من خودم به شخصه فقط با کارایی بلوتوث خیلی حال کردم واقعآ این سیستم معرکست واقعآ حرف نداره
من خودم به شخصه فقط با کارایی بلوتوث خیلی حال کردم واقعآ این سیستم معرکست واقعآ حرف نداره
من 3250 رو با اين پخشش دوس دارم .من يه بار با همين گوشي تو محوته باز فقط باهمين يه دونه اسپيكر ناقابلش يه 550 سوني رو چنان له كردم كه ديگه صداش در نيومد.امروزم با بلوتوث تو كلاس هم حال كردم يه همكلاسيم كه متوجه نشدم كي بود ولي ميدونم از خانوماي با شخصيت بودش كلي واسم عكس قشنگ فرستاد( مشتبه نشيد عكسا رمانتيك بودن)
سلام رفيق به نكته باحالي اشاره كردي ..يادم مياد تو سرويس دانشگاه با يكي از خانوماي به قول شما با شخصيت خيلي گپ مي زدم با بلوتوث ....يه خاطره با حال ديگه هم بگم شايد تحريك بشيد شما هم بگيد از خاطراتتون
يه بار تو شهر با دوستام ايستاده بوديم داشتم براش يه mp3 مي فرستادم كه يهو يه كاري پيش اومد مجبور شدم شوار ماشين بشمو برم دوستم هم اصرار داشت كه اين mp3 رو الان مي خوام خلاصه اونم با ماشين بود نمي شد با هم تو يه ماشين سوار بشيم
خلاصه دوتامون حركت كرديمو فايل هم داشت سند مي شد و دوستم با ماشين پشت ماشين من ميومد تا ارتباط بلوتوث قطه نشهيادش به خير خيلي باحال بود هر جا مي رفتم اونم ميومد خيلي اذيتش كردم تا فايل سند شد
حالا نمي شد يكي از حالهايي رو كه كردي يه خاطره ازش بگي![]()
خوب امروز هم يه خاطره قشنگ با اين بلوتوثم داشتم .امروز تو كلاس داشتم با يكي گپ ميزدم .فكر كنم طرف شناخت كي هستم.آخه بعدش خيلي تحويلم گرفت.عجب چيزي اين بلوتوث.
من از این قابلیتش خوشم میاد که زنگ میخوره وبا طرف پشت خظ صحبت میکنی
واقعا چیز عجیبیه![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اين مطلب خيلي مبهم بود ولي من آخرش با فشار زيادي كه به قسمت پشت مغزم آوردم متوجه شدم كه منظورت چيه![]()
اي ول آكتروس عجب قابليتي من هر از گاهي از اين قابليتش استفاده ميكنم.
من با ضبط صدای k750 خیلی حال میکنم. قوی و با کیفیت.
صدای کسانی رو باهاش ضبط کردم که الان از دستشون دادم.![]()
چرا از دستشون دادي ؟؟؟ اينا همشون خاطره هستن بعد از مدتي كه به اين صداها گوش ميديم خيلي شيرين و خاطره انگيز هستن...بعضي مواقع ادم چيزهايي رو از دست مي ده كه هرگز يادش نمي ره![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)