تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 40

نام تاپيک: آیا ایرانسل هم راه تالیا را در پیش گرفته است؟

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

درسته ایرانسل فناوری های جدیدی رو عرضه کرده ولی نباید از طریق بالا بردن تعرفه هاش اینکارو بکنه-همینکه این خدمات رو با تعرفه پایین میداد میتونست یکساله به اندازه 12 سال کار مخابرات مشتری جمع کنه -تو کشور های اروپایی همین خدمات با تعرفه پایینتر میدین حالا تعرفه مکالمه تو ایران بالا هست اگر بره بالاتر چه فایده؟
    هر گونه افزایش تعرفه از نظر ما مشتریان ایرانسل ممنوع است نظر شما چیه؟
    بله حرف شما قبول . اما من می گم یه چیزی باید تهش برای ایرانسل بمونهه یا نه ؟ به نظر میرسه تعرفش معقوله . تازه هنوز باید منتظر تعرفه ی ام ام ای و اینترنتش باشیم .

تازه این افزایش قیمت بخاطر فشار دولت به ایرانسل بوده .

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بله حرف شما قبول . اما من می گم یه چیزی باید تهش برای ایرانسل بمونهه یا نه ؟ به نظر میرسه تعرفش معقوله . تازه هنوز باید منتظر تعرفه ی ام ام ای و اینترنتش باشیم .

اینم راه داره همه قبول داریم که نسل 2.75 و فناوری edge رو ایرانسل آورده .ممنونشم هستیم که از با آوردن این چیزها gprs و mms تو ایران راه افتاد ولی صحبت کردن با موبایل که دیگه ایرانسل نیاورده هر کی میخواهد همیشه آنلاین باشه -کلیپ -شو بفرسته ازشون تعرفه بالا بگیره ولی اون کسی که نه میدونه gprs چیه -هنوزم خوب بلد نیست sms بفرسته -دیگه نباید از اون پول خدمات ارزش افزوده گرفت

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

هر گونه افزایش تعرفه از نظر ما مشتریان ایرانسل ممنوع است
    ممنوع است

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

کاشکی اول ایرانسل یه نظر سنجی میکرد بعد............

داره خودمونی میشه alirp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اولا اگر ایرانسل بخواد با قول شما( چیزی تهش براش بمونه ) باید با مشتری مداری و ایجاد جو اطمینان ازدیاد مشترک این کارو انجام بده همین الان نیز تعرفه هاش بدون در نظر گرفتن اوقات شبانه روز اعمال میشه که موبایل( دولتی که شما آن را مقصر میدانید ) با توجه به تعرفه زمانی در حال کار میباشد، ظاهرا شما خیلی مایل هستید هر ثانیه حدود 12.13 تومان برای تماس در شهر خودتان برای تماس با منزل پرداخت کنید . وآن را معقول بدانید ولی این نظر شما ، از نظر بنده و دیگر دوستانم که میشناسم اصلا معقول بنظر نمیرسد
    بنده تمام اخبار مربوط به ایرانسل را دنبال میکنم در هیچ کجا در مورد افزایش تعرفه به ایرانسل فشاری نیامده است. اتفاقاً برعکس فشار در عدم میزان فروش قول داده شده از طرف ایرانسل و دیگر موضوعاتی از قبیل میزان سهم داخلی وخارجی بوده ، تا پایان سال گذشته ایرانسل میبایست 5/2 میلیون سیم کارت میفروخت ولی با تمام تمهیدات توانست فقط یک میلیون سیم کارت بفروشد وبخاطر این موضوع تحت فشار بوده . البته چه فشاری ، همه اش تعارف تکه پاره کردن بوده ، تعرفه 499 ریال به گفته خودشان نباید تا چند سال دیگر تغییر میکرد هنوز بروشور های ایرانسل با آن رنگ وآب در دفاتر خدمات ارتباطی با تعرفه 499 در حال خود نمایی و فریب افراد است
    بله فریب ، !!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بيا آقا اينم از تعرفه اينترنتش !!!!!!
    اين ديگه اخرشه .
    ببخشيد ولي ديگه داره گندشو بالا مياره !!!
    با اين تعرفه باز كردن هر صفحه اينترنت به طور متوسط حدود 50 تومان در برامون اب ميخوره !!!!

داره خودمونی میشه vahid_mota's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

البته صفحه باز کردن آب نمیخوره هزینه دانلود برای هر کیلو برابر 3 تومنه تازه همه چیزم دست ایرانسل نیست که اون فقط میتونه پیشنهاد بده و سازمان تنظیم مقررات باید قبول کنه تا بتونه اجرا بشه در ضمن طبق قراردادشون ایرانسل میتونه تعرفه هاشو 20 % بالاتر از اپراتور دولتی قرار بده ونه بیشتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست عزيز browse كردن در واقع download كردن هست .

آخر فروم باز PC-PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

اگه تعرفه هاش رو افزایش بده مطمئنا بیشتر کاربراش رو از دست می ده من بعید می دونم این کارو کنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

شریک ایرانسل انگلیسی هست
    شريك ايرانسل تا اونجايي كه من ميدونم كاكا سياها هستن....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •