حداقل اون گوش کوب اریکسون یه خاصیت ارتباطی (بلوتوت) داشته ولی این گوش کوب نوکیا چی؟
![]()
حداقل اون گوش کوب اریکسون یه خاصیت ارتباطی (بلوتوت) داشته ولی این گوش کوب نوکیا چی؟
![]()
بعده دو سه ماه اومديم يه نگاهي بندازيم باز دعوا.خوب ولي تاپيك جالبي بود قربون دستت.
عزيز اطلاعات مي ديد درست بديد!!حداقل اون گوش کوب اریکسون یه خاصیت ارتباطی (بلوتوت) داشته ولی این گوش کوب نوکیا چی؟
همين گوشكوب نوكيا بلوتود ورژن 1.1 داشته و گوشيش عرضه هم شده!!!!
نوكيا شوخي نيستش كاراش!!!
اين گوشي كه شما معرفيش كرديد اصلا توليد نشده!!!
و ورژن بلوتودش 1.0 بتا بوده!!!
ANNOUNCED:Q2 2001????????
STATUSISCONTINUED
اين گوشي اصلا ساخته نشده!!!
خوب پس اولين گوشي نوكيا بوده!
ديديد؟؟؟؟
چرا عزیزم تولید شده. اگر تولید نشده بود مینوشت Canceled ولی نوشته Discontinued یعنی تولیدش ادامه پیدا نکرده. اصلا همچین چیزی محاله که اریکسون بلوتوت رو ابداء کنه ولی اولین شرکتی که گوشی بلوتوت دار میده نوکیا باشه. اگر برای 8910 نوشته Available یعنی هنوز هم تو بازار هست. (نمونش همین علاءالدین خودمون).
جهت اطلاع، ورژن بلوتوت T610 هم 1.0b هست ولی تولید شد.
بابا هر چي بوده بلوتود نبوده بابا بتا هم شد ورژن!!!!!!!چرا عزیزم تولید شده. اگر تولید نشده بود مینوشت Canceled ولی نوشته Discontinued یعنی تولیدش ادامه پیدا نکرده. اصلا همچین چیزی محاله که اریکسون بلوتوت رو ابداء کنه ولی اولین شرکتی که گوشی بلوتوت دار میده نوکیا باشه. اگر برای 8910 نوشته Available یعنی هنوز هم تو بازار هست. (نمونش همین علاءالدین خودمون).
جهت اطلاع، ورژن بلوتوت T610 هم 1.0b هست ولی تولید شد.
اونم 1!!!!!!
به جز اون گوشيش گوشيه ديگه ايش هم بلوتود نداشته انگاري ديده گوشي هنگ مي كنه پشيمون شده ولي اولين نوكيا بود كه از ورژن 1.1 و فول استفاده كرد بتا نشد بلوتود كه!
چرا بیخودی سفسطه میکنی؟ مگه تو ورژن های بلوتوت رو تعیین میکنی ؟ سال 2001 ورژن بلوتوت 1.0b بوده. اگه نوکیا میتونست همونو استفاده میکرد. همون سال 2002 که 8910 اومد، اریکسون که دیگه شده بود سونی اریکسون گوشی با ورژن های بالاتر ارائه داد. آخه هنگ یعنی چی؟ اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن.
من نمیدونم تو چرا با سونی اریکسون اینقدر لجی؟ حقیقت رو نمیخوای قبول کنی بیخودی یه چیزی میگی. بابا منطق داشته باش! دیگه تاریخ رو که نمیشه عوض کرد!
این تاپیک قرار بود سونی اریکسون رو با سامسونگ مقایسه کنه، چرا از نوکیا حرف میزنید؟ تو اون پست، من موتورولا رو هم نوشتم، هیچکس نیومد چیزی بگه، چرا شما نوکیایی ها ادعا دارین؟ هر جا من یه اطلاعاتی میدم، این نوکیایی ها میان و بحث رو منحرف میکنن. این مورد که جای بحث نداره. کاملا روشنه. حالا دوباره بیخودی بیاین شلوغش کنین.
آقای نوکیا یا همون پویا سونی رو وارد ماجرا نکن . اولین بلوتوث رو شرکت اریکسون زد و هیچ ربطیهم به سونی نداره . در ضمن کا 750 کجاش ورژن 2 ؟؟ من پسر عمم داره سرعتش 20 کیلو بایته . این سرعت از پی 850 سامسونگ که ورژن 1.2 رو داره کمتره ( 44 کیلوبایت ) دی 600 هم حدود 40 کیلو بایت سرعت انتقالشه . اگه توی کا 750 دقت کتی 20 کیلو بایت 20 کیلوبایت زیاد میشه . تازه بلوتوثهای سامسونگ هم میتونن فایل بفرستن و در همون موقع فایلی هم دریافت کنن
Last edited by mahyarSAMSUNG; 06-03-2007 at 02:34.
