خدا رو چي ديدي شايد نوكياي شما مشكل فني نهفته اي داشت![]()
خدا رو چي ديدي شايد نوكياي شما مشكل فني نهفته اي داشت![]()
دقیقا راست من توی شاهین شهر اصفهان که بودم همین عید رفته بودم . توی این شهر ایرانسل راه نیفتاده ولی دی 600 1 الی 2 خط آنتن میداد رفتم پرسیدم گفتند خیلی عجیبه بعد گفتند این سیم کارت الان به آنتنهای اصفهان که حدود 35 کیلومتر تا شاهین شهر فاصله داشت وصله همون موقع گذاتمش توی کا 750 آنتن نمیداد![]()
البته اگه انتن دهي به خطاي روي صفحه گوشي هستش تو حالت كاملا" پر تعداد خطاي نشانگر گوشيهاي ديگه و سامسونگ رو بشماريد بعدش خودتون ميفهميد.دوما" اصلا" هم با گوشيهاي ديگه فرقي كه نداره هيچ كمي هم بهتره.من تو يه منطقه هم با نوكيا امتحان كردم هم با سامسونگ.خودش هم بعد از اين كه يه آنتن بي تي اس ديگه به منطقه ما اضافه كردن هر گوشي اينجا آنتن ميده ماه.گوشي تاثير زيادي نداره اين سيستمهاي شبكه هستش كه تاثير زيادي داره.و البته تجربه سازنده گوشي تو ساخت قطعات و فرستنده و گيرنده.ايرانسل تجهيزات بهتري نسبت به اپراتور اول داره كه اين يكي از دلايل قدرت آنتن اين خطا هستش.
اون که آره ولی توی ایران تاثیر داره چون مخابراطش 100 تومن هم نمی ارزه . الان بعضی از جاده های ما تحت پوشش اپراتور اول نیستند که ما همین عید توی برف طرفهای اراک گیر کردیم شانس اوردیم ماشین سریع درست شد . ولی اگه ایرانسل باشه سریع همه جا رو راه میندازه .
الان فکر کردید نوکیا برای چی فروشش نسبت به 5 6 سال پیش کمتر شده ؟ برای اینکه دیگه مشکل انتن دهی در کشورها مطرح نیست و طرف حتی از مارکها qtek و blackbry هم خوشش میاد و میخره
100% تائید میشه..آنتن دهی درحال حاضر فقط یک اصطلاح عوام فریبانه هست برای انداختن برند خاصی!!![]()
خوب اين هم به لطف آگاهي هاي عمومي كه دوستان تو اين فوروما ميدن ديگه نميتونن بندازن.يه بار من خودم روي فروشنده رو كم كردم.واقعا" ديگه الان خود فروشنده ها هم گير نميدن يعني نميتونن .و هر چي مشتري ميخواد رو ميدن.
دقیقا همینه و هیچ ربطی بو نوکیا بودن نداره و این تلقینیه که آدما میکنن و وقتی سامسونگ آنتن نده میزارن به حساب گوشی . در حالیکه اگه نوکیا نده میزارن به حساب شبکه .منم اینقدر گفتم زبونم مو در آورده اما بازم واسه خواهرم N70 گرفتم چون دیدم اگه انتن نده من میگم نوکیاست و مقصر نمیشم اما وای اگه سامسونگ میخریدم هیچی بیچاره میشدم اونقدر غرغر میکرد . اخه طرفای خونشون نقطه کوره و راحت بگم هیچی اونجا خوب انتن نمیده و همه باید بر ن تو یکی از اتاقا تا بتونن صحبت کنن . اما یه چیزیرو شک دارو و اونم اینه که در گرفتن شماره گوشی که نوکیا باشه راحتتر میشه گرفتش ولی سامسونگارو یکی دوبار باید بگیری . خالا دیگه نمیدونم این تلقینه یا اشتباه!1
آنتن دهی شاید 10 یا 20 سال پیش نوکیا بهتر بوده ولی الان آنتن دهی همه ی برند ها یکسانه
نوکیا و سونی همان طور که دوستان گفتند آنتن دهی کاذب دارند![]()
من که پن تک داشتم هم میزان انتنش با سامسونگ یکی بود . با آنتن کاذب مخالف هستم . همه یه شکل شدن
مهیار جان، واقع اینه که سونی و نوکیا آنتن دهی کاذب دارن.
من شخصاً دیدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)