72.000 البته کنترل دارش بدون کنترل ارزونتر
72.000 البته کنترل دارش بدون کنترل ارزونتر
سلام
HamidFULL جان! این کارتهای پیناکل انواع مختلفی در بازار دارند هر کدومشون هم با پسوندهای مختلفی مشخص شدند.راستش من حسابی گیج شدم . شما منظورت کدوم مدلشه ؟ اصلا" من که میخوام فقط کپچر کنم (در حد مصارف خونگی و از ویدیو یا هندی کم دیجیتال) و کیفیت برام اهمیت بیشتری داره چه مدلی رو پیشنهاد می کنی؟ به من کارت Leadtek winfast tv 2000expert رو پیشنهاد دادند نظر شما چیه؟
hamid full عزیز منظور من این نبود که آلمانیش دیگه نیست من گفتم چینیهاش زیادن.
بعد هم اینکه اونی که من دارم رو سی دیش سال 2000 زده یعنی مال 5 سالو اندی پیشه
حالا نمی دونم اینیکه شما می گی مال دورو ور همون سالهاست یا جدیده (مثلا 2003 )
اگه جدیداشم این طور باشه که شما میگید دیگه هیچی نمی تونه کلشو بخوابونه :P :P
digi tv خوبه 39 تومن
رضا جان شما اگه فقط برای خونه ميخوای به نظر من هم فقط همين Leadtek winfast tv 2000 expert رو بگير و نميصرفه Pinnacle بگيری
tsjaleb جان نه اينی که من گفتم مال سال 2003-2004 هست
x-ray اينی که شما معرفی کرديد متوسط رو به پايين هست و زياد جالب نيست البته بستگی به انتظارات هر کسی داره
masoud_35_teh عزيز همين هايی که من گفتم مديا سنتر هستند
آقا حميد ميشه لطفا مدل دقيقشون و قيمت رو هم بگي چون منم دنبالش هستم.
در ضمن fm و I-Link هم داره؟
ميدوني من از امكانات و ويژگي هاي leaktek winfast dv2000 و tv2000 xp expert خوشم اومده. اما ميدونم pinnacle كيفيت بهتري داره. حالا يك چيزي مثل dv2000 توي پيناكل چي داريم و قيمتش چنده؟
PCTV PMC 100i PCI PAL
آقا حميد ممنون از جوابت . يك سوال ديگه دارم ازبين سه مدل زير كه مال ليدتك كدومش بهتره و چه فرقي باهم دارند expert , dv2000 , pvr2000 راستش توي سايتش خيلي كلي نوشته و فقط در مورد pvr2000 متوجه شدم كه سخت افزاري كپچر ميكنه . ضمنا من براي مصرف خونگي مي خوام ولي كيفيت هم تا حدودي مهمه ضمن اين كه شنيدم اگه كپچر سخت افزاري باشه از ram و cpu بار كمتري ميگيره اگه راهنماييم كني كه بتونم تصميم نهايي ام رو بگيرم ممنون مي شم.
رضا جان dv2000 خيلی ساده هست و برای کار های خونگی و کيفيت تقريباً خوب
pvr2000 که خيلی خوب هست تقريباً حرفه ايی به کيفيت بالا توصيه من هم همين هست البته اگه قيمت برات مهم نيست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)