خودت بگو
یکی بیاد ازت سوال کنه گوشیت چیه میگی:
e900 سام سونگ![]()
بهتره یا بگی w810 سونی اریکسون![]()
خودت بگو
یکی بیاد ازت سوال کنه گوشیت چیه میگی:
e900 سام سونگ![]()
بهتره یا بگی w810 سونی اریکسون![]()
Last edited by farid ejay; 02-03-2007 at 16:28.
که بعد یه آهنگ واسه طرف بزار بعد طرف بگه بببببهههههههههههههه چه کیفیتی داره ؟؟؟؟ همه دل به همین بستن !!!!!!!!!!!!!
این سونی اریکسونی ها همشون اینطوری هستن؟ اصلاً آدم بدش میاد باهاشون صحبت کنه. فقط تعصب خشک و خالی و این صحبت های الکی.
نمی خوام توهین کنم ولی شما اسم اینو چی می زارید؟
عجب منطق بی منطق حال به هم زنی![]()
کی داره به کی میگه تعصب![]()
کل p30world دارن میگن نه من![]()
عمو باز دعوا را انداختين .كلا" بگم سامسونگ يا سوني يا نوكيا هركي هرچي دوس داره هميشه سعي ميكنه طرف اون رو بگيره .خوب اين بنده خدا يه چيزي پرسيد شما عوض اينكه جوابشو بدين دارين تو سر همديگه ميزنين .خوب سوني يه كارايي داره سامسونگ يه كارايي ديگه ولي در كل سامسونگ گوشي نميزنه كه قيافش از مد بيفتهه .من خودم اينو تجربه كردم .يه بار دي600 برادرم تو دستم بود وقتي درش مياوردم همه چهار چشمي نگاش ميكردن البته اسلايدر بودنش جذايت خاصي داره كه اي 900 هم تو همين كلاسه .ولي اين 3250 خودم زياد به چشم نمياد ولي 810 كلا گوشي هستش كه بعد از مدتي آدم ازش زده ميشه ولي امكانات خوبي داره.
آقا rami_hemi انگار راست میگی بعد 2 3 ماه اومدی اینجا دیدی همه دارن دعوا میکنن !!!
دوستان من که گفتم همون روز رفتم یه w810 گرفتم. الان مشکل شماها چیه که دارید همین جوری بحث میکنید؟!
اصلاً شما منطق اینا رو ببین:
منطق از این مسخره تر دیدی؟ جای اینکه یه مقایسه درست و یه حرف کارشناسی بزنن، با این حرفا تعداد پستشونو بالا می برن. اگه اطلاعات نداری، چیزی نگو. مگه مجبورت کردن پست بدی؟یکی بیاد ازت سوال کنه گوشیت چیه میگی:
e900 سامسونگ بهتره یا بگی w810 سونی اریکسون
شرط می بندم تا حالا یه ای900 از نزدیک ندیدی.
در این افراد تعصب خشک و خالی جای عقل رو گرفته. جالب اینجاست که از آمار جهانی بی خبرن.
یه پسر اروپایی اومده بود ایران و سفرنامه شو نوشته بود. می گفت: اینا فکر می کنن مادرن تاکینگ بهترین و معروفترین خواننده جهانه!!!!! در صورتی که ماها شاید خیلیهامون اسم این گروه رو هم نشنیده باشیم.
نمی گم کسی سونی اریکسون رو نشنیده ولی جایگاه جهانیش رو بشناسید. فکر نکنید چون شما دوستش دارید بهترینه.
اینو انکارنمیکنی که تونسته الجی رد کنه و خودشو بالا بکشه![]()
و مطمئناً بالاتر هم خواهد آمد![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
وای شرمنده. نمی دونستم دوست عزیزم هم این پست رو می خونه. ببخشید.
ولی اینو یادت باشه که هر چیزی که زود داغ میشه، زود هم سرد میشه. فقط دو سال صبر کن تا خودت ببینی چی میشه.
یه سقوط در انتظار این شرکته.
100%
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)