نوشته و نا نوشته ی حاکم بر سیستم سازمان دارای چه منطقی است ، اگر واقعاً اجازه طرح بسیاری از مباحث را ندارید ، به چه دلیل ریسک می کنید ؟ چرا خود را اینچنین ضایع می کنید ؟
بحث من این نیست که چرا فلان مهمان ، فلان طور صحبت کرد یا خلاف عقایدم را مطرح کرد . اما انتظار این است که کسی به عنوان مجری انتخاب شود که بتواند پاسخ گوی شبهه ها باشد . من نمی دانم که آیا مجری این برنامه مراعات مسائل خاصی را می کرد یا اینکه از پاسخ دادن عاجز بود . اما این نحوه پخش برنامه که یک تفکر بتواند یکطرفه پیش رفته و مانعی برای ادعاهایش نیابد ، اصلاً درست نیست .
در خلال برنامه ، مسئولین ناشی شب شیشه ای ، برای اینکه اثر حرف های صفاریان را خنثی کنند ، موزیک مشهور مجالس لهو و لعب چند سال گذشته را پخش کردند . فقط و فقط برای اینکه مانند کودکان ، خودی نشان بدهند . این اقدام آن ها نه تنها اثری بر حرف های صفاریان نداشت ، بلکه پا گذاشتن روی تمام ادعاهای سیما مبنی بر فیلتر موسیقی های مبتذل بود . به اعتقاد من پخش آن قطعه ، حتی به مدت چند ثانیه ، درست نبود . آن ها می خواستند آتش شعله ور صفاریان را خاموش کنند . اما نتوانستند و فقط خودشان را ضایع کردند .
اما فکر می کنم پاسخ صفاریان در مورد چند موضوعی که مطرح کرد ، چندان سخت نبود . البته ، صحبت کردن با امثال او ، ابزار خاصی می طلبد که ظاهراً بسیاری از تصمیم سازان در اختیار ندارند . اما وظیفه آنان است که به شبهه های اینچنینی پاسخ دهند . علما و مسئولین ما باید و باید و باید که برای مردم توضیح دهند که چرا سازها را نباید نشان داد . تکلیف امر موسیقی را باید روشن کرد . چرا در برخی برنامه های شبکه چهار ، سازها به طور کامل نشان داده می شوند ؟ برای چه در زمان عید در ابتدای فیلم " زن بدلی " تمام سازها همراه با حرکات موزون نوازنده های آن ها نشان داده می شود ، اما در برنامه شب شیشه ای این اتفاق نمی افتد ؟ انگار در مدت تعطیلات عید ، مسئولین فیلترینگ سیما در سفر بوده اند ! مسئولین تیزهوش (!!) سیما ، فکر نمی کنند که چگونه باید این تناقضات را در اذهان عمومی حل کنند ؟ به قول معروف " شترسواری دولا دولا نمی شود " . تکلیف خودتان را معین کنید . درست است که دست کسی به شما ها نمی رسد ، درست است که یک عده جوان متعهد ، وقتی می خواهند برای یک کار صد در صد مذهبی و دینی به شما کاری را تحویل دهند ، باید از چند فیلتر رد شوند تا اینکه خسته شده و کار را رها کنند ، درست است که با بهانه نظارت رهبری و تأییدات انجام نگرفته ایشان توانسته اید دست به هر کاری بزنید ، درست است که مردم را نفهم فرض کرده اید ، اما باید بگویم که از مسیر تقوا خارج شده اید . شاید اصطلاح تقوا را بتوان در تمامی امور عمومیت داد . در سیما باید تقوای هنری و فرهنگی وجود داشته باشد . در زمان لاریجانی تقوای سیاسی در کمترین حد خود بود . فیلترینگ سیاسی بیداد می کرد . حتی نامی از گروه های منتقد نظام هم به میان نمی آمد . اما امروز اوضاع به لحاظ سیاسی بهتر شده است . ولی با سطح مطلوب فاصله زیادی دارد .
نکته اینجاست که عقیده ای می گوید : برای اینکه جوان ما به سمت و سوی ابتذال و گناه و ابزارهای حصول آن پیش نرود ، مسئولین فرهنگی کشور ، باید از هر محصولی ، یک کار خوب و مناسب و در چارچوب نظام های عقیدتی اسلام بیرون آورده و به مخاطب ارائه دهند . این سخن شاید خنده آور ترین حرفی است که در حوزه فرهنگ شنیده ام . روزی بنده ی خدایی در پاسخ این حرف به من می گفت : مانند این است که بگویند باید مشروبات الکلی را طوری تغییر داد و به جامعه عرضه کرد که نه دین فرد آسیب ببیند و نه دنیای او !!
چیزی که نفسش نجس و خبیث و دچار ایراد است ، چیزی که فلسفه وجودی آن ، رسیدن به لذت است و چیزی غیر آن نیست ، وسیله ای که فقط می توان از آن برای گناه و معصیت و خور و خواب از آن بهره گرفت ، چطور می شود که از آن برای اعتلای انسان – جتی با تغییرات اساسی – استفاده کرد ؟ بحث ما ، بحث فلسفه و منطق پشت برخی ابزارها ست . ابزاری که سمت و سوی حرکت آن به جایی غیر از خدا ختم شود ، مشکلش در ریشه است . ریشه را باید تغییر داد .
می گوید : موسیقی رپ سالم . این را باید تعریف کرد . اینجا جایی نیست که سالم بودن را تو و من تشخیص بدهیم . ما ابزار برای شناخت خوب و بد داریم . برای همه ی نقاط زندگی مان هم صادق است . پس حتی تو به عنوان موسیقی دان ، نمی توانی برای دین و دنیای افراد تعیین تکلیف کنی . تو حد اکثر ، موفقیت حرفه ات را می بینی ، یا در نهایت می توانی لذت مردم را به حداکثر برسانی . اما تو ظاهراً از این موضوع بی خبری که هر آنچه مصداق لغو باشد ، محکوم به فناست و همراهان خود را نیز به عدم خواهد برد . پس بگذار آنکه دیدش از تو وسیع تر است تصمیم بگیرد . برای تو سخت است که بفهمی خیلی چیز ها را ...
یا بصیر
=============
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ElmO; 28-04-2007 at 00:44.
با شب شیشهای چه کنیم؟
چهارشنبه ۲۹ فروردین ۱۳۸۶
اتفاقی که امشب در برنامهی شب شیشهای افتاد، اگر نگویم بینظیر، به نظرم کم نظیر بود. قبلا (در مرحوم ناتور دات خوابگرد) نوشته بودم که عبور شیشهای را دوست دارم و یکی از معدود برنامههای تلویزیونی که به سلیقهی من نزدیک است و سعی میکنم هرشب دنبالش کنم همین برنامه است و باز گفته بودم آنچه باعث میشود این برنامه را از برنامهی بیارزش، سفارشی و محافظهکار صندلی داغ متفاوت بدانم، یکی اجرای خوب رضا رشیدپور است و دیگری صراحت ذاتی عبور شیشهای سابق و شب شیشهای فعلی که البته با پخش زنده این برنامه رابطه مستقیم دارد. مهمان امشب شب شیشهای هم بهروز صفاریان بود که من یکی، کارهایش را دوست دارم و فکر میکنم از آهنگسازان خوب موسیقی پاپ ایران است. صفاریان در برنامهی عبور شیشهای هم نشان داده بود که دوستداشتنش کار سختی نیست و در آن برنامه تا آنجا که توانست از وضعیت حاکم بر موسیقی کشور و سیاست یک بام و دو هوای مدیران و همین طور مسالهی ممیزی در موسیقی انتقاد کرد.
صفاریان امشب هم همان صفاریان همیشگی بود: آرام، باهوش و صریح؛ با این تفاوت که امشب دیگر خبری از گلایههای سطحی و کوچک نبود و او ریشهها را نشانه گرفته بود و هرچقدر هم که رضا رشیدپور خودش را به در و دیوار زد تا از شدت و تندی انتقادات صفاریان کم کند، کمتر نتیجه گرفت. برنامهی امشب را ده دقیقه زودتر از همیشه تمام کردند تا کار بیشتر گره نخورد، از پشت صحنه هم مدام پیغام فرستادند و رشیدپور بیچاره را کلافه کردند، از بهروز صفاریان هم که از بلاتکلیفی موسیقی در ایران (و مشخص نبودن اینکه بالاخره میخواهند باشد یا نه) انتقاد کرد و به شدت برخورد دوگانهی صدا و سیما با موسیقی را محکوم، احتمالا چند وقتی بیخبر خواهیم بود، اما به نظرم بیانصافی است اگر در شرایط فعلی از برنامهای که تلاش میکند منطق گفتوگو را در جامعه رواج بدهد و جسارت آن را هم دارد که تا حدی مستقل بماند و خاصه از سیاستهای فرهنگی غلط حاکم بر کشور انتقاد کند، حمایت نشود. در جامعهای که سینما و صدا و سیمایش هنوز بیشتراز هر رسانه و ابزار فرهنگی دیگری بر مخاطبانشان تاثیر میگذارند، برنامههایی مثل شب شیشهای که آگاهانه یا ناآگاهانه به مردم فرصت فکر کردن و «جور دیگری دیدن» میدهند باید باشند و بمانند. نوشتن از ویژگیهای خوب این برنامه شاید بتواند آن را از گوشهی رینگ و از شر ضربات سنگین منتقدانش نجات دهد و سرپا نگاهش دارد، شاید...
