تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 37

نام تاپيک: دوربين ديجيتال

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi_pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    سراي موقت

پيش فرض

آقا قیمت همین یکی که گفتین چنده؟

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    سراي موقت

پيش فرض

آقا نیاز فوریه
    اگه کس دیگه ای هم غیر از نوید جان قیمت مارکهای خوب رو میدونه در جریان بذاره؟
    آقا جان ما خیلی فوریه

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

در این مورد و این مدل دوربین قبلا بحث کردم اگه یه جستجو کنی حتما پیدا می کنی

حـــــرفـه ای patal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    the Matrix

پيش فرض

سلام mahdi_pc جون،
    ببين عزيزم، براي دوربين خريدن، شما مارك نخر، feature بخر.

براي اينكه دوستان بتونند بهتر كمكت كنند:
    اولا بگو مورد استفادت از اين دوربين چيه؟
    دوما بگو چه قدر هزينه كردي؟

و اما پيشنهاد من
    اولا sensor ش حتما CCD باشه. (اگه super CCD باشه كه ديگه چه بهتر.)
    دوما حداقل 3M pixel باشه.
    سوما مارك هاي معروف رو نخر :shock: ، چون 40-30 هزار تومن بابت معروفيت مارك مي دي.
    ديگه بقيه ي موارد از نظر من زياد توي quality عكس تاثير ندارند.

نكته ي مهم ==> توجه كن كه CCD يه وضوح داره و دوربين يه وضوح ديگه. مثلا BenQ يه دوربين زده كه CCD ش 3M pixel ه ولي خود دوربين 5M pixel ه. و تو بايد توجه كني كه بالا بودن وضوح CCD مهمه و نه دوربين. (در واقع بالا بودن وضوح دوربين مثل zoom كردن ه و اصلا ارزش نداره.)

خوش باشي،
    ©م.م.©

کاربر حرفه ای
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من به نوشته دوست عزيزم patal يه چيزي اضافه كنم و اون اينه كه كيفيت لنز هم به همان اندازه مهمه. بعد هم هر دوربيني رو كه بر اساس نتيجه گيريهاتون انتخاب كرديد ( مثلا از روي feature و لنز و ... ) قبل از خريد بريد توي يك فروم دوربين هاي ديجيتال و ببينيد دارندگان اون دوربين چه عيب هايي رو ازش اعلام مي كنند. اين خيلي مهمه. در ضمن به در تمام feature ها كه patal جان گفتن بيشتر به تركيب shutter و sensitivity اون توجه كن.
    focus كردن هم يك موضوع مهم در دوربينه ولي اون دو تا كه گفتم به نظر من از همه مهمتره چون عكسبرداري در نور هاي مختلف رو برات ممكن مي سازه.

حـــــرفـه ای patal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    the Matrix

پيش فرض

سلام
    Rashidahwazian، درست مي گه.

من چند تا مسئله يادم اومد كه الان اضافه مي كنم.

1==> دوربيني كه مي خري، حتما قابليت shutter مكانيكي رو داشته باشه. بيشتر توضيح مي دم ==> ببين، دوربين هاي ديجيتالي، داراي shutter الكترونيكي هستند يعني shutter كه در [يك-هزارم] ثانيه وظيفه ي خودش رو انجام مي ده. اين نوع shutter مزيت هاي فراواني داره، يكيش اينه كه ديگه لرزش دوربين در هنگام عكس گرفتن مهم نيست (بر خلاف دوربين هاي قديمي) و شما در هر حالتي كه عكس بگيري، عكستون sharp خواهد بود، يكي ديگه از مزيت هاش اينه كه از هر جسم متحركي مي تونين يه عكس sharp بگيريد، مثلا اگه از fan مربوط به CPU عكس بگيريد، در عكس fan ثابت خواهد بود و اصلا چرخش fan در عكس خللي ايجاد نمي كند. ولي اين قابليت shutter هاي الكتريكي نياز به نور [فوق العاده] زيادي دارد. يعني اگه نور كم باشه، عكس شما [تاريك] و [بد] مي شه. براي رفع اين مشكل در دوربين هاي خوب، اومدن و علاوه بر shutter الكتريكي، shutter مكانيكي هم گذاشتن، تا در شرايطي كه نور كافي وجود ندارد، از shutter مكانيكي استفاده بشه تا كيفيت عكس بالا باشه. بنابراين وجود حالت عكس گرفتن با shutter مكانيكي در دوربين هاي ديجيتالي يه feature مي باشد. (توجه كنيد كه [هميشه] عكي هاي گرفته شده با shutter مكانيكي بهتر از عكس هاي گرفته شده با shutter الكتريكي مي باشد؛ البته به شرط اينكه دوربين روي پايه و [كاملا] ثابت باشه. من، هميشه از shutter مكانيكي استفاده مي كنم. اگر علاقه مند بوديد، بگيد كه براتون بنويسم چرا shutter مكانيكي بهتره.)

