تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: برداشتن مموري از گوشي روشن

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

البته بیشتر به شناس و پیشونی هم... مربوط است....
    بهترين جمله 100% واسه من كه اگه بهترين گوشي دنيارو هم كه اين امكان رو داشته باشه بيارن خراب ميشه به اين ميگن پيشوني

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ممنون از همه دوستان
    نكته اي كه هست اينه كه تقريبا همه تجارب شخصي خودشونو بيان كردن اما آيا كسي يك منبع معتبر داره كه تاييد كننده اين مساله باشه
    اين رو به اين خاطر مطرح مي كنم كه به عنوان مثال همه مي دونن كه كابلهاي كامپيوتر رو نبايد وقتي كامپيوتر روشنه از اون جدا كرد يا بهش وصل كرد اما تقريبا همه اين كار رو ميكنن و هيچ اتفاقي نمي افته. من خودم هم بارها اين كار رو انجام دادم اما يه دفعه كه مي خواستم يه كابل رو به كامپيوتر وصل كنم مادربرد سوخت.
    بنده خودم تو يه كتابي خونده بودم كه نوشته بود وصل كردن ايرادي نداره ولي قطع كردن ايرادي داره يا نمي دونم درست برعكس اين بود بايد بهت بگم كه اين كار انجام نشه بهتره. علتش هم بماند برا ظهور مهدي عج
    در ثاني كابلهاي يو اس بي و اينا رو كه موقع روشن بودن دستگاه وصل مي كنن (برخي ها) يا قط مي كنن ايارادي نمي ده
    توجه: مادربردهاي جديد جديد وقيمت بالا مثل مال من اين حفاظت ها رو دارن در برابر دراومدن سيم.

چون سي پي يو دائما يا براي بعضي پورت ها مثل كابل پارالل پرينتر پيك و سيكلهايي ميفرسته و دريافت مي داره و وقتي عدم وجود دستگاه مشخص بشه يعني رسپانسي نده هنگ مي كنه يا ايراداتي پيش مي ياد و اگه شانس بياري ارور نرم افزاري مي ده.
    در مورد مموير گوشي هايي مثل ان70 رو موقع كار مي توني دربياري چون وقتي مي خواي دربياري يه قابليتي داره كه برنامه هاي باز و فايلهاي مورد استفاده از مموري رو مي بنده
    ولي گوشي هايي مثل دبيلو800 اينجوري نيستن و مموريت يا مي سوزه يا بدسكتوري مي افته روش
    ياحق

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

بهترين راه رو انجام بده ودردسر رو كم كن گوشيرو خاموش كن و مموري رو تعويض كن
    Last edited by Rjoun; 01-04-2007 at 00:45.

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

دوست من توي مشخصات گوشي ازكمپانيه سازنده نوشته ميشه قابليت تعويض كارت حافظه در حين كار
    البته توجه كن اعتمادي به اين مشخصات نيست

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

برا من كه تا حالا مشكلي برام پيش نيومده.من حتي مثلا يه فايلا از روي مموريم كپي يا كات ميكنم بعد ممريم را در ميارم و مموري دومما تو گوشي ميزارم و اونا پست ميكنم.هيچ مشكلي هم برا مموري هام پيش نيومده.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آغا جان شما با تضمين خود نوكيا مصلا تو گوشي ان70 مي توني مموري رو دربياري در حين كار ولي من خودم شخصا اين كار رو نمي كنم چون دنبال دردسر نيستم. درثاني وقتي در ان70 رو باز مي كني خودش پيغام مي ده كه مموريت رو درمياري يا نه اگه بله بگي اونم بهت لبيك مي گه و كليه ي ارتباط با رم رو قطع مي كنه.
    اينم يه ذره از خودم بگم كه: به نظر من مثلا داري يه فايل را كپي يا كات مي كني د رهمون حال در گوشي رو باز كني اگه پيغام رو از ت پرسيد خودش احتتمالا مي گه كه صبر كنيد... خلاصه بايد اين كار كوچيك رو خودت امتحان كني نمي گم رم رو دربياري فقط در گوشي رو باز كن.

بلاخره بعد خرابي بصره من خودم اين كار رو نمي كنم.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •