مجيد عزيز من حتما اين گوشي رو مي خرم ولي نا حالا ...وقتي مي خرم كه قيمتش متعادل بشه و اين گوشي جا بيفته...ولي قبلش دلم ميخواد دوستان خوبم نظر بدن مخصوصا اوناييكه باهاش كار كردن...
نظر بديد در مورد گوشي![]()
نه اينكه بخرم يا نخرم...![]()
مجيد عزيز من حتما اين گوشي رو مي خرم ولي نا حالا ...وقتي مي خرم كه قيمتش متعادل بشه و اين گوشي جا بيفته...ولي قبلش دلم ميخواد دوستان خوبم نظر بدن مخصوصا اوناييكه باهاش كار كردن...
نظر بديد در مورد گوشي![]()
نه اينكه بخرم يا نخرم...![]()
تو اين همه آدم يه نفر هنوز دستش به ان95 نخورده ؟؟؟اي بابا
خوب بريد تو مغازه به بهانه خريدن و قيمت كردن دست بهش بزنين بعد بيايد خبرم كنيد... من كه همين كار رو كردم دست هم بهش زدم ولي خيلي سرد بود گوشيه قررررررررررررررررررربونش برم ...اين جي اف ما هم نمياد كه اين گوشي رو ازش بگيرم
![]()
infrared اش منو کشته!واسه اینفراردش حتما باید بخرمش!
سلام ديه گو مگه اينفراردش مورد خاصي داره كه ما نمي دونيم؟؟؟ البته اگه منظورت كارايي اينفرارده كه حرفتو قبول دارم...كنترل تلويزيوندزدگير ماشين
و..... البته طوري كه تو گفتي انگار قدرت اينفراردش بهتره
![]()
عزيزم بايد بگم كه كاور لنز داره تو كه واقعيشو نديدي از رو عكس الكي قضاوت نكن
كاور لنزش يه مدل ديگست
بعدا ميام بازم توضيح ميدم
![]()
آقا من که خریدمش. خیلی هم عالیه. آخره کلاسه.
همچینی دخترا قش میکنن که حد و حساب نداره!!!!
آخره حال
راستی یکی به من بگه این کاور لنز چی چیه تا بگم مال من داره یا نه؟
Last edited by alimohammadi; 12-04-2007 at 12:44.
من اون قسمت از حرفاش رو منظورم بود که می گفت یه گوشی بعد از یه مدت از چشم می افته وگرنه من با ان95 کار نکردم که بخوام نظر بدم
حالا شما مشکلی داری ؟؟؟
والله من خودم هم تو اين موضوع كه لنزش كاور نداره موندم ...ولي اگه منظورتونو درست فهميده باشم و طبق تحقيقاتم لنزش كاور هم داره و حرف آقا ساسان تاييد مي شه...آقا علي اگه واقعا خريديش بيشتر در مورد كاراييش توضيح بده برامون اين دخترا كه براي همه چي قش مي كنن
از آقاي متال زاده هم به خاطر مزين نمودن تاپيك ما به عكسهاي زيباي ان 95 تشكر مي كنيم ...به افتخارشون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)