عزيز چرا اين قدر زود دلخور ميشي!!!چرا بیخودی سفسطه میکنی؟ مگه تو ورژن های بلوتوت رو تعیین میکنی ؟ سال 2001 ورژن بلوتوت 1.0b بوده. اگه نوکیا میتونست همونو استفاده میکرد. همون سال 2002 که 8910 اومد، اریکسون که دیگه شده بود سونی اریکسون گوشی با ورژن های بالاتر ارائه داد. آخه هنگ یعنی چی؟ اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن.
من نمیدونم تو چرا با سونی اریکسون اینقدر لجی؟ حقیقت رو نمیخوای قبول کنی بیخودی یه چیزی میگی. بابا منطق داشته باش! دیگه تاریخ رو که نمیشه عوض کرد!
این تاپیک قرار بود سونی اریکسون رو با سامسونگ مقایسه کنه، چرا از نوکیا حرف میزنید؟ تو اون پست، من موتورولا رو هم نوشتم، هیچکس نیومد چیزی بگه، چرا شما نوکیایی ها ادعا دارین؟ هر جا من یه اطلاعاتی میدم، این نوکیایی ها میان و بحث رو منحرف میکنن. این مورد که جای بحث نداره. کاملا روشنه. حالا دوباره بیخودی بیاین شلوغش کنین
من حرفاي دومم رو از سر شوخي زدم!!بابا!!
چرا اين قدر حرص مي خوري!
شما خودت عكسه نوكيا رو صفحه قبل گذاشتي پاي نوكيا باز شد ديگه!!
در ضمن حق با آقاي دي 600 هستش!!
سوني اريكسون چه ربطي به اريكسون داره؟؟؟؟؟
اون يه چيزي بود اون يه چيزه ديگه با هم ادقام شدن كه نميشه گفت ماله اونه!
ولي حرفاي دومه من اون و براي خنده نوشتم!!
حالا شما چرا اين قدر عصباني شديد!!
نمي دونم!
بابا ماله ك 750 درست مثله ان 70 هستش ورژن 2ي قلابي هستش!!!!آقای نوکیا یا همون پویا سونی رو وارد ماجرا نکن . اولین بلوتوث رو شرکت اریکسون زد و هیچ ربطیهم به سونی نداره . در ضمن کا 750 کجاش ورژن 2 ؟؟ من پسر عمم داره سرعتش 20 کیلو بایته . این سرعت از پی 850 سامسونگ که ورژن 1.2 رو داره کمتره ( 44 کیلوبایت ) دی 600 هم حدود 40 کیلو بایت سرعت انتقالشه . اگه توی کا 750 دقت کتی 20 کیلو بایت 20 کیلوبایت زیاد میشه . تازه بلوتوثهای سامسونگ هم میتونن فایل بفرستن و در همون موقع فایلی هم دریافت کنن
اگر واقعا 2 باشه مثله ان 73 مي تونه دقيقه 2 تا فابل بفرسته و 2 تا هم بگير(اون چيزيه كه خودم تست كردم شايدم بيش تر هم بشه!)
چون ان 70 هم داشتم اصلا وقتي داشتم فايل مي فرستادم پيدا نمي كردن ديگه گوشيم!!!
ك 750 هم همينه!
ولي هنوز توي كته من نمي ره كه اين گوشي عرضه شده!!!!
درسته دي كانتينيو معني اون و ميده!!
ولي اين چي؟
Announced Q2 2001 ? علامت سوال داره هيچ كدوم ديگه همچين علامتي ندارن!!!
ممكنه اين گوشي تاريخه عرضش عقب افتاده باشه!!
نمي دونم والا بي خيالش!
Last edited by پوول; 06-03-2007 at 10:40.
ای بابا. دیگه خسته شدم. داشتیم داشتیم که حرف نشد. اگه اینطوره اولین گوشی کشویی سامسونگ دی410 بوده. اولین گوشی کشویی سونی اریکسون چی؟؟
آخه چه معنی داره؟
بحث سر مقایسه دو تا گوشی از این 2 برند هست که هر کدوم خصوصیات و قابلیت های خاص خودشونو دارن. این یه چیز داره، اون یه چیز دیگه.
از نگاه یه نفر این قشنگ تره، از نگاه یه نفر دیگه اون یکی قشنگ تره.
هر کس هم بنا به چیزی که لازم داره میره گوشی می خره.
یکی واسه دوربینش میره گوشی بخره، یکی واسه زیبایی. یکی واسه کیفیت صدا، یکی واسه قدرت صدا.
خلاصه که این چه بحثیه راه انداختین؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)