بيبن تو اشتباه ميكني
.gif)
ببين Command & Conquer Generals Zero Hour اين اسمش بود اين بازي جديد كه اومد اسمش شد
Command & Conquer Tiberium Wars
اين ميشه CC3 ما ميگيم جنرال 3 همه cc3 را ميگن general من نميگم ولي بقيه دوستان ميگن
.gif)
خوب عزیزم دوستان اشتباه میکنن دیگه.
هر گردی که گردو نیست.
خودم هم میدونم که شما کدوم رو میگید، من هم همین رو گفتم ها! مخفف اسم این بازی جدیده CNC3 هستش. الان هم من تمومش کردم، منتظرم تا که SDK مربوط به این بازی به همراه برنامه مپ سازیش رو بذارن رو اینترنت تا برم سراغ دستکاری این بازی.
تازه یه چیز دیگه هم بدون که سری بازی های Command & Conquer رو از قدیم این اسم رو داشتن میخواین به ترتیب بوجود اومدنشون براتون اسم ببرم ؟؟
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا دیدید چرا من میگم شما اشتباه میکنید ؟؟ این کلمه Command & Conquer اول بازی رو که شرکت سازنده اولین سری این بازی ها یعنی شرکت Westwood گذاشته و تقریبا مثل یه ارف شده. برای همین همیشه تویه اخبار ساخت بازی های استراتژی میگن که یک بازی جدید از سری بازیهای استراتژی Command & Conquer در حال ساخته !
حالا هر چند وقت یکبار شرکت EA که شرکت Westwood رو خریده میاد و یک بازی با یک سبک جدید میده بیرون که اول اسمش Command & Conquer هستش. و ادامه این کلمه اسم بازی جدید رو میده.
حالا بعضی موقع ها به خاطر فروش موفق یکی از بازیها میان و شماره دوم رو هم برای اون میسازن که نمونه های مختلف رو تا حالا خودتون دیدید دیگه.