1100 همه دکتر مهندسا دارن![]()
طبق حرف خودت هر کسی نظر خودشو داره ولی توهین کردن تا نظر دادن زمین تا آسمون فرقشه!!![]()
خودمم همه جا گفتم کسی حق نداره به برندهای دیگه و طرفدارانشون توهین کنه![]()
همه شیر فهم شدن یا نه؟![]()
سلام دوست عزيز. من دارم مهندسي مخابرات مي خونم اونم زير نظر بهترين استادان موجود كشور. تحقيقا ت و پروژه ي منم همينه.
شما اصلا مي دوني سيستم سلولي جي اس ام چيه؟ سيستم آنالوگ چي بود چه ايراداتي داشت كه الان ديجيتال شده؟ مي دوني اصلا تو سيستم آنالوگ ميزان باتري، فريم وير، بدي آب و هوا و... تو آنتن دهي گوشي تأثير داشت؟ نه نمي دوني چون اين بحثا رو ما تخصصي تو كلاس مي كنم و اصطلاحاتي هستش كه به علت اينكه از حوصله ي اين بحث و فرومها خارجه و كسي هم حاليش نمي شه جز معدودي ذكر نمي كنم.
طي بررسي هاي تئوريك و كوانتومي ما تو آزمايشگا ه دانشگاهمون اين نتايج حاصل شده. با توجه به يكسان بودن تمام شرايط مثل ميزان باتري فاصله ها، فريم ويرهاي همگان و...
تو ايران سيستم مخابراتيمون ضعف داره بهمين جهت بعضي گوشي ها مشكل دارن.
خوب آقي محترم همه ي گوشي ها تو محيط شهر بايد آنتن بدن خوب نده گوشي نيست آفتابه لگنه. تو اين شرايط كه نمي شه بررسي آزمايشگاهي و عملي كرد. خوب گوشي اي تو شهر آنتن نده بدرد دورانداختن مي خوره. پس سامسونگ الي جي و پن تك و غير هو غيره همشون آنتن مي دن آما تو شرايط سخت تر آهان... اينجا زور آزمايي گوشي ها شروع مي شه كه عرض به خدمتتون نوكيا خيلي خوب و سوني اريكسون خوب جواب دادن البته اونم نوع خاصي از گوشي هايي همسطح و همردشون كه تو يه كلاس بودن نه مه ي گوشي ها. ما كه تو دانشگاه گوشي سرا نداريم گوشي هايي كه تاييد مخابرات هستند رو تست كرديم.
اميدوارم هيچ سوء تفاهمي در بين نباشه . با تشكر از شما دوست گرامي
هدف بنده هم از اين پست دونستن نظر شخصي شماها بود همين وبس وگرنه من خودم تحقيقاتم كامله. براي پروژه مي خواستم
ياحق
خب دوست عزیز، حرف شما درست ولی تا حالا گوشی های N100 یا X820 سامسونگ رو امتحان کردی؟
می دونی با این گوشی ها کجاها که میشه حرف زد؟ باز هم میگم که اگه شما تئوریک اینا رو تحت بررسی قرار میدین، ما داریم عملاً می بینیم.
جایی که من با نوکیا 6100 تقریباً چهار خط آنتن داشتم، کا700 اصلاً آنتن نداشت. جایی که 6600 و پی910 هر دو تاشون آنتن رو پر نشون میدادن، پی910 همش قطع و وصل میشد ولی با 6600 راحت صحبت کردم.
والا اگه خودم اینا رو ندیده بودم، این حرفا رو نمی زدم. ولی امتحان کردم و سونی اریکسون رو اصلاً حتی در حد مقایسه با نوکیا هم ندیدم.
والا قصد بدی نداشتم. یعنی اصلاً حواسم نبود. جون شهاب ناراحت نشو. من شرمندتم.خودمم همه جا گفتم کسی حق نداره به برندهای دیگه و طرفدارانشون توهین کنه
بابا هر گوشی را باید نسبت به قیمتش بسنجی
بازم بحث های سلیقه ای شروع شد.
دوست خوب ما میگه سونی اریکسون ضایعات چینیه. عزیزم این چه جور زایعاتی که طی 5 سال این قدر محبوبیت پیدا کرده وهر سال داره فروشش بیشتر میشه؟؟؟؟ شما منطقتون در حده صفره(شاید هم کمتر) هر برندی گوشی خوب و بد داره دلیل نمیشه وقتی اسم نوکیا میاد همه گوشی هاش خوب باشه یا برعکس . من خودم سونی اریکسون دارم ولی علاقه شدیدی به D600 و D820 و X700 دارم . چرا ؟ چون گوشی خوبیه به نسبت قیمتشون . دلیلی هم نداره بیخود روی یک گوشی اصرار کنم . همین K750 که شما میگی ضایعات چینی در بدو تولیدش(2005) جزو 5 گوشی پر فروش دنیا بود.(در ایران هنوز هم هست) خب اگه مزخرف بود که این همه مردم نمیرفتند بخرن. بهتره شما تعصب رو بذارید کنار یه کم با منطق بحث کنی دوست خوب من . در خوب بودن سامسونگ شکی نیست ولی این دلیل نمیشه برند های دیگه رو زیر سوال ببری. شاد باشی
درسته. یه لحظه قاط زدم بعدشم عذر خواهی کردم.
آغا جون بنده اين تاپيك رو باز كردم تا بدونم چه گوشي اي رو تاييد مي كنيد كه بخريم با يه ميليون تومن. در ضمن من آفتابه لگن چيني هم نمي خرم چه برسه به گوشي. من خودم فعلا سوني اريكسون دارم ولي مالزيشو. مي رم رو خط پي 990 چون فرانسويه و قص علي هذه.........
با 1 میلیون n93i . اگه برات مهم نیست که قیمتش افت میکنه
مثلا گوشی مثل ان 73 قیمتش تقزیبا ثابت موندهتو 430تا 500
1 دونه از اینارو انتخاب کن
1_ n93i
2_n73
3_n93
از نظر کاربران حرفهای و gsm ها گوشی باید حداقل windows mobile و gps داشته باشه و معمولا این افراد دنبال گوشیهایی مثل سونی به جز p990 و p910 ونوکیا به جز n95 و ساسونگ به جز i300 میبینید که تعداد گو شیهایی که این برندها معرفی کردند بیشتر عامه پسنده
و این افراد بیشتر از pocket pc ها و برندهایی مثل imite استفاده میکنند چون انتظاراتشون از موبایل حداقل اینترنت wifi هست که البته تو کشور ما هنوز راه نیافتاده!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)