تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 35

نام تاپيک: asus m2n اورکلاک . درخواست راهنمایی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

rax جان مین را عوض کردم خیلی بیخود بود الان asus m2n 4-sli گرفتم در مورد ولتاز دیگه تو ستاپ اخرشه مگه تحت ویندوز یه چیزی معرفی کنید که بشه ولتز را بالا برد چون با clock gen مخصوص nforce4 امتحان کردم قسمت ولتز فعال نیست الان دارم ntune 5 را دانلود میکنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه rax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

rax جان مین را عوض کردم خیلی بیخود بود الان asus m2n 4-sli گرفتم در مورد ولتاز دیگه تو ستاپ اخرشه مگه تحت ویندوز یه چیزی معرفی کنید که بشه ولتز را بالا برد چون با clock gen مخصوص nforce4 امتحان کردم قسمت ولتز فعال نیست الان دارم ntune 5 را دانلود میکنم.

[IMG]httG]

ولتاژ رو باید از تو بایوس ست کنی..اصلا داخل ویندوز معنی نداره..کما اینکه نرم افزارایی مثه نرم افزار خود ایسوس شاید اینکارو بکنن ولی اصلا درست نیست این روش..چون برفرض ولتاژ تغییر کنه..پایداری تو ویندوز با موقع بوت خیلی فرق داره..

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خوب چیکار کنم دیگه پولی برای تعویض ندارم.
    Last edited by amir_w12; 27-02-2007 at 22:03.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خوب یعنی می گی دیگه بیخیال بشم هیچ راهی نیست چون الان بایاس را هم update کردم به امید اینکه تو بایاس جدید مقدار بیشتری از ولتاز باشه ولی خبری نیست

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

خوب یعنی می گی دیگه بیخیال بشم هیچ راهی نیست چون الان بایاس را هم update کردم به امید اینکه تو بایاس جدید مقدار بیشتری از ولتاز باشه ولی خبری نیست

من نمیگیرم.کی گفت تعویض کنید؟ یا بایوس اپدیت کنید..میگم .1 ولت نمیتونی به پردازنده ولت بدی؟ اصلا ربطی نداره بردت چیه و چطور اور میشه..

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

rax جان چند بار گفتم تو ستاپ گذاشتم روی اخرین حد ولتاز این اخری که گذاشتم بیشترین ولتازی هست که تو ستاپ هستش به این خاطر هم update کردم چون تو بعضی مینها دیده بودم که تو بایاس جدید بعضی تغییرات ایجاد میشه گفتم شاید ولتاز هم بالا بیره ولی نشد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه worya_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    سنندج

پيش فرض

دوست عزیز من امروز شخصا هر دو مدلی که داری را تست کردم متاسفانه asus m2n جا برای دادن ولتز داره ولی بی تاثیره و ولتاز بعد از بوت شدن ثابت میمونه و این یه ضعف بزرگه در مورد asus m2n4-sli هم باید بگم nforce4 هستش و بیشترین ولتازی که داره به اندازه ولتاز معمولی سی پی یو شما هستش پس نمی تونین تغییر ولتاز داشته باشین به نظر من روی همون 10% اوری که پیش فرض خود مین گذاشته بگذارید چون بیشتر از این جا نداره تا انشاالله با عیدی امسال یه مین بهتر بگیری.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان ممنون پس لطف کنید یه برنامه تحت ویندوز که بشه ولتاز را بالا برد و بقیه کارها را انجام داد معرفی کنید چند ورزن clock gen را امتحان کردم نشد.

ممنون.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

rax جان اینهم ولتاز بازهم نشد.

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

من نمی فهمم..( یه نکته انحرافی اول بگم..پارسال من اینجا جر دادم خودمو ملت ایسوس نخرید..هم اینجا البته و هم جای دیگه..انقدرا مارو اسکول کردن که در رفتیم..الان اینی که شما میگی از حد تصور من خارجه..برد 50 تومنی من ستینگای ولتاژ داره اونم 100% درست کار میکنه انوقت این اتو اشغالای ایسوس با قیمت فضایی نداره؟؟)

شما حرفو منو گوش نمیکنی..اصلا فکر تغییر ولتاژ یا فرکانس از طریق نرم افزار نباش..فقط بایوس..شد شد..نشد نشد..

واسه تغییر ولتاژ پردازنده یه راهی هست بجز بایوس به اسم پین مود..میخوای اینو بگم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •