اينو امتحان كن :
Password: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينو امتحان كن :
Password: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ناردين جون نشد.Ali_Kلطف كن لينك يكي از اون برنامه ها رو بذار توپه توپ باشه من هم لينك دانلود اين فايل رو مي ذارم. اميد وارم كه ما رو ول نكنيد تا اين سرياله رو پيدا كنيم :mrgreen: :mrgreen:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلامنوشته شده توسط هادی دل پاک
اين سايتي كه شما ازش برنامه رو گرفتي سرچ نداره كه هيچ خيلي بهم ريخته است با اين حال هرچه گشتم اين ضد ويروس رو نديم ولي پسورد همه برنامه يكيست (Password: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . مدت دانلودش 10 دقيقه است ببينم چكار ميشه كرد .
حالا خودش رو بی خیال برای آپدیتش به غیر از آپدیتر های معرفی شده چی کار میشه کرد :?:
سلام
من اينو از سه جاي مختلف گرفتم هرجا كه زيپ بود پسوردش پوليه (5 دولار اگه سركاري نباشه!) و عده زيادي دادشون در امده كه با سرعت كم گرفتنش آخرش بي نتيجه !!
از خير اين بگذريد و به صورت زيپ شده دانلود نكنيد چون همه شون پسورد دارن اگه بزرگ باشه 10 ساعت بيشتر وقت ميخواهد تا باز شه . :!:
همونطور كه من گفتم و ناردين جان هم تاييد كردند بهتره بي خيال اين نسخه بشيد. چون با برنامه هايي كه پسورد فايل هاي فشرده رو پيدا مي كنند هم به اين راحتي نمي شه پسوردش رو پيدا كرد. در ضمن به نظر من كه خودم قبلا از مك آفي استفاده مي كردم ، مك آفي همچين آش دهن سوزي نيست كه اين همه دنبالش باشيد. باز هم مي گم بهتره يا از آنتي ويروس هاي بهتري كه در انجمن معرفي و بحث شده استفاده كنيد يا اگه حتما قصد استفاده از مك آفي رو داريد از نسخه اينترپرايز 8 مك آفي استفاده كنيد.
هادی جان یه سری به این تاپیک بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)