عزیز هنوز کامل از دست ویندوز راحت نشدم - یکی از دلائلش هم همین تاپیک قتوشاپ خودتونه :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:نوشته شده توسط mehdi87
عزیز هنوز کامل از دست ویندوز راحت نشدم - یکی از دلائلش هم همین تاپیک قتوشاپ خودتونه :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:نوشته شده توسط mehdi87
nbsfucker, دستت درد نکن
ه خیلی عالی بود. :mrgreen: :mrgreen:
کمک من مبتدی هم میکنید لینوکس بخرم نصب کنم ؟؟؟؟ :mrgreen: :mrgreen:
آقا یه نسخه خوب و نصب آسون به من مبتدی بگین تازه بشه در کنار وینودز استفاده کرد منمنون
اسپای جان خیلی خوشحالم که این تصمیم رو گرفتین
استاد ان بی اس فاکر توضیح کاملی دادند در مورد توزیع ها
فقط من یه توضیح کوچولو بهش اضافه کنم که :
دیسکهای زنده (مخصوصا ناپیکس که من ازش استفاده کردم)هم میشه روی هارد نصبش کرد و کار باهاش خیلی آسون و توپه و با ویندوز هم تا حد زیادی سازگاری داره (مثل ساپورت کردن ntfs بدون احتیاج به نصب هیچ برنامه ای یا تغیر در سیستم و اجرای فایل های exe و سازگاری تقریبا خوبی با فایل های exe با برنامه wine ) و به نظر من برای کسانی که میخوان تازه کار با این سیستم عامل رو شروع کنند گزینه مناسبیه
و شما میتونید از نظر خواهی همین تاپیک هم استفاده کنید
شما میتونید توزیع مورد نظرتونو از سایت technotux.org با قیمت مناسب تهیه کنید
mamad_tnt, جان ممنون بخاطر توضیحت . من قبلا ناپیک رو دیدم اینگارزیاد کامل نیست ...یه نسخه بهتر... مثلا Suse با ویندوز سازگاری داره ؟ یعنی میتونم در کنار ویندوز استفاده کنم ../؟
بله
تقریبا همه توزیع های لینوکس رو شما میتونی در کنار ویندوز نصب کنی
ولی خوب سخت و آسون داره دیگه
مثلا دبیان در برابر سوزه خیلی سخت تره
ببین اسپای جان من میخوام موضوع رو کاملا برات بشکافم که راحت تر بتونی تصمیم بگیری
من خودم برای انتخاب توزیع مورد نظرم کاریه که مد نظرمه انجام بدم و چون یک کار بر معمولی هستم و میخوام توش ۴تا برنامه نصب کنم و به اینترنت وصل بشم و از این کارها
و من معمولا سعی میکنم توزیعی رو انتخاب کنم که توش راحت بتونم برنامه هامو نصب کنم و کار کنم و یک چیز مهم تر اینکه درایور مودمم رو توش نصب کنم
اگر شما از از مودم اینترنال استفاده میکنید حتما باید سعی کنید توزیعی رو انتخاب کنید که یا مودمتون رو بشناسه (که فکر نمیکنم همچین توزیعی باشه) یا بتونید درایورشو پیدا کنید و نصب کنید
اگر بگم من ۶-۷ ماه سر پیدا کردن درایور مودمم بدبختی کشیدم اغراق نکردم
در آخر هم بگم اینها فقط نظر منه
هر کسی هم یه جوره دیگه
خیلی ممنون mamad_tnt, جان ..حالا مودم شما چیه؟! :mrgreen: :mrgreen:
:P
اسپای عزیز شما باید بگی مودمت چیه
من مودمم راکول ۳ چیپ conexant هستش hsf
vendor-ID:devise-ID
127A:1025
خیلی نا امید کننده هست
از ۱۱۰۰۰ اعضای این سایت فقط ۱۳ نفر نظر دادن
فکر میکنید این نشان دهنده چیه؟
منتظر نظرات دوستان دیگه ام
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)