دوست خوب من شما كه علاقه شديدي به استفاده از گوشي به عنوان صلاح سرد داري و ميگي نوكيا خيلي محكمه مجبورت كه نكردن سوني اريكسون بخري برو نوكيا بخر !!!!
گوشي از دسته لوازم فانتزي و ظريف محسوب ميشه و بايد مواظبش بود .![]()
دوست خوب من شما كه علاقه شديدي به استفاده از گوشي به عنوان صلاح سرد داري و ميگي نوكيا خيلي محكمه مجبورت كه نكردن سوني اريكسون بخري برو نوكيا بخر !!!!
گوشي از دسته لوازم فانتزي و ظريف محسوب ميشه و بايد مواظبش بود .![]()
اون موقع اگه پول داشتم نوکیا می گرفتم
هرچند که الان هم ندارم
ولی انصافا با این پولی که داشتم بهترین گوشی رو گرفتم
منم زمانی که k750 داشتم خیلی سرویس شدم
باور کنید راست میگم تو کمتر از 6-7 ماه 3 بار به مشکل جوی استیک برخوردم و مجبور شدم کاملا عوضش کنم.
رفیقم هم که w800 داشت دقیقا به همین مشکل جوی استیک بر خورد, اصلا این گوشیهای سونی اریکسون خیلی فوفولین تا یه ضربه کوچیک بهشون میخوره 1000 جاش به مشکل بر میخوره
Last edited by S a f a 6 4; 09-04-2007 at 00:57.
من که کا 750 دارم و دست کم 5 یا 6 باری از دستم افتاده یک بار هم که با قاب کریستال بود چنان افتاد که قابها هر کدام به گوشه ای پرت شد و تکمه callsاز جاش بیرون زد(البته فقط بیرون زد و جدا نشد)و با فشار انگشت اونرو سر جاش گذاشتم.الحمدلله داره کار میکنه.خداییش گوشی دوربین دار با اینهمه کارایی از این بیشتر باید مقاوم باشه؟؟؟
حالا گوشی های دیگه هم تو کاربری هاشون ندیدم کار نانچیکو یا پنجه بوکس رو هم بکنن که از سونی اریکسون توقع دارید!
اینو باحال گفتی.
اخرش نفهمیدیم این کا 750 سگ جونه یا سوسول
باید ببینیم حدف از خریدت چیه
کدوم یک از موضوعات بالا
انصافا کدوم گوشی اینقدر فروش داره تو ایران؟
تا جایی که میدونم فروش کا 750 از همه بیشتر بوده
پسر خاله من w810 داره می گه همینجوری ییهو کابل usb رو در اووردم آی سی داخلی گوشیم سوخت
ولی به نظر من به شانسم بستگی داره
دوستم k310 داره ده بار از دستش افتاده آخ هم نگفته
در ادامه شاهکارهای قبلی : توی بارون زیر یه بالکن وایساده بودم و اس ام اس میدادم یهو از اون بالا یه چیزی گفت ششششششششششررررررررررررررر رررررر . بله درست حدس زدید . گوشیم شده بود مثل موش آب کشیده . اما آخ هم نگفت.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)