2==> عملا نمي شه چند تا feature رو انتخاب كرد و بعد به بازار بري و به فروشنده بگي كه من فقط اين feature ها رو مي خوام. ببنيد، كمپاني ها وقتي مي خوان يه device رو طراحي كنند، يا اون رو [ضعيف] و يا [خوب] و يا [حرفه اي] طراحي مي كنند. يعني وقتي دستگاهي ساخته مي شه يا ضعيفه يا خوبه يا حرفه اي ه. بنابراين شما نمي تونيد بريد بازار و يه دوربين 8MPixel ي ارزون بخريد، براي اينكه دوربيني كه 8MPixel ه مسلما بقيه ي چيز هاش هم TOP و گرون هستند.

خوش باشي،
    ©م.م.©

کاربر حرفه ای
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. patalجان درست مي گن. فقط من يه چيزي رو دوباره يادآوري كنم. sensitivity رو هم من توضيح بدم براي اينكه فكر مي كنم shutter و sensitivity با هم تكميل مي شن. با تشكر از patal به خاطر توضيح shutter. وقتي شما shutter دوربينتون رو خيلي سريع انتخاب مي كنيد به نحوي كه مثلا fan سي پي يو شما ثابت ديده بشه در اين حالت با توجه به نور اتاقتون بايد حساسيت( sensitivity) رو هم تنظيم كنيد . در واقع حساسيت ميزان اثر نور روي ccd رو تنظيم مي كنه. وقتي shutter شما خيلي سريع باشه در واقع مدت زماني كه نور به ccd مي رسه بسيار كم خواهد بود بنابراين در صورتي كه نور كم باشه تصويرتون تار خواهد بود. بنابراين مثلا بايد حساسيت رو بالا ببريد تا تصويرتون بهتر بشه يا ... .يا مثلا وقتي كه در شب عكس برداري مي كنيد بايد shutter رو هسته انتخاب كنيد تا زمان بيشتري براي اثر گذاري نور روي ccd داشته باشيد (يا bulb) بنابراين دوربيني رو كه انتخاب مي كنيد بهتره كه قابليت تنظيم shutter و ISO را به طور دستي داشته باشه.
    اگر توضيح دقيقتر خواستيد دوستان و يا خودم ارايه مي ديم.

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    سراي موقت

پيش فرض

دوستان خیلی ممنون واقعا اطلاعات عالی بود.
    یه سوال اینکه این قابلیت macro چه کار میکنه. یعنی یه دکمه هست که دو وضعیت دارهstandard mode و macro mode کارش چیه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    سراي موقت

پيش فرض

رشید جان میشه کاربردهای هر کردم از حالاتی که میشه shutter رو انتخاب کرد بگین؟ ممنون

حـــــرفـه ای saghy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام
    قابليت ماكرو در عكاسي به اين ترتيب است كه شما ميتوانيد از شي با فاصله بسيار نزديك به لنز يك عكس تمام صفحه بگيريد . در حالت عادي به دليل اينكه لنزها داراي فاصله كانوني محدودي هستند براي فواصل نزديك مثلا 30 سانت يا نيم متر شما از يك شي به فاصله 5 سانتي متري نميتواني عكس درست بگيري و ماكرو اين قابليت را به شما ميدهد كه فقط از خود شي نزديك عكس تهيه كنيد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •