نه امتحان نکردم
راستی اگر راهی غیر از نصب فایرفاکس هست ممنون میشم بفرمایید
نه امتحان نکردم
راستی اگر راهی غیر از نصب فایرفاکس هست ممنون میشم بفرمایید
دوستان لطفا اگر راهی غیر از نصب فایرفاکس هست بفرمایید
دوست گرامی متاسفانه دوباره این مشکل را دارم. ممنون میشم اگر راه حل دیگری بفرمایید. غیر از نصب فایرفاکس راهی نیست؟؟؟؟
دوست عزيز با اين گذاشتن سي دي اون دستورات من تا بحال نه چيزيم درست شده نه چيزي تغيير کرده اين راه ها فقط مثل ديفراگ مي مونه کار خاصي انجام نمي ده ممکنه يه تعميراتي بکنه ولي نتيجه ي اون همه چي رو در بر نمي گيره
شما بايد سي دي يا برنامه ي AutoPatcher با حجم 200 يا 300 مگابايت رو گير بياري که من مال نوامبر 2006 رو دارم نسخه 5.1 و الان نمي دونم نسخه ي جديد تر اومده يا خير
موقعي که اين برنامه رو نصب کني بعد که نصب شد شما اجراش مي کني بعد مرحله به مرحله سيستم شما رو تست مي کنه و بعد آخرين پچ ها و وصله ها و پينه ها و بتونه ها و باگ هاي ويندوز رو براتون تا آخرين تاريخي که از سايت ميکروسافت در خودش داره اتوماتيک نصب مي کنه و مديا پلير مي شه نسخه ي 11 و IE نسخه ي 7 و خيلي چيزهاي ديگه شايد باورتون نشه حدود يک ساعت طول مي کشه تا همه اين ها رو نصب کنه يعني دو برابر زمان نصب يک ويندوز xp
البته شما حق انتخاب هم داري مي توني انتخاب کني چي نصب بشه روي سيستم ات يا نشه کدوم پچ نصب بشه کدوم رو بزاري بعد نصب کني
من اين سي دي رو يه زماني گذاشته بودم ولي کسي استقبال نکرد برش داشتم
به هر حال موفق باشي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)