========
تو سایت منبع برین و نظرات رو بخونید . نظرات جالبی دادن![]()
![]()
دم برادر حاجي بهروز گرم خيلي خوب تند رفت.خوشم اومد. واقعا كي جرات ميكرد اين حرفارو بزنه رشد پور هم هي ميگفت بهتره از بحث بدبينانه خارج شيم ولي داش بهروز كار خودشو ميكرد كه مجبور شدن برنامرو 5 دقيقه زودتر تموم كنن.من گفتم الان هست كه فردا برنامشو تعطيلشه؟!
سلام دوست من .
خواهش میکنم![]()
باهات موافقم اردلان جان![]()
ولی منم اول فکر میکردم 5 دقیقه زودتر تموم کرد ، ولی اگه دقت کنی میبینی اول میکه 5 ، بعد میگه 10 دقیقه به 10 .
خداییش تو اون 10 دقیقه ، چه حرفایی میتونست زده بشه ....
یا حق
![]()
نامه ای به محضر استاد رشیدپور
سرم گرم کار خودم بود که یهو آقام با یه مطلب وارد شد! اول می خواست این حرفارو تو دهن من بذاره که التماسش کردم و با خواهش و تمنا از مخدوش کردن هویت من منصرف شد. خلاصه هر چی که نوشته به خودش مربوطه و من کاری به این کارا ندارم که ندارم!
مصاحبه گر گرامی!
کارشناس محترم!
مجری عزیز!
منتقد گرانمایه!
سرور ارجمند!
حضرت استاد رشیدپور!
مصاحبه دیشب شما با استاد فریدون شهبازیان را دیدم!
آفرین!
مرحبا!
احسنت!
تبارک ا… احسن الخالقین!
آنچه که مایه شعف و التذاذ زاید الوصف این بیننده حقیر گشته، نه خود مصاحبه -هر چند که آن نیز مهر تائیدی بر مهارتهای شگرف جنابعالی در زمینه های گوناگون است- بلکه لحظاتی ناب و هر چند کوتاه از تلالو آن درّ سیماست. اشاره ای می کنم:
در مصاحبه با استاد فریدون شهبازیان، با ارجاع به مصاحبه چند شب گذشته با دوست عزیزتان، بهروز صفاریان، از ایشان، به شایستگی و مهارت، نقل قول فرمودید که “باید تمام انواع موسیقی در صدا و سیما مطرح شوند” و توانستید به زیبایی واکنش منفی استاد فریدون شهبازیان را نسبت به دوست عزیزتان برانگیزید. به اصطلاح عوام، دوستتان را به لجن کشیدید. دشمنانتان در لجن باد!
لحظه ای که ذکر شد، بر برداشت این دونمایه از آن کریم تاثیری گذاشت فزون از حد! پیش از این شما را متظاهر می دانستم. اُف بر من! چه خطایی! از خودگذشتگی، سادگی و خلوص نیت شما پیش چشم ملیونها بیننده شتک زد! می دانید و می دانیم که صوت و تصویر آن مصاحبه جنجالی در تمام وب منتشر گردیده و آنچه که از تلویزیون پخش شد هنوز در اذهان باقی است. می دانید و می دانیم که در آن مصاحبه، بهروز صفاریان از مطرح شدن انواع مختلف موسیقی به شرط مناسب بودن آنها صحبت کرد ولی با این حال، شما بر تمام این حقایق چشم فروبستید و همان کاری را انجام دادید که می بایست انجام می دادید.
این ازخود گذشتگی و فنا کردن منافع و آبروی شخصی برای حفظ حرمت و آبروی یک بزرگ چیزی است که در ایران ِامروز درّی است کمیاب. مهم نیست اگر کسی که تا دیروز شیفته شما بود، امروز آزرده شده باشد. مهم نیست اگر کسی که تا دیروز از شما دلگیر بود، امروز نفرت از شما سراپای وجودش را فرا بگیرد. هیچکدام سد راه شما در انجام وظیفه سازمانیتان نشد. همه اینها را از پیش می دانستید و کردید آنچه را باید می کردید.
آفرین بر این همه ایثار!
جامعه امروز ما محتاج چون شمایی است تا درس ازخود گذشتگی و پشت پا زدن به دلبستگی های فانی این دنیا را در محضرتان تلمذ کند.
خواهش کوچکی دارم و امیدوارم که این جسارت را بر من ببخشید که بزرگواری شما مثبوت کائنات است: از دوستان عزیز دیگرتان که گمان می برید زمینه بروز هر چه بیشتر سجایای اخلاقی شما را فراهم می سازند دعوت کنید تا با استفاده از تجلی کرامات شما در برنامه های متعاقب، کویر تفتیده اخلاقیات و انسانیت به گلستان تبدیل شود.
زیاده عرضی نیست.
از سرسپردگان
===========
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)