تا به مرحله هفتم رسیدم جونم به لبم اومد اما بعد پیش خودم فکر کردم هفت خان رستم هم که میگن زیا سخت نیست...
تا به مرحله هفتم رسیدم جونم به لبم اومد اما بعد پیش خودم فکر کردم هفت خان رستم هم که میگن زیا سخت نیست...
اینم ورژن WAP سایت Zedge برای دانلود Theme، Ringtone و Wallpaper.
البته قبلش باید از طریق خود سایت عضو بشید (رایگان) (Zedge.net)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
ای والله آقا کارت درسته.بیاید از این به بعد به جای ایراد گرفتن از ایرانسل یاد بگیریم چه جوری ازش استفاده کنیم.اگه موافق باشین از این به بعد هرکی هرچی سایت و لینکهای جالب مخصوص موبایل پیدا کرد اینجا بزاره.منتظرم.
راستی کسی داوطلب نمیشه یه دست و پنجه ای با این توییتر نرم کنه؟
از دست میره ها.خیلی باحاله.الان وقت ندارم والا بهتون نشون میدادم چه کارا که نمیشه باهاش کرد.
همینجوری الکی به این سایت برخوردم.
tagtag.comخوب این سایت چی داره؟اول از همه لینک موبایلش:
wap.tagtag.comالبته زیاد مهم نیست.شما از طریق کامپیوتر وارد سایت میشید.ثبت نام میکنید.یه سری کارایی داره که الان حوصله ی توضیح دادنشو ندارم.خلاصه اینکه تهش این میشه شما یه سایت موبایل واسه خودتون میسازید.مثل وبلاگ.هرکاری هم که بخواین میتونین انجام بدین.در ضمن قسمت پرسش و پاسخ سایت نحوه ی ایجاد سایت رو بطور کامل براتون توضیح داده.راستی منم بطور آزمایشی یه سایت باز کردم.اینم آدرسش:
tagtag.com/javad33
بازم دیدم این تاپیک داره خاک میخوره گفتم بیارمش تو صفحه ی اول
سایت تگ تگ واقعا معرکه است.
کافیه که توش عضوبشید و سایت موبایلیتونو راه بندازید.
هر وقت هم که سایتتون رو راه انداختید آدرسشو بزارین همینجا تا ما هم استفاده کنیم.
ایول دمت گرم خوب شد اومد صفحه اول وگرنه من که نمی دونستم با این جی پی ار اس چی کار کنم
اولین و بزرگترین سایت تفریحی ایرانی برای استفاده در موبایل ( GPRS )
1-این سایت برای استفاده در تلفن همراه تهیه شده و نیازمند سیستم GPRSاست.در نتیجه هم اکنون تنها مشترکان اپراتور ایرانسل قابلیت استفاده از این سایت را دارند.
2-شما ایرانسلی ها از این پس می توانید در هر کجا که خواستید با کمترین هزینه ی ممکن لحظات خوشی را داشته باشید.
2-برای استفاده ی بهینه و کمتر شدن هزینه گزینه ی enable cookies را فعال کنید.(ممکن است در گوشی های مختلف متفاوت باشد).
3-از آن جهت که این سایت برای استفاده با GPRSتهیه شده دارای حجم بسیار پایین و در نتیجه هزینه ی کم GPRSاست.
4-برای استفاده آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را در مرورگر گوشی خود وارد کنید.
این سایت قرار بود در 3 هفته ی آینده افتتاح شود اما به دلایلی امروز افتتاح شد.
آقا جواد من بدون اجازه شما مطالبتون را تو یه انجمن دیگه عینا نقل قول کردم
راضی باشین از دست ما
بابا بی خیال این حرفا رو نداریم بهتره از این به بعد هرکس تو این زمینه اطلاعات داره تو همین تاپیک بنویسه
راستی دستvahooilعزیز هم درد نکنه با سایت قشنگی که زد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)