تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: مشکل در جنرال 3

داره خودمونی میشه nezamdoobarareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

بيبن تو اشتباه ميكني ببين Command & Conquer Generals Zero Hour اين اسمش بود اين بازي جديد كه اومد اسمش شد
    Command & Conquer Tiberium Wars

اين ميشه CC3 ما ميگيم جنرال 3 همه cc3 را ميگن general من نميگم ولي بقيه دوستان ميگن
    خوب عزیزم دوستان اشتباه میکنن دیگه.
    هر گردی که گردو نیست.
    خودم هم میدونم که شما کدوم رو میگید، من هم همین رو گفتم ها! مخفف اسم این بازی جدیده CNC3 هستش. الان هم من تمومش کردم، منتظرم تا که SDK مربوط به این بازی به همراه برنامه مپ سازیش رو بذارن رو اینترنت تا برم سراغ دستکاری این بازی. تازه یه چیز دیگه هم بدون که سری بازی های Command & Conquer رو از قدیم این اسم رو داشتن میخواین به ترتیب بوجود اومدنشون براتون اسم ببرم ؟؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا دیدید چرا من میگم شما اشتباه میکنید ؟؟ این کلمه Command & Conquer اول بازی رو که شرکت سازنده اولین سری این بازی ها یعنی شرکت Westwood گذاشته و تقریبا مثل یه ارف شده. برای همین همیشه تویه اخبار ساخت بازی های استراتژی میگن که یک بازی جدید از سری بازیهای استراتژی Command & Conquer در حال ساخته !
    حالا هر چند وقت یکبار شرکت EA که شرکت Westwood رو خریده میاد و یک بازی با یک سبک جدید میده بیرون که اول اسمش Command & Conquer هستش. و ادامه این کلمه اسم بازی جدید رو میده.
    حالا بعضی موقع ها به خاطر فروش موفق یکی از بازیها میان و شماره دوم رو هم برای اون میسازن که نمونه های مختلف رو تا حالا خودتون دیدید دیگه.

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

نه عزیزم این چه حرفیه که شما میزنید ؟؟
    به هیچ وجه هم جنرال 3 نیومده !!

این بازی که شما الان دارید انجام میدید اسمش Command & Conquer 3 هستش نه Generals 3 .
    این بازی اصلا ربطی به سری بازیهای جنزال نداره و در واقع ادامه بازی Tibrium Sun هستش و تنها وجه مشترکشون هم اینه که سازندشون Ea LosAngeles هستش، همین.

در ضمن هیچ وقت این حرفتون رو ملاک بر یک گیمر بودن نذارید، این حرفی که شما زدید مربوط میشه به این که کسی تا چه حد اخبار یک بازی رو دنبال میکنه. من اصلا گیمر حرفه ای نیستم ولی کامل اخبار سری بازیهای استراتژی شرکت EA رو دنبال میکنم. ممکنه یک نفر دیگه هم کلی تویه بازی خفن باشه ولی تنها منبع اخبارش رفیقهاش باشن.

حالا حرف شما خنده داره یا حرف دوستان ؟؟
    اما اگر واقعا این بازی اومده لطف کنید و یه اسکرین شات از این بازی از یک سایت معتبر مثل GameSpot بذارید. ( در ضمن لطفا اسکرین شات مدهای بازی رو اینجا نذارید. )
    تاييد ميشه .
    ولي بازخور ها بهش ميگند جنرال 3
    سبكش بيشتر به RED Alert ميخوره .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یک جای دنج

پيش فرض

بازی جنرال نیست دوستان بازی comand&congur3 است که در 2 تا dvd عرضه شده و احتیاج به 512 مگ رم داره کرک بدی داره بستگی به شانستون هم داره
    داستانش هم تا حدی تخیلی هست و دو نوع پایان هم داره در پایان بد شما با یک سلاح مخرب پیروز میشید
    اگر رید الرت را بازی کرده باشید شبیه اونه اما با گرافیگ بهتر و صد البته یکم سختر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

12

بيبن تو اشتباه ميكني ببين Command & Conquer Generals Zero Hour اين اسمش بود اين بازي جديد كه اومد اسمش شد

اين ميشه CC3 ما ميگيم جنرال 3 همه cc3 را ميگن general من نميگم ولي بقيه دوستان ميگن
    اولا که کاملا حق با nezamdoobarareh جان هست.
    چون شما و دوستانتان میگید جنرال 3 که دلیل نمیشه !!!
    Command & Conquer پیشوند یک سری بازیه مثل:
    Command & Conquer RedAlert
    Command & Conquer Generals
    Command & Conquer Generals Zero Hour
    Command & Conquer
    اون طوری که شما میگی به بازی Command & Conquer RedAlert باید جنرال چند بگیم ؟!!

داره خودمونی میشه radian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

کاملا تایید میشه ...cc3

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

12

دیگه فکر کنم هممون به حد کافی برای این آقا و امثالشون ()توضیح دادیم.
    خواهشا یکی به درد این دوستمون برسه(من سی دی بازی رو هنوز نگرفتم که کمکشون کنم)
    اگه می شه به من یه کمکی کنید سی دی که من دارم دو سی دی که یکی اطلاعات و دیگری فقط کرک بازی سیدی های شما هم همینطور
    ممنون.

داره خودمونی میشه nezamdoobarareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

خوب اگر منظور ایشون این بازی جدیده است که باید بگم این بازی روی دو تا دی وی دی عرضه شده و حجم بازی نصب شدش هم 7 گیگی میشه!!
    اگر شما هم همین بازی رو میگید باید بگم که به احتمال زیاد مال شما دموی این بازی که روی دو تا سی دی عرضه شده نه نسخه کاملش.

آخر فروم باز gogole magole's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    aHvaz city

پيش فرض

فکر کنم مشکل از سیدیت باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من يك مشكل با اين بازي دارم
    وقتي ميخام با LAN بازي كنم بعد از اجراي بازي كه به هم وصل شديم بازي ما را قطع ميكند و به صفحه اول بازي بر ميگرديم چي كار كنم
    البته اين مشكل در بازي general 1&2 هم است

در آغاز فعالیت mahdi66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

آقا فكر كنم مشكل lan به خاطر اين باشه كه سريال بازيها مشتركه چون من خودم تو جنرال اين مشكل رو داشتم ولي من C&C3 رو بازي نكردم.

در ضمن اگه ميخواهيد يه بازي توپ مثل جنرال داشته باشيد من بازي COMPANY of HEROES رو پيشنهاد ميكنم.

اينم سايتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by mahdi66; 21-04-2007 at 16